fbpx

Radiotalasni lifting – paket usluga uštede

Kako efektno ukloniti bore bez hirurškog zahvata
23. jun 2023.
Kakva su iskustva naših klijenata kada se radi o tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting
28. jun 2023.
Kako efektno ukloniti bore bez hirurškog zahvata
23. jun 2023.
Kakva su iskustva naših klijenata kada se radi o tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting
28. jun 2023.
Prikaži sve

Radiotalasni lifting – paket usluga uštede

ŠTA JE RADIOTALASNI LIFTING

Radiotalasni lifting je najefikasniji nehirurški i neinvazivni tretman sa višestrukim efektima, koji se primenjuje i na licu i na telu. Radiotalasni lifting se može raditi tokom cele godine, što je jedna od velikih prednosti tretmana.
Radiotalasni lifting je tretman koji omogućava proces prirodnog podmlađivanja. Radiotalasni lifting se radi kao serija tretmana (prosečno od 5 do 20 tretmana Radiotalasni lifting sa razmacima od 7 dana između svakog pojedinačnog tretmana), a za očuvanje postignutih rezultata se preporučuje odgovarajući režim održavanja kože, kako bi se pojačali i produžili ostvareni efekti.
Postupak tretmani Radiotalasni lifting se radi radiotalasnim manipulatorom kao vrlo jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan tretman za lice i telo.
Radiotalasima se deluje na derm, gde se prirodno proizvode elastin i kolagen, koji su zaslužni za čvrstinu i zategnutost naše kože. Ceo princip tretmana Radiotalasni lifting se bazira na selektivnom, dubokom zagrevanju tkiva, što podstiče kontrakciju kolagenih vlakana i stvaranje kolagena, elastina i nove “armature” u koži, koja doprinosi svežijem i mladalačkom izgledu.

PAKET USLUGE ZA TRETMAN RADIOTALASNI LIFTING

Paket podrazumeva da se po ceni jedne zone tretmana Radiotalasni lifting rade dve. Ovaj paket uštede znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može po istoj ceni raditi i zona lica i zona vrata.

CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING ZA 1 ZONU – RSD 2.000,00
CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING ZA 2 ZONE – RSD 2.000,00
Ova paket usluga znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može, po istoj ceni od 2.000,00 RSD uraditi i zonu lica i zonu vrata.
Povoljnost paketa uštede za tretman Radiotalasni lifting se ne ogleda samo u cenovnoj povoljnosti, već i kreiranju paketa koji daje izuzetne efekte kod zona kod kojih su znaci starenja najuočljiviji i koje su najčešće pogođene gubitkom elastina i kolagena gotovo istovremeno – regija lica i vrata. Na ovaj način se izašlo u susret svim klijentima koji se odluče za tretman Radiotalasni lifting, jer je ova kombinacija (istovremeni tretman Radiotalasni lifting i lica i vrata) vezana i uobičajeno je da se tretman radi zajedno, kako bi se postigli ujednačeni rezultati.

Uštedite i podmladite se tretmanom Radiotalasni lifting!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više