fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting terapija

25 avgusta, 2021
Radiotalasni lifting

Mišljenja i iskustva naših klijenata o nehirurškom face lifting tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting predstavlja terapeutski postupak, koji izazivajući toplotnu koagulaciju proteina u sastavu tkiva, dovodi do efekta podizanja kože, te poboljšava teksturu i glatkoću kože uz eliminisanje opuštene kože. Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea, ali i delova tela, kao što su: nadlaktice, grudi, stomak, butine. Ultrazvučni SMAS lifting je namenjen dvema osnovnim grupama pacijenata: klijentima sa već vidljivim znacima starenja, čije stanje kože je takvo da je već moguće podvrći se hirurškom face lifting-u, ali koji ne žele da se izlažu opasnostima hirurškog zahvata, pacijentima koji su uradili hirurško zatezanje kože, ali žele da produže efekat operacije neinvazivnom metodom.
11 avgusta, 2021

Kontraindikacije za Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela

Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata, dekoltea, nadlaktice, butina, stomaka. U Kabinetu Vita Elos se prvenstveno akcenat stavlja na zdravlje klijenta, uz negovanje prirodnog vraćanja mladalačkog izgleda, te se u pojedinim slučajevima tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela ne radi. Važno je naglasiti da je pregled pacijenta pre tretmana neophodan (radi ga lekar), kao i saradnja pacijenta sa lekarom (upoznavanje lekara Kabineta sa kompletnim zdravstvenim stanjem, eventualnim zdravstvenim problemima, svim terapijama i medikamentima koje pacijent koristi). Za postizanje maksimalnih efekata i uspeha samog tretmana je ključno dobro zdravstveno stanje (stanje imunološkog sistema) pacijenta.
4 avgusta, 2021
Lifting lica

Kada može da se radi tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica

Svi oni, koji žele da dobiju efekat kompletnog face liftinga i uklone znake starenja bez hirurške intervencije (zategnu kožu lica, vrata i dekoltea i poboljšaju kvalitet kože) Ultrazvučni SMAS lifting lica je najbolje rešenje, koje se danas nudi u domenu aparatne kozmetike. Ultrazvučni SMAS lifting se preporučuje onim klijentima (i žene i muškarci) koji su stariji od 40 godina. Izuzetak su klijenti čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se u takvim slučajevima Ultrazvučni SMAS lifting terapija može raditi u 35-oj godini. Ultrazvučni SMAS lifting, željene face lifting rezultate, postiže na prirodan, neinvazivan, bezbolan način i bez neželjenih nuspojava. Ovaj tretman nehirurškog face lifting-a koji se može raditi tokom cele godine.
27 jula, 2021
3D HIFU

Nehirurško podmlađivanje lica i tela samo jednim ultrazvučnim tretmanom

Nehirurško lečenjem znakova starenja, kao što su opuštena koža, opušteni obrazi ili povećane bore, je moguće tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica. Ultrazvučni SMAS lifting tela je moguć primenom novije, poboljšane 3D HIFU tehnologije, koja se primenjuje u Vita Elos-u. Regije tela koje se mogu tretirati u cilju postizanja lifting efekata su: dekolte, nadlaktice, butine, stomak i zadnjica.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više