fbpx

Radiotalasi

5 aprila, 2021

Razlike u delovanju ultrazvuka, lasera, radiotalasa i Plasma pen tehnologije kod tretmana koje nudimo

Vita Elos je Kabinet specijalizovan za aparatnu kozmetiku, koji nudi kozmetičke tretmane za žene i muškarce uz visok nivo stručnosti, efikasnosti, zavidan kvalitet usluga po pristupačnim cenama. Aparati i tehnologije, koje koristimo prilikom naših tretmana, su: duboko fokusirani ultrazvuk (High Intensity Focused Ultrasound) za tretman Ultrazvučni SMAS lifting uz primenu 3D HIFU tehnologije, gde je dejstvo ultrazvuka na unapred određenoj dubini od 1,5 mm do 13 mm zavisno od regije, ultrazvuk sa frekvencijom 40 kHz koji se koristi za tretman Ultrazvučna kavitacija, 808 DIOD laser (dužina talasa 808 nm) se koristi samo za Lasersku trajnu epilaciju, Nd:YAG laser (ima 3 različite vrste filtera, čime je omogućena primena dužine talasa od 532 nm, 1064 nm i 1320 nm) za tretmane Laserski karbonski piling, depigmentacija i uklanjanje tetovaža i trajne šminke, radiotalasi (bipolarna radiofrekventna metoda) frekvencije od 3 MHz za tretman Radiotalasni lifting, Plasma Pen (jonizovan gas) za tretmane Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora, strija i ožiljaka.
17 februara, 2021

Radiotalasni lifting – tretman za prirodno zatezanje lica

Radiotalasni lifting je jedan od načina zatezanja kože lica, koji se može primeniti i na područje oko očiju, kao i na očnim kapcima, što je najčešći ograničavajući faktor kod drugih nehirurških face lifting tretmana. Radiotalasni lifting je tretman koji se prvenstveno preporučuje svima onima koji žele da reše problem opuštene kože, kože bez volumena i pojave bora na prirodan način bez ikakvih nuspojava. Ovaj postupak se takođe može preporučiti i nakon invazivnih face lifting tretmana, kako bi se produžili postignuti efekti. Tretman Radiotalasni lifting je podjednako uspešan i kod muškaraca i kod žena.
4 decembra, 2020

Zašto vam preporučujemo tretman Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting je tretman koji omogućava proces prirodnog podmlađivanja. Nakon serije tretmana Radiotalasni lifting koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija, drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus, dolazi do brisanja sitnijih i umanjenja dubokih bora (usled podizanja tonusa kože obraza, smanjenjem nazolabijalnih brazdi i podbratka), postiže se veoma dobar efekat kod opuštene kože čitavog tela, prvenstveno stomaka, unutrašnje strane nadlaktica i butina, normalizuje se lučenje sebuma (eliminiše se pojava akni), znatno se popravlja kvalitet kože u predelu vrata, radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje i zateže se opuštena koža kompletnog tela.
21 septembra, 2020
Uklanjanje nazolabijalnih bora

Radiotalasni lifting efekti – lice nakon serije tretmana

Radiotalasi sa koriste za podmlađivanje i zatezanje kože, a tretman se zove – Radiotalasni lifting. Radiotalasni lifting je fizioterapija, kojom na potpuno prirodan, nehirurški i neinvazivan način dejstvom radiotalasa podmlađuje koža, smanjuju bore, te se dobija svežiji i zdraviji izgled. Ceo princip tretmana Radiotalasni lifting lica se bazira na selektivnom, dubokom zagrevanju tkiva, što podstiče kontrakciju kolagenih vlakana i stvaranje kolagena, elastina i nove “armature” u koži, koja doprinosi svežijem i mladalačkom izgledu.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više