fbpx

Uklanjanje strija i ožiljaka Plasma Pen-om

28. aprila 2023.

Usluge kabineta Vita Elos iz oblasti aparatne kozmetike

Vita Elos je kabinet specijalizovan za pružanje kozmetičkih usluga za žene i muškarce iz domena aparatne kozmetike. Pristup aparatnoj kozmetici u Vita Elos-u je profesionalan i obuhvata upotrebu isključivo testiranih, odobrenih i najsavremenijih aparata sa visokim procentom uspešnosti kod svih tretmana. Vita Elos je opremljen kozmetičkim aparatima, koji omogućavaju sledeće usluge: Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, Trajna epilacija 808 Diod laserom, Plasma Pen tretmani, Trajna šminka obrva ili puder obrve, Laserski karbonski piling, Depigmentacija laserom, Uklanjanje tetovaža, Uklanjanje trajne šminke, Radiotalasni lifting i Ultrazvučna kavitacija.
24. februara 2023.

Princip rada Plasma Pen tehnologije

Plasma Pen tehnologija je revolucionarna metoda za zatezanje kapaka, uklanjanje jastučića ispod očiju, uklanjanje bora, strija i ožiljaka sa svih delova lica i tela. Plasma Pen je nehirurška beskontaktna tehnika u kojoj se ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod ovog tretmana. Plasma Pen tehnologija stvara strogo i precizno kontrolisanu povredu specifičnih kožnih ćelija u cilju podsticanja rezultata. U Kabinetu se nude dve usluge koje koriste Plasma Pen tehnologiju: Nehirurška blefaroplastika (zatezanje očnih kapaka i uklanjanja jastučića ispod očiju), Uklanjanje bora, strija i ožiljaka Plasma Pen-om.
16. januara 2023.

Plasma Pen tretmani koje naš Kabinet nudi

Plasma Pen tehnologija je usklađena sa zdravstvenim standardima kozmetologije i dermatologije - klinički testirana i odobrena oprema, te se Plasma Pen tretmani mogu smatrati jednim od veoma pouzdanih tretmana sa maksimalnim efektima. Plasma Pen tretmani, koje nudi Kabinet su: Nehirurška blefaroplastika, Uklanjane bora, uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka Plasma Pen tehnologijom. Nehirurška blefaroplastika je postupak koji dovodi do zatezanja kože očnih kapaka bez operacije. Plasma Pen tehnologija je revolucionarna metoda za uklanjanje bora, strija i ožiljaka sa svih delova lica i tela.
7. decembra 2022.

Raznovrsnost kozmetičkih usluga koje nudi Vita Elos

Vita Elos čini tim stručnjaka za višedecenijskim iskustvom u domenu aparatne kozmetike, kao specifične vrste kozmetike. Specijalizacija Kabineta omogućava da svojom ponudom raznovrsnih usluga iz domena savremene aparatne kozmetike, omogući veliki broj usluga podjednako i muškarcima i ženama, kako bi svoj izgled vratili u željeno stanje, a potom očuvaju i održe postignute efekte zavisno od vrste usluge. Žene, kao korisnici naših usluga, mogu ukloniti bore, neželjene dlačice, neestetske promene na licu, oblikovati svoje telo, osloboditi se celulita, uraditi trajnu šminku obrva i povratiti svoju mladalačku i prirodnu lepotu na prirodan i neinvazivan način. Muškarci u našem Kabinetu mogu rešiti mnoga pitanja vezana za svoj izgled: uklanjanje bora, podmlađivanje, trajna epilacija, uklanjanje neželjenih tetovaža.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više