fbpx

Trajna epilacija laserom

4 novembra, 2022

Cene tretmana trajna epilacija laserom u Vita Elos-u

Trajna epilacija je veoma efikasan način za rešavanje problema uraslih dlaka i estetski i/ili psihološki problema uzrokovan usled pojačane i/ili neželjene maljavosti kod oba pola. Tretman Trajna epilacija se radi 808 Diod laserom, čime je zagarantovan maksimalan učinak tretmana, a rizik od neželjenih nuspojava je u potpunosti eliminisan. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se može uraditi tretman Trajna epilacija lica i tela po najpristupačnijim cenama u gradu. Trajna epilacija se radi na malim i velikim regijama. Male regije obuhvataju nausnice, bradu, uši, zulufe, slepoočne zone i prst, a velike regije noge, ruke, stomak, leđa, bikini zova, sedalni deo, celo telo. Cena pojedinačnog tretmana Trajna epilacija zavisi od vrste regije.
30 septembra, 2022

O tretmanu trajna epilacija laserom – Vita Elos

Trajna epilacija je metod uklanjanja dlačica, koji obezbeđuje trajne rezultate. Epilacija laserom je danas najpopularnija i najdostupnija metoda trajnog uklanjanja malja bez propratnih neželjenih efekata (tkiva u neposrednoj blizini tretirane regije se ne oštećuju). Reč je o potpuno komfornom, bezbednom, brzom i daleko najboljem načinu za trajno rešavanje neželjenih dlačica. Laserska trajna epilacija je efikasna na svim regijama prekrivenim dlakama, kako kod žena tako i kod muškaraca. Ukupan broj tretmana trajna epilacija zavisi od pigmenta dlake, njihove gustine i jačine, i hormonskog statusa klijenta.
16 septembra, 2022

Uštedite tretmanom Laserska trajna epilacija

Cena usluge Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u je se kreće od 1.000.00 RSD do 10.000,00,00 dinara po tretmanu, zavisno od regije. Za postizanje željenog rezultata neophodna je serija tretmana (od 8 do 15). Dugoročno gledano tretman Laserska trajna epilacija je daleko isplativiji način uklanjanja dlaka u odnosu na ostale načine kratkotrajnog rešavanja problema neželjene maljavosti. Ukoliko se radi tretman Laserska trajna epilacija više regija istovremeno, Kabinet nudi popuste na već vrlo povoljne cene tretmana Laserska trajna epilacija. Popust koji klijent može da ostvari na ovaj način zavisi od broja regija i potrebnog ukupnog broja tretmana za svaku regiju pojedinačno kako bi se neželjene dlake trajno uklonile.
19 avgusta, 2022

Laserska trajna epilacija – cenovnik tretmana po regijama

Usluga Laserska trajna epilacija se vrši upotrebom savremenog, testiranog i proverenog 808 Diod lasera sa pojačanim sistemom hlađenjem. Tretman Laserska trajna epilacija je potpuno bezbedan, ne oštećuje tkivo i spada u grupu tretmana koji se mogu raditi tokom cele godine. Tretman Laserska trajna epilacija se u kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi po veoma povoljnim cenama, kako bi ovaj vid trajnog rešavanja pitanja neželjene maljavosti bio dostupan što većem broju klijenata.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više