fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting terapija

27. septembra 2023.

Povoljne cene za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting je u svetu priznat i popularan nehirurški tretman zatezanja kože lica i tela, koji se radi i u kabinetu Vita Elos. Razlog prisutnosti tretmana u Kabinetu je njegova efikasnost i želja da se tretman približi što većem broju klijenata kod nas, kao vrlo uspešan nehirurški tretman liftinga lica i tela. Vita Elos nudi svojim klijentima tretman Ultrazvučni SMAS lifting po 3 puta nižim cenama u odnosu na okolne zemlje i nižim cenama u poređenju sa drugim kozmetičkim salonima kod nas u kojima se radi ovaj tretman. Cene tretmana Ultrazvučni SMAS lifting u Kabinetu po regijama lica i tela se kreću od 300 EUR do 650 EUR, zavisno od tretirane regije.
19. jula 2023.
Ultrazvučni SMAS lifting lica

Šta je SMAS sloj i zašto je važan za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

SMAS je područje muskulature lica. SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System) je skraćenica od termina “površno mišićni aponeurotik sistem”. SMAS čine: mišićni sloj („platisma“) i vlaknaste komponente (elastin i kolagen vlakna). SMAS sloj se je smešten između mišića (pokosnice) i hipodermisa (najdubljeg sloja kože, koji se zove potkožno masno ćelijsko tkivo). Iz SMAS sloja “rastu” vlakna kolagena i elastina. Tretman koji to omogućava je Ultrazvučni SMAS lifting, koji deluje direktno na SMAS sloj, te otuda i naziv tretmana – Ultrazvučni SMAS lifting. Tehnologija, koja se pri tome koristi, važna za uspeh tretmana je 3D HIFU tehnologija, koja pogađa duboko fokusiranim ultrazvukom upravo SMAS sloj kože lica, podmlađujući ga.
21. juna 2023.

Ultrazvučni SMAS lifting – povoljne cene tretmana

Ultrazvučni SMAS lifting je neinvazivni tretman za postizanje kompletnog face lifting efekta tretirane regije, koji je odobren od strane FDA kao tretman koji uspešno rešava pitanja plitkih i ublažavanja dubokih bora, ali i kao potpuno bezbedan i najsavremeniji tretman u domenu aparatne kozmetike u ovoj oblasti. Cene tretmana Ultrazvučni SMAS lifting u Kabinetu po regijama lica i tela se kreću od 300 EUR do 650 EUR, zavisno od tretirane regije.
7. juna 2023.
Kozmetičke usluge za muškarce Vita Elos

Ultrazvučni SMAS lifting – tretman namenjen i muškarcima

Muškarci, koji žele da uklone znake starenja bez hirurške intervencije (zategnu kožu lica, vrata ili dela tela, poboljšaju kvalitet kože) mogu da rade tretman Ultrazvučni SMAS lifting. Ultrazvučni SMAS lifting je tretman lica muškaraca, koji je idealno rešenje koje se danas nudi u domenu aparatne kozmetike. Ultrazvučni SMAS lifting se preporučuje onim muškarcima koji su stariji od 40 godina. Izuzetak su klijenti čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se u takvim slučajevima Ultrazvučni SMAS lifting terapija može raditi u 35-oj godini. Ultrazvučni SMAS lifting lica je tretman za muškarce u cilju postizanja nehirurškog liftinga lica ili tela koji se može raditi tokom cele godine.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više