fbpx

808 Diod laser

7. avgusta 2023.

Aparatna kozmetika kao preventiva starenju

Aparatna kozmetika podrazumeva korišćenje raznih aparata tokom tretmana, od lasera, preko radiotalasa do ultrazvuka. Ovi aparati, za razliku od onih koji se koriste kod klasičnih kozmetičkih tretmana, su daleko efikasniji, kompleksniji i moderniji. Neophodno je sve tretmane, u okviru aparatne kozmetike koji se nude, raditi blagovremeno i redovno, kako bi koža zadržala svoj prirodni i mladalački izgled, te se na taj način uspešno usporili efekti starenja – deluje se preventivno.
6. januara 2023.
Trajna epilacija

Kabinet nudi kozmetičku uslugu i za muškarce – laserska trajna epilacija

Tretman Laserska trajna epilacija je postao sve više prisutan i kod muške populacije. Ukoliko naš klijent želi da se oslobodi neželjenih dlaka, tretman Laserska trajna epilacija je najbolje rešenje, jer je tretman efikasan, bezbedan, bezbolan, bez propratnih neželjenih efekata i daje trajne rezultate. Tretman Laserska trajna epilacija za muškarce je pravi izbor za uklanjanje neželjenih dlaka iz dva osnovna razloga: trajnost rezultata i rešen estetski problem. Laserska trajna epilacija se može raditi na malim i velikim regijama tela i lica i kod muškaraca i kod žena. Broj potrebnih tretmani Laserska trajna epilacija, kada je reč o muškarcima, je veći u odnosu na isti tretman kod žena, zbog različitog hormonalnog statusa i jačine dlaka. Kod muškaraca je najčešće potrebno od 10 do 15 tretmana po regiji, kako bi se postigli željeni rezultati – trajno uklonjene dlake.
16. decembra 2022.

Aparatna kozmetika i aparati koje koristimo

Pojam “kozmetika” je mnogo širi od primene raznih supstanci za poboljšavanje izgleda kože ili dekorativne kozmetike. Shvatajući značaj potrebe za podmlađivanjem i estetskih problema, koju većina ima, a koje klasična kozmetika ne može da reši, je razlog razvijanja raznih aparata za kozmetičke svrhe i postojanje aparatne kozmetike. Vita Elos je kabinet specijalizovan za aparatnu kozmetiku. Aparatna kozmetika podrazumeva korišćenje raznih aparata tokom tretmana, od lasera, preko radiotalasa do ultrazvuka. Ovi aparati, za razliku od onih koji se koriste kod klasičnih kozmetičkih tretmana, su daleko efikasniji, kompleksniji i moderniji.
5. avgusta 2022.
Specijalizovane usluge za muškarce u Vita Elos-u

Trajna epilacija – tretman koji je namenjen i muškarcima

U želji da i muškarci otklone svoje estetske probleme, neguju prirodan, lep i mladalački izgled, Kabinet im nudi, između brojnih ostalih usluga i uslugu Trajna epilacija – trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa lica i tela. Trajna epilacija je danas jedna od najčešće primenjivanih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka i kod muškaraca. tretman Trajna epilacija za muškarce je pravi izbor za uklanjanje neželjenih dlaka iz dva osnovna razloga: trajnost rezultata i rešen estetski problem. Način na koji se tretman Trajna epilacija radi je bezbedan, bez nuspojava i uz poštovanje najviših higijenskih standarda. Trajna epilacija je tretman uklanjanja neželjenih dlaka postepeno, serijom tretmana. Kod muškara je taj broj nešto veći nego god žena zbog hormonskog statusa, jačine dlaka i pola i kreće se od 10 do 15 tretmana po regiji. već zahteva određeno vreme i određen broj tretmana.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više