fbpx

Nehirurško uklanjanje ožiljaka

December 27, 2021

Tretmani koji se mogu raditi u zimskom periodu u kabinetu Vita Elos

Pojedini kozmetički tretmani, se mogu raditi tokom cele godine, dok za neke postoje ograničenja – tretmani se preporučuju samo u toku zimskog perioda. Osnovni savet Vita Elos-a, a u cilju zaštite i sigurnosti klijenata, je da se ne rade svi kozmetički tretmani tokom leta, nego se određene vrste tretmana rade samo u zimskom periodu. Sledeće tretmane, koje nudimo, se mogu sigurno, bezbedno i uspešno raditi i tokom zimskog perioda: Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) tretmanom Depigmentacija laserom i tretmani primenom Plasma Pen tehnologije. Svi ostali tretmani, koje Kabinet nudi, se mogu raditi u toku cele godine, i zimi i leti. To su tretmani: Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, Laserska trajna epilacija, Laserski karbonski piling, Ultrazvučna kavitacija, Radiotalasni lifting lica i tela, Uklanjanje tetovaža i Uklanjanje trajne šminke.
December 24, 2021

Lice i telo bez strija i ožiljaka

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos je moguće uspešno uklanjanje strija sa svih regija tela primenom tehnologije Plasma Pen-a. Najčešće regije, koje se tretiraju u cilju uklanjanja strija, su: nadlaktice, grudi, butine, stomak, zadnjica, kukovi, unutrašnji deo kolena, listovi. Tretman Uklanjanje ožiljaka sa lica i tela se uspešno radi u Vita Elos-u primenom Plasma olovke, koja svojom načinom rada i dejstvom na kožu tokom tretmana, utiče na zatezanje kože, poboljšava kvalitet i izgled kože i sigurno i efikasno uklanja ožiljak.
July 9, 2021

Uspešno uklanjanje ožiljaka bez operacije primenom Plasma Pen tehnologije

Ožiljci se mogu ukloniti hirurškim putem i primenom nehirurških metoda. U kabinetu Vita Elos se primenjuju sve savremene tehnologije u cilju pružanja što manje invazivnih i nehirurških tretmana. U cilju efikasnog sprovođenja tretmana nehirurško Uklanjanje ožiljaka, koristimo Plasma Pen tehnologiju. Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se, tokom tretmana Uklanjanje ožiljaka, ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, već jonizovani gas pretvoren u plazmu. Tokom tretmana Uklanjanje ožiljaka, lekar sve vreme prati površinu kože zahvaćene ožiljkom koja se tretira, kao i dubinu izloženosti plazma zracima.
June 21, 2021

Uklanjanje ožiljaka tehnologijom jonizovanog gasa (Plasma Pen tretman)

Ožiljak je kožna promena (najčešće u vidu zadebljanja kože), koja nastaje usled prirodnog procesa organizma da sanira ranu koja je nastala kao posledica povrede, operacije, opekotine ili akni. U Kabinetu Vita Elos se primenjuje nehirurški tretman za Uklanjanje ožiljaka, baziran na primeni jonizovanog gasa (plazme), kojim se podstiče prirodna regeneracija kolagena regije zahvaćene ožiljkom. Regeneracija kolagena dovodi do uklanjanja ožiljka, jer ožiljak čini vezivno tkivo zajedno sa kolagenih vlaknima, koje je zamenilo oštećeni deo kože tokom procesa zarastanja ožiljka. Obnavljanjem kolagena, ožiljak nestaje prirodnim putem. Kabinet Vita Elos ne radi uklanjanje keloidnih ožiljaka.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više