fbpx

Trajna epilacija laserom

28. avgusta 2023.

Cenovnik za tretman Laserska trajna epilacija

Tretman Laserska trajna epilacija je veoma jednostavan i brz tretman za rešavanje pitanja neželjene maljavosti i smatra se najefikasnijim u svetu. Laserska trajna epilacija je praćena blagim peckanjem na koži, ali ne spada u bolne tretmane. Laserska trajna epilacija je veoma efikasan način za rešavanje problema uraslih dlaka i estetski i/ili psihološki problema uzrokovan usled pojačane i/ili neželjene maljavosti kod oba pola. Tretman Laserska trajna epilacija se radi 808 Diod laserom, čime je zagarantovan maksimalan učinak tretmana, a rizik od neželjenih nuspojava je u potpunosti eliminisan. Cene pojedinačnih tretmana Laserska trajna epilacije se u kabinetu Vita Elos kreću od 1.500,00 dinara do 10.000,00 dinara, zavisno od regije i pola.
29. maja 2023.

Trajna epilacija – šta je tačno u vezi tretmana za uspešno uklanjanje neželjenih dlaka

Prisutno je dosta netačnih informacija o tretmanu Trajna epilacija, iako je trajna epilacija prihvaćena kao popularan i jednostavan metod uklanjanja neželjenih dlaka laserom. Broj klijenata koji se odluče za tretman Trajna epilacija je brojan, ali neke zablude su i dalje ostale. Izveštaji Svetske Zdravstvene Organizacije potvrđuju da je Trajna epilacija najefikasnija i najbrža metoda za uklanjanje neželjenih dlačica. U kabinetu Vita Elos ćete dobiti sve tačne i relevantne informacije o tretmanu Trajna epilacija.
2. maja 2023.

Trajna epilacija – cene usluge po regijama

Trajna epilacija laserom je jedna od najčešće primenjivanih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka. Za tretman Trajna epilacija se u Kabinetu koristi 808 Diod laser, jedan od najnovijih lasera, te su zahvaljujući ne samo izuzetnim performansama 808 Diod lasera, već i stručnosti tima koji pruža uslugu Trajna epilacija zagarantovani željeni rezultati. Cena pojedinačnog tretmana Trajna epilacija u Vita Elos-u veoma pristupačna, kako bi usluga bila dostupna svim klijentima.
3. aprila 2023.

Trajna epilacija – najvažnije činjenice o tretmanu

Trajna epilacija je neinvazivni metod uklanjanja dlaka na licu i telu pomoću laserskog snopa odgovarajuće talasne dužine, koja se izvodi nemačkim Diod 808 laserom, laserom najnovije generacije (Germany bars) sa pojačanim sistemom hlađenja. Neke od činjenica od značaja za tretman Trajna epilacija laserom: dlake je moguće trajno uništiti, Trajna epilacija može da ukloni dlake sa svih delova tela. Tretman Trajna epilacija nije bolan. Trajna epilacija zahteva pripremu pre tretmana. Trajna epilacija se može raditi kod svih tipova i boje kože i dlaka (nije jedino efikasno na sedim dlačicama).Trajna epilacija je 95% uspešna u uklanjanju dlaka i može se raditi tokom cele godine.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više