fbpx

Uklanjanje strija i ožiljaka Plasma Pen-om

24 februara, 2023

Princip rada Plasma Pen tehnologije

Plasma Pen tehnologija je revolucionarna metoda za zatezanje kapaka, uklanjanje jastučića ispod očiju, uklanjanje bora, strija i ožiljaka sa svih delova lica i tela. Plasma Pen je nehirurška beskontaktna tehnika u kojoj se ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod ovog tretmana. Plasma Pen tehnologija stvara strogo i precizno kontrolisanu povredu specifičnih kožnih ćelija u cilju podsticanja rezultata. U Kabinetu se nude dve usluge koje koriste Plasma Pen tehnologiju: Nehirurška blefaroplastika (zatezanje očnih kapaka i uklanjanja jastučića ispod očiju), Uklanjanje bora, strija i ožiljaka Plasma Pen-om.
16 januara, 2023

Plasma Pen tretmani koje naš Kabinet nudi

Plasma Pen tehnologija je usklađena sa zdravstvenim standardima kozmetologije i dermatologije - klinički testirana i odobrena oprema, te se Plasma Pen tretmani mogu smatrati jednim od veoma pouzdanih tretmana sa maksimalnim efektima. Plasma Pen tretmani, koje nudi Kabinet su: Nehirurška blefaroplastika, Uklanjane bora, uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka Plasma Pen tehnologijom. Nehirurška blefaroplastika je postupak koji dovodi do zatezanja kože očnih kapaka bez operacije. Plasma Pen tehnologija je revolucionarna metoda za uklanjanje bora, strija i ožiljaka sa svih delova lica i tela.
7 decembra, 2022

Raznovrsnost kozmetičkih usluga koje nudi Vita Elos

Vita Elos čini tim stručnjaka za višedecenijskim iskustvom u domenu aparatne kozmetike, kao specifične vrste kozmetike. Specijalizacija Kabineta omogućava da svojom ponudom raznovrsnih usluga iz domena savremene aparatne kozmetike, omogući veliki broj usluga podjednako i muškarcima i ženama, kako bi svoj izgled vratili u željeno stanje, a potom očuvaju i održe postignute efekte zavisno od vrste usluge. Žene, kao korisnici naših usluga, mogu ukloniti bore, neželjene dlačice, neestetske promene na licu, oblikovati svoje telo, osloboditi se celulita, uraditi trajnu šminku obrva i povratiti svoju mladalačku i prirodnu lepotu na prirodan i neinvazivan način. Muškarci u našem Kabinetu mogu rešiti mnoga pitanja vezana za svoj izgled: uklanjanje bora, podmlađivanje, trajna epilacija, uklanjanje neželjenih tetovaža.
12 avgusta, 2022

Plasma Pen tretmani – šta nudi Vita Elos

Plasma Pen tehnologija je najsavremeniji plazma uređaj, koji se koristi za zatezanje kapaka, uklanjanje bora, strija i uklanjanje ožiljaka nehirurškim putem. Plasma Pen tehnologija je usklađena sa zdravstvenim standardima kozmetologije i dermatologije, klinički je testirana i odobrena za upotrebu. Plasma Pen tretmani, koje nudi Kabinet su: Nehirurška blefaroplastika, Uklanjane bora, uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka Plasma Pen tehnologijom. Nehirurška blefaroplastika omogućava, na neinvazivan način, uklanjanje viška kože sa gornjih kapaka, smanjenje „jastučića“ sa donjih kapaka, uklanjanje bora oko očiju i kompletno zatezanje kože očne regije.Tretman Uklanjanje bora, uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka Plasma Pen tehnologijom je nehirurški metod, namenjen uklanjanju bora, strija i ožiljaka sa svih delova lica i tela.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više