fbpx

Uklanjanje bora

20. septembra 2023.

Kako uklanjamo bore samo jednim tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting se, u odnosu na sve druge tretmane kojima se vrši Uklanjanje bora, izdvaja po tome što je dovoljan samo jedan tretman za Uklanjanje bora (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora) i postizanje dugoročnih rezultata u trajanju od 1,5 do 3 godine. Za efekat, koji se postiže tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica, se u estetskoj kozmetologiji može reći da je sličan efektu estetske hirurgije za Uklanjanje bora, ali uz osnovnu razliku između ovih tretmana – Ultrazvučni SMAS lifting lica (Uklanjanje bora) je prirodan tretman, ne podrazumeva korišćenja skalpela i bez neželjenih nuspojava je, koje plastična hirurgija podrazumeva.
8. septembra 2023.

Nehirurški face lifting – koje su prednosti u odnosu na hirurški face lifting

Razvojem aparata i raznih tehnika i metoda, danas je moguće je raditi lifting lica bez hirurškog postupka i na taj način eliminisati sve negativne nuspojave hirurškog liftinga lica. Nehirurški face lifting se bazira na primeni najsavremenijih neinvazivnih tehnologija, koje koristi Vita Elos kako bi mogla biti ponuđena i usluga iz domena nehirurškog face liftinga-a. Nehirurški face lifting se u Kabinetu radi kao Ultrazvučni SMAS lifting primenom 3D HIFU tehnologije, zatim face lifting primenom Plasma Pen tehnologije i Radiotalasni face lifting. Najbolji rezultati nehirurškog face lifting-a se postižu ako je osoba tek primetila prve znake starenja i opuštanja kože. Na taj način može da produži mladalački izgled i odloži ili uopšte ne radi hiruršku intervenciju.
4. septembra 2023.

Lifting lica i cene pojedinačnih tretmana

Tretmani za lifting lica se rade kako bi lice bilo zategnutije, mlađe, lepše, simetričnije ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. U cilju uklanjanja bora i uspešno zatezanje lica (lifting lica), kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad nudi nekoliko vrsta nehirurških tretmana za podmlađivanje i lifting lica. Metode i tehnike, koje se u Kabinetu primenjuju, su različite i mogu se međusobno kombinovati. Za lifting lica se koriste radiotalasi, Plasma Pen i 3D HIFU tehnologija.
23. juna 2023.

Kako efektno ukloniti bore bez hirurškog zahvata

Uklanjanje bora se vrši u kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos isključivo neinvazivnim načinom različitim vrstama tretmana. Uklanjanje bora može biti parcijalno ili sa celog lica, zavisno od izraženosti bora. Koja vrsta tretmana se preporučuje zavisi i od godina starosti klijenta i njegovog zdravstvenog stanja. Važno je naglasiti da se tretmani za uklanjanje bore, koje nudi Vita Elos, međusobno mogu kombinovati kako bi efekat bio što bolji i u skladu sa očekivanim. Uklanjanje bora se podjednako uspešno radi i kod žena i kod muškaraca. Kabinet se odlučio da ponudi klijentima tretmane neinvazivnog uklanjanja bora, jer je taj način uklanjanja bora daleko bezbedniji po pacijenta i nema negativnih nuspojava koje hirurško uklanjanje bore može da ima. Vita Elos nudi nekoliko vrsta tretmana za nehirurško uklanjanje bora: Ultrazvučni SMAS lifting, Radiotalasni lifting i Uklanjanje bora Plasma olovkom.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više