fbpx

Zatezanje kapaka Pasma Pen-om

29. septembra 2023.

Zatezanje kapaka tretmanom Nehirurška blefaroplastika

U Vita Elos-u se tretman Zatezanje kapaka i uklanjanje kesica ispod očiju (Nehirurška blefaroplastika) radi primenom Plasma Pen tehnologije. Nehirurško zatezanje kapaka je moguće raditi kako preventivno (kod prvih znakova opuštanja kapaka), tako i u cilju kompletnog otklanjanja problema opuštene kože očne regije. Zatezanje kapaka i uklanjanje kesica ispod očiju je procedura koja omogućava, na neinvazivan način, uklanjanje viška kože sa gornjih kapaka, smanjenje „jastučića“ sa donjih kapaka, uklanjanje bora oko očiju i kompletno zatezanje kože očne regije.
17. jula 2023.

Zatezanje kapaka nehirurškom metodom

Tretman Zatezanje kapaka se naziva Nehirurška blefaroplastika. Radi Plasma Pen tehnologijom. Zatezanje kapaka primenom Plasma Pen tehnologije je moguće raditi kako preventivno (kod prvih znakova opuštanja kapaka), tako i u cilju kompletnog otklanjanja problema opuštene kože očne regije. Zatezanje kapaka na taj način je efektno i rezultati su dugoročni. Zatezanje kapaka je procedura koja omogućava, na neinvazivan način, uklanjanje viška kože sa gornjih kapaka, smanjenje „jastučića“ sa donjih kapaka, uklanjanje bora oko očiju i kompletno zatezanje kože očne regije.
19. maja 2023.

Zatezanje kapaka nehirurškim putem u Vita Elos-u

Opušteni kapci predstavljaju jedan od većih estetskih problema sa kojim se susreće svaka odrasla osoba. Opušteni kapci se javljaju kako starimo, pa i pre prvih bora. Razlog tome je daleko brže oštećenje vezivnog tkiva oka u odnosu na ostale regije lica. Velik su estetski problem, jer narušavaju prirodan izgled oka, umanjuju njegovu izražajnost i postaju dominantni na licu. Vita Elos nudi više tretmana i metoda nehirurškog zatezanja kapaka: Ultrazvučni SMAS lifting primenom 3D HIFU tehnologije, nehirurško zatezanje kapaka primenom Plasma Pen tehnologije i nehirurško zatezanje kapaka primenom radiotalasa. Nehirurško zatezanje kapaka i metodologija koja će biti primenjena zavisi od izraženog problema i godina pacijenta.
12. aprila 2023.

Nehirurška blefaroplastika – tretman zatezanje kapaka i uklanjanja jastučića ispod očiju

Spušteni kapci, su često prisutniji kao estetski problem nastali starenjem u odnosu na ostale delove lica. Razlog tome je daleko brže oštećenje vezivnog tkiva, brže opuštanje i stanjivanje kože oko očiju, veća osetljivost predela oko oka u poređenju sa ostalim regijama lica. U Vita Elos-u postoji mogućnost nehirurškog zatezanja kapaka i uklanjanja viška kože kapaka primenom Plasma Pen tehnologije. Tretman se naziva Nehirurška blefaroplastika, a tehnologija koja se primenjuje je Plasma Pen.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više