fbpx

Trajna epilacija laserom

13 maja, 2022

Cene za tretman laserska trajna epilacija – najpovoljnije cene u našem Kabinetu

Laserska trajna epilacija je namenjena svima, od perioda adolescencije do starije životne dobi, onima sa izraženom prekomernom maljavošću, kao i onima sa neželjenom maljavošću na određenom delu tela ili lica. Vita Elos je salon, koji je specijalizovan za apartnu kozmetiku i svi tretmani, koje ima u ponudi, su namenjeni podjednako i ženama i muškarcima. Tretman Laserska trajna epilacija se u kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi po veoma povoljnim cenama, kako bi ovaj vid trajnog rešavanja pitanja neželjene maljavosti bio dostupan što većem broju klijenata.
7 marta, 2022

Laserska trajna epilacija – najpovoljnije cene u kabinetu Vita Elos

Laserska trajna epilacija je neinvazivni metod uklanjanja dlaka na licu i telu pomoću 808 Diod lasera. Laserska trajna epilacija je metod trajnog uklanjanja neželjenih dlačica sa regija, kao što su: ruke, noge, lice i svi ostali delovi tela koji su prekriveni dlakama sa pigmentom (melaninom). Tretmanom Laserska trajna epilacija se uklanjanju čak i svetle dlačice. Jedino ograničenje tretmana Laserska trajna epilacija je nemogućnost uklanjanja sedih dlaka tj. onih dlaka koje ne sadrže pigment. Tretman Laserska trajna epilacija se u kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi po veoma povoljnim cenama, kako bi ovaj vid trajnog rešavanja pitanja neželjene maljavosti bio dostupan što većem broju klijenata.
29 oktobra, 2021

Trajna epilacija – najuspešniji tretman trajnog uklanjanja neželjenih dlaka

Trajna epilacija je tretman koji omogućava trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa svih delova tela. Za tretman Trajna epilacija se koristi 808 Diod laser u kabinetu Vita Elos, koji ima dužinu talasa 808 nm i za razliku od većine drugih vrsta aparata za tretman Trajna epilacija garantuje dublje prodiranje zraka u potkožni sloj ka folikulama dlake i efikasno ih uništava. Trajna epilacija je brz i komforan tretman, kojim se uklanjanju čak i svetle dlačice. Jedino ograničenje tretmana Trajna epilacija je nemogućnost uklanjanja sedih dlaka tj. onih dlaka koje ne sadrže pigment.
16 avgusta, 2019

Trajna epilacija laserom – tretman koji trajno rešava pitanje neželjene maljavosti

Lasersko uklanjanje dlaka je jedna od najčešće primenjivanih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka. U našem Kabinetu se tretman Trajna epilacija laserom radi 808 Diod laserom. Trajna epilacija laserom trajno rešava pitanje uklanjanja neželjenih dlaka sa svih regija lica i tela, bez mogućnosti da dlake na mestu gde se radio tretman, ponovo izrastu.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više