fbpx

Lifting lica i tela

12 maja, 2021

Ultrazvučni SMAS lifting – kertridži različitih vrsta za različite regije liftinga

3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) je proverena, sertifikovana i najsavremenija tehnologije, koja se koristi za duboki, nehirurški Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela. 3D HIFU aparat se sastoji od mehaničkog dela samog aparata, monitora i manuelnog nastavka – kertridža. Kertridž, kao dodatak manuelnog nastavka 3D HIFU aparata, omogućava protok ultrazvučnih talasa u vidu ultrazvučnih impulsa na određenu dubinu u koži. Zahvaljujući kertridžu omogućava se precizno, tačno fokusirano, željeno dejstvo ultrazvuka na kolagen, čime se podstiče njegova regeneracija prirodnim putem i postižu efekti u vidu postepenog zatezanja kože tj. nestajanje bora. Tokom tretmana Ultrazvučni SMAS lifting mogu da se koriste dve vrste kertridža - za lice i za telo.
22 februara, 2021
Depigmentacija laserom

Uklanjanje pega i fleka sa lica i tela tretmanom Depigmentacija laserom

Pege i fleke na koži, kao oblik hiperpigmentacije izazvan povećanom koncentracijom pigmenta melanina na pojedinim mestima na koži, su najčešće prisutne kod osoba svetlije puti i to na: nosu, čelu, obrazima, rukama, dekolteu i leđima. Ukoliko ste primetili da vaše lice ili delovi tela postaju neujednačene boje, najbolje je da se odmah javite stručnom licu u Vita Elos-u, kako bi se u ranoj fazi tretmanom Depigmentacija laserom vršilo uklanjanje pega i fleka sa lica ili tela. U Kabinetu se tretmanom Depigmentacija laserom ne mogu ukloniti pigmentne promene – melazme.
31 avgusta, 2020
Radiotalasni ligting

Radiotalasni lifting – neinvazivan, bezbolan i efikasan tretman za uklanjanje bora sa lica ili tela

Radiotalasni lifting je tretman koji dovodi do podmlađujućeg efekta i potpuno prirodnog izgleda, a postupak se može koristiti kod svih tipova kože tokom cele godine. To je efikasna metoda zatezanja opuštene kože lica, vrata i dekoltea, smanjenja i uklanjanja bora. Radiotalasni lifting je jedan od retkih načina zatezanja kože lica, koji se može primeniti na područje oko očiju, kao i na očnim kapcima.
15 jula, 2020
3D HIFU

Ultrazvučni SMAS lifting – kome sve preporučujemo ovaj tretman

Za one sve one, koji žele da dobiju efekat sličan efektu plastične hirurgije, izbegavajući negativne efekte i rizike operacija, preporučujemo Ultrazvučni SMAS lifting kao neinvazivno rešenje, koje uz primenu savremene 3D HIFU tehnologije, omogućava podizanja kože lica, vrata i dekoltea, ali i tela. Ultrazvučni SMAS lifting se preporučuje onim klijentima koji su stariji od 40 godina. Izuzetak su klijenti čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se u takvim slučajevima Ultrazvučni SMAS lifting terapija može raditi u 35-oj godini.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više