fbpx

Komplaten efekat face lifting-a

22 februara, 2023

Šta je 3D HIFU tehnologija

3D HIFU (High intensity focused ultrasound) tehnologija predstavlja sigurnu i bezbolnu alternativu hirurškom liftingu lica. 3D HIFU aparat radi po principu emitovanja fokusiranih ultrazvučnih talasa visokog intenziteta na dublje slojeve kože, te postiže izvanredne lifting rezultate, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima. Ovakav ultrazvuk podrazumeva neinvazivnu terapiju, bez nuspojava, koja smanjuje bore, učvršćuje tonus lica, tonira (zateže) područja oko očiju, čela, obraza, nazolabijalni predeo, kao i predeo brade, vrata i dekoltea. Tretman Ultrazvučni SMAS lifting se može raditi i na celom telu – zatezanje opuštenog stomaka, butina, zadnjice ili ruku.
18 januara, 2023

Gde se koristi 3D HIFU tehnologija

Najnovija dostignuća iz oblasti aparatne kozmetike su donela novi, neinvazivan metod podmlađivanja, sa boljim i dužim efektima u odnosu na ostale prisutne metode zatezanja kože – aparat 3D HIFU tehnologija, kojim se radi tretman Ultrazvučni SMAS lifting. 3D HIFU tehnologije je prilagođen svim tipovima kože, a sigurnost tretmana je maksimalna. 3D HIFU (High intensity focused ultrasound) tehnologija predstavlja sigurnu i bezbolnu alternativu hirurškom liftingu lica. Terapija 3D HIFU tehnologijom predstavlja terapeutski postupak, koji izazivajući toplotnu koagulaciju proteina u sastavu tkiva, dovodi do efekta podizanja kože – poboljšava teksturu i glatkoću kože uz eliminisanje opuštene kože. 3D HIFU aparat, koji se koristi u našem Kabinetu za tretman Ultrazvučni SMAS lifting – sigurne i bezbolne alternative hirurškom lifting lica.
28 decembra, 2022

Nehirurški face lifting najsavremenijim ultrazvukom

Starenje se manifestuje različitim načinima, od stvaranja plitkih bora i pogoršanja kvaliteta kože, pa sve do pojave vrlo dubokih bora. Da bi se uklonili znaci starenja i postigao efekat kompletnog face lifting-a preporučujemo tretman Ultrazvučni SMAS lifting, koji se radi najsavremenijim ultrazvukom u domenu aparatne kozmetike. To je duboko fokusirani ultrazvuk (3D HIFU tehnologija) čijim testiranje je dokazano da se postižu zavidni efekti. Ono što je takođe važno da je reč o nehirurškoj tehnici face lifting-a. Ultrazvučni SMAS lifting se preporučuje onim klijentima (i žene i muškarci) koji su stariji od 40 godina. Izuzetak su klijenti čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se u takvim slučajevima Ultrazvučni SMAS lifting terapija može raditi u 35-oj godini.
14 decembra, 2022
HIFU tehnologija

Najsavremenija 3D HIFU tehnologija za prirodni tretman podmlađivanja – Ultrazvučni SMAS lifting

3D HIFU tehnologija se koristi za duboki, nehirurški SMAS lifting (Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela). 3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima. Ultrazvučni SMAS lifting je svetski priznata terapija za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije (3D HIFU tehnologije), kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine).
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više