fbpx

Lifting lica i tela

9. novembar 2022.
Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela

Ultrazvučni SMAS lifting – važni su poverenje i vreme za postizanje željenih efekata tretmana

Ultrazvučni SMAS lifting lica (i tela) je najnoviji metod liftinga, koji je potpuno bezbedan i daje očekivane rezultate. Ultrazvučni SMAS lifting sprečava znakove starenja, zatežući mišiće, uklanjajući masne naslage i skraćivanjem viška kože aktivacijom nove proizvodnje kolagena u svom korenu i granama – kolagena u svim svojim gradivnim i sastavnim delovima, na potpuno prirodan, neinvazivan način i bez neželjenih nuspojava. U Vita Elos-u tretman radi tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti aparatne kozmetike. Poverenje, zahvaljujući stručnosti i iskustvu Vita Elos tima, je opravdano, a vreme, kao drugi faktor uspeha tretmana, je potrebno, jer se radi o potpuno prirodnoj proceduri.
6. oktobar 2021.

Zašto se koriste različite vrste kertridža kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela se radi primenom 3D HIFU tehnologije – duboko fokusirani ultrazvuk koji pogađa najvažniji sloj kože, odgovoran za mladalački izgled – SMAS sloj. SMAS sloj je sloj tkiva koji čine mišićni sloj („platisma“) i vlaknaste komponente (elastin i kolagen vlakna). Deo 3D HIFU aparata je i kertridž, kao manuelni nastavak, koji omogućava nesmetan protok ultrazvuka do SMAS sloja kože na željenoj dubini. Kertridž omogućava da se precizno, tačno fokusirano deluje ultrazvukom na kolagen, čime se podstiče njegova regeneracija prirodnim putem i postižu efekti u vidu postepenog zatezanja kože – nestajanje bora. U kabinetu Vita Elos se koriste različite vrste kertridža, koji su usklađeni sa mogućnostima 3D HIFU aparata, te je tretman Ultrazvučni SMAS lifting daleko kraći, a efekti značajno poboljšani. Zavisno od regije koja se tretira, koriste se i različite vrsta kertridža, jer kertridži mogu da deluju na različitim dubinama.
12. maj 2021.

Ultrazvučni SMAS lifting – kertridži različitih vrsta za različite regije liftinga

3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) je proverena, sertifikovana i najsavremenija tehnologije, koja se koristi za duboki, nehirurški Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela. 3D HIFU aparat se sastoji od mehaničkog dela samog aparata, monitora i manuelnog nastavka – kertridža. Kertridž, kao dodatak manuelnog nastavka 3D HIFU aparata, omogućava protok ultrazvučnih talasa u vidu ultrazvučnih impulsa na određenu dubinu u koži. Zahvaljujući kertridžu omogućava se precizno, tačno fokusirano, željeno dejstvo ultrazvuka na kolagen, čime se podstiče njegova regeneracija prirodnim putem i postižu efekti u vidu postepenog zatezanja kože tj. nestajanje bora. Tokom tretmana Ultrazvučni SMAS lifting mogu da se koriste dve vrste kertridža - za lice i za telo.
22. februar 2021.
Depigmentacija laserom

Uklanjanje pega i fleka sa lica i tela tretmanom Depigmentacija laserom

Pege i fleke na koži, kao oblik hiperpigmentacije izazvan povećanom koncentracijom pigmenta melanina na pojedinim mestima na koži, su najčešće prisutne kod osoba svetlije puti i to na: nosu, čelu, obrazima, rukama, dekolteu i leđima. Ukoliko ste primetili da vaše lice ili delovi tela postaju neujednačene boje, najbolje je da se odmah javite stručnom licu u Vita Elos-u, kako bi se u ranoj fazi tretmanom Depigmentacija laserom vršilo uklanjanje pega i fleka sa lica ili tela. U Kabinetu se tretmanom Depigmentacija laserom ne mogu ukloniti pigmentne promene – melazme.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više