fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting terapija

14 aprila, 2021
3D HIFU

Ultrazvučni SMAS lifting – tretman koji se može raditi i kao lifting tela

Tretman Ultrazvučni SMAS lifting se može raditi veoma uspešno i na celom telu – zatezanje opuštenog stomaka, butina, zadnjice ili ruku. Tretmani Ultrazvučni SMAS lifting tela se rade na dva nivoa i dubina kertridža omogućava da se deluje (pored SMAS sloja) i na sloj mišića, čime se on zateže i vraća mu se prirodni tonus u celosti. Dugoročni efekti, koji se postižu tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting tela su u trajanju od 1,5 do 3 godine, što je u direktnoj vezi sa godinama pacijenta, stanjem kože i prirodnom (genetskom) sposobnošću organizma da sam regeneriše kolagen nakon ultrazvučne stimulacije.
31 marta, 2021
3D HIFU

Šta je Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela – o terapiji

Ultrazvučni SMAS lifting je terapija zatezanja kože lica i tela koja je odobrena kao bezbedna od strane FDA (Agencija za upravljanje kontrole kvaliteta lekova i hrane SAD). Suština terapije se ogleda u dejstvu ultrazvuka na slojeve kože u kojima se nalazi kolagen i zagrevanjem kolagenih vlakana podstiče njihovu prirodnu regeneraciju u svim gradivnim i sastavnim delovima kolagena, što dovodi do efekta skraćivanje viška kože i vraćanja mladalačkog izgleda (lice i telo bez bora i opuštene kože). Pored toga Ultrazvučni SMAS lifting, kao terapija, deluje i na mišiće zatežući ih, ali i na uklanjanje masnih naslaga, te tretirane regije lica ili tela dobijaju značajno lepši izgled (vraćanje tonusa, čvrstine i turgora kože).
22 marta, 2021

Tretmani namenjeni muškarcima koje je moguće uraditi u Vita Elos-u

Rešavanje estetskih problema se često ne odnosi na klasičan pojam estetike u kozmetici, te se usluge koje se pružaju muškarcima prilagođene njihovim potrebama. Vita Elos, kao kabinet za apartnu kozmetiku, je upravo salon koji je u potpunosti prilagođen ponudom tretmana zahtevima savremenog muškarca. Usluge koje se nude u našem Kabinetu, namenjen muškarcima, podrazumevaju stručnost i posvećenost tima (lekar i kozmetičar), efikasnost i proveren kvalitet, uz potpunu prilagođenost svih tretmana koži i hormonskom statusu muškaraca, kao i problemima koji se individualno rešavaju. Usluge obuhvataju sledeće: Ultrazvučni SMAS lifting, Laserska trajna epilacija, Radiotalasni lifting, Uklanjanje akni ELOS-om, Depigmentacija laserom, Uklanjanje neželjenih tetovaža, Laserski karbonski piling i Plasma Pen tretmani.
17 marta, 2021
HIFU tehnologija

3D HIFU tehnologija za vaš uspešan face lifting

3D HIFU tehnologija je razvijena kako bi se face lifting mogao raditi bez skalpela, propratnih efekata i nuspojava operativnog zahvata, a uz postizanje vrlo sličnih rezultata kao kod hirurških tretmana na dugi rok uz minimalnu bol. Tretman, rađen primenom 3D HIFU tehnologije se naziva Ultrazvučni SMAS lifting. Suština delovanja 3D HIFU tehnologije, u cilju face lifting-a, se bazira na dejstvu ultrazvuka na dubini potkožnog tkiva gde se nalazi SMAS sloj i to na dubini do koje ne dopire ni jedan drugi neinvazivni kozmetički uređaj. 3D HIFU tehnologija deluje na optimalnoj temperaturi za regeneraciju kolagena, što omogućava stimulaciju proizvodnje kolagena u njegovom korenu, a kao rezultat se javlja (klinički dokazano) značajno podizanje tkiva tokom 3 do 6 meseci od tretmana Ultrazvučni SMAS face lifting.