fbpx

3D HIFU tehnologija

January 12, 2022

Primena 3D HIFU aparata u Vita Elos-u

Kada se u kozmetičke svrhe koriste aparati za rešavanje određenih estetskih problema, govorimo o aparatnoj kozmetici. Vita Elos Novi Sad je kabinet koji se specijalizovao za aparatni vid kozmetologije. Jedan od aparata, koji se koristi u Vita Elos-u je i 3D HIFU aparat, namenjen tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela. 3D HIFU aparat je jedina, trenutno prisutna oprema za Ultrazvučni SMAS lifting, koja je odobrena od strane FDA (Agencija za upravljanje kontrole kvaliteta lekova i hrane SAD). 3D HIFU oprema je testirana, efikasna i bezbedna oprema sa sertifikatom.
December 29, 2021

Iskoristite naše pakete uštede za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Lifting lica, primenom duboko fokusiranog ultrazvuka, pod nazivom Ultrazvučni SMAS face lifting, je nehirurška i neinvazivna tehnika liftinga lica, bez ikakvih nuspojava, potpuno prirodna. Kompletan face lifting efekat, koji se postigne 6 meseci nakon samo jednog tretmana Ultrazvučni SMAS face lifting, je dugoročan – do 3 godine. U cilju uštede za klijente i veću dostupnost neinvazivnog i nehirurškog lifting tretmana Ultrazvučni SMAS face lifting, kabinet Vita Elos je kreirao posebne pakete, čijim izborom se omogućava ušteda i od 550 EUR.
December 22, 2021

Ultrazvučni SMAS lifting i 3D HIFU tehnologija – Vita Elos tretman

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea, kao i željenih delova tela. Ultrazvučni SMAS lifting je svetski priznata terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije (3D HIFU tehnologije), kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine). 3D HIFU tehnologija omogućava postizanje maksimalnih, dugoročnih efekata kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela.
December 15, 2021

Stimulisanjem regeneracije kolagena na prirodan način do mladalačkog izgleda – Ultrazvučni SMAS lifting

Kako starimo, javlja se trajni deficit kolagena usled sve sporijeg njegovog prirodnog obnavljanja. Rezultat deficita kolagena je lako uočljiv – pojavljuju bore, a proces starenja postaje sve vidljiviji. Kolagen ima tu sposobnost da se prirodno obnavlja. Upravo na toj njegovoj sposobnosti se bazira tretman Ultrazvučni SMAS lifting – duboko fokusiranim ultrazvukom se stimuliše kolagen i podstiče njegovo prirodno obnavljanje, a efekti su zatezanje kože i gubitak ili smanjenje bora.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više