fbpx

Plasma Pen face lifting

9. juna 2023.

Prednosti nehirurškog face liftinga u odnosu na hirurški face lifting

Face lifting je tretman uklanjanja bora hirurškim putem. Face lifting obično uključuje uklanjanje viška kože lica sa ili bez zatezanja donjih tkiva, operativnim putem u opštoj anesteziji. Pored hirurškog face lifting-a postoji i nehirurški face lifting, koji ima niz prednosti u odnosu na hirurški face lifting sa istim ciljem – podmlađivanje i uklanjanje bora. Bilo koja vrsta face lifting-a ima za cilj da se lice učini mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. Osnovna razlika između hirurškog face liftinga i nehirurškog face liftinga je invazivnost postupka prisutnog u ovom slučaju hirurškog face lifting koji se radi kao operacija. Kabinet je opremljen najsavremenijom opremom i aparatima, koji se koriste kod nehirurškog face lifting-a. Nehirurški face lifting se u Kabinetu radi kao Ultrazvučni SMAS lifting primenom 3D HIFU tehnologije, zatim face lifting primenom Plasma Pen tehnologije i radiotalasni face lifting. Najbolji rezultati nehirurškog face lifting-a se postižu ako je osoba tek primetila prve znake starenja i opuštanja kože. Na taj način može da produži mladalački izgled i odloži ili uopšte ne radi hiruršku intervenciju.
27. aprila 2020.
Uklanjanje nazolabijalnih bora

Cene tretmana za uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) u našem Kabinetu

Sve tehnike i aparatura koju primenjujemo tokom tretmana, omogućavaju Uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) na proveren, bezbedan i efikasan način uz dugoročne rezultate. Tretmani za Uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) koje nudimo su sledeći: Uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) radiotalasima, Uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) duboko fokusiranim ultrazvukom i Uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) Plasma Pen tehnologijom.
20. aprila 2020.

Zatezanje lica nehirurškim putem (face lifting)

Face lifting, koji se radi u Vita Elos-u, predstavlja zatezanje naborane kože isključivo nehirurškim putem. Neinvazivni tretmani se rade na licu, kako bi se ono učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. U Vita Elos-u je moguće uraditi face lifting primenom tri nehirurške metode: Ultrazvučni SMAS face lifting, Plasma Pen zatezanje kože (face lifting) i uklanjanje bora i Radiotalasni face lifting.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više