fbpx

Cena Laserske trajne epilacije po regijama

20 avgusta, 2021
Trajna epilacija 808 Diod laserom

Najpovoljnije cene tretmana Trajna epilacija u našem Kabinetu

Trajna epilacija se može raditi na malim i velikim regijama. Regije tela i lica na kojima se radi tretman se dele u dve grupe - male regije (nausnice, brada, uši, zulufi, slepoočne zone i prsti) i velike regije (noge, ruke, stomak, leđa, bikini zova, sedalni deo, celo telo). Cena pojedinačnog tretmana Trajna epilacija zavisi od vrste regije. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se može uraditi tretman Trajna epilacija lica i tela po najpristupačnijim cenama u gradu. U našem Kabinetu su zagarantovani rezultati, zahvaljujući ne samo izuzetnim performansama 808 Diod lasera, već i stručnosti tima koji pruža uslugu Trajna epilacija laserom.
26 aprila, 2021

Laserska trajna epilacija – cene po regijama

Tretman Laserska trajna epilacija je veoma jednostavan i brz i smatra se najefikasnijim u svetu. Praćen je blagim peckanjem na koži, ali ne spada u bolne tretmane. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku, Vita Elos Novi Sad, Laserska trajna epilacija radi 808 Diod laserom. Važno je istaći da je uslugom Laserska trajna epilacija nemoguće ukloniti dlačice bez pigmenta tj. sede dlake (usled nedostatka pigmenta, sam postupak nije moguće izvesti zbog načina funkcionisanja lasera, koji prepoznaje i uklanja samo dlake sa pigmentom). Cena pojedinačnog tretmana Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u veoma pristupačna, kako bi usluga bila dostupna svim klijentima. Laserska trajna epilacija se radi kao serija tretmana, čiji broj je individualan - od 8 do 15 tretmana. Cene pojedinačnih tretmana Laserska trajna epilacija se kreću od 1.000,00 RSD za nausnice pa do 10.000,00 RSD za Lasersku trajnu epilaciju intimne regije za muškarce.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više