fbpx

Zatezanje kapaka Plasma Pen tehnologijom

20 maja, 2022

Zatezanje kapaka – nehirurški postupak primenom Plasma Pen-a

Opušteni kapci predstavljaju jedan od velikih estetskih problema, koji može biti veoma izražen kod pojedinih osoba. Njihova pojava je neprijatna, jer narušavaju prirodan izgled oka, umanjuju njegovu izražajnost i postaju dominantni na licu. Nehirurško zatezanje kapaka je usluga koja se preporučuje u kabinetu Vita Elos kod nastanka spuštenih kapaka. Nehirurško zatezanje kapaka u Vita Elos-u je moguće izvršiti veoma uspešno primenom Plasma Pen tehnologije. Ovaj tretman za zatezanje kapaka se naziva Nehirurška blefaroplastika.
11 marta, 2022

Zatezanje kapaka bez skalpela

Opuštena koža gornjih kapaka (ptoz kapka) nije samo estetski problem, već može biti i medicinski. U kabinetu Vita Elos se rade isključivo nehirurški tretmani, tretmani bez upotrebe skalpela. Među takvim, neinvazivnim tretmanima je i onaj kojim se vrši zatezanje kapaka. Zatezanje kapaka jonizovanim gasom (Plasma Pen tehnologija), je tretman koji se naziva Nehirurška blefaroplastika. U Vita Elos-u, ova procedura Zatezanje kapaka se izvodi korišćenjem Plasma Pen tehnologije. Efekti tretmana Zatezanje kapaka jonizovanim gasom su dugoročni.
17 decembra, 2021

Zatezanje kapaka primenom Plasma Pen tehnologije

U kabinetu Vita Elos se zatezanje kapaka radi primenom Plasma tehnologije po najvišim standardima, a tretman radi lekar iz Moskve sa višedecenijskim iskustvom iz oblasti aparatne kozmetike. Tretman zatezanje kapaka i klanjanje tamnih krugova ispod očiju primenom Plasma Pen-a (Nehirurška blefaroplastika) je baziran na prirodnom podsticanju regeneracije kolagena i elastina u predelu oka, čime se direktno utiče na smanjenje i gubitak viška kože na kapcima, odnosno smanjenje “jastučića” ispod očiju. Pored toga što se zatezanje kapaka Plasma olovkom vrši bez skalpela, te nema operativnih rizika, važna prednost ove metode zatezanja kapaka je ta što je očuvan prirodan izgled oka i nakon tretmana – fizionomija lica nije narušena.
12 novembra, 2021

Uspešno zatezanje kapaka Plasma Pen-om

Spušteni kapci i tamni kolutovi ispod očiju mogu da se jave i pre prvih bora na licu. Zatezanje kapaka primenom Plasma Pen tehnologije je procedura koja se naziva Nehirurška blefaroplastika. Zatezanje kapaka ovom metodom je nehirurški način zatezanja očnih kapaka, kojim se uklanjanja viška kože sa gornjih kapaka, smanjuju „jastučići“ sa donjih kapaka, uklanjaju bora oko očiju i kompletno zateže koža očne regije. Plasma Pen zatezanje kapaka je moguće raditi kako preventivno (kod prvih znakova opuštanja kapaka), tako i u cilju kompletnog otklanjanja problema opuštene kože očne regije.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više