fbpx

808 Diod laser

October 29, 2021

Trajna epilacija – najuspešniji tretman trajnog uklanjanja neželjenih dlaka

Trajna epilacija je tretman koji omogućava trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa svih delova tela. Za tretman Trajna epilacija se koristi 808 Diod laser u kabinetu Vita Elos, koji ima dužinu talasa 808 nm i za razliku od većine drugih vrsta aparata za tretman Trajna epilacija garantuje dublje prodiranje zraka u potkožni sloj ka folikulama dlake i efikasno ih uništava. Trajna epilacija je brz i komforan tretman, kojim se uklanjanju čak i svetle dlačice. Jedino ograničenje tretmana Trajna epilacija je nemogućnost uklanjanja sedih dlaka tj. onih dlaka koje ne sadrže pigment.
October 8, 2021

Laserska trajna epilacija – tretman namenjen i muškarcima

Vita Elos je specijalizovan za pružanje raznovrsnih usluge iz domena najsavremenije aparatne kozmetike i za žene, ali i za muškarce. U želji da i muškarci otklone svoje estetske probleme, neguju prirodan, lep i mladalački izgled, nudi im se i usluga Laserska trajna epilacija – trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa lica i tela. Laserska trajna epilacija je danas jedna od najčešće primenjivanih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka i kod muškaraca. Tretman Laserska trajna epilacija za muškarce je pravi izbor za uklanjanje neželjenih dlaka iz dva osnovna razloga: trajnost rezultata i rešen estetski problem.
September 10, 2021

Laserska trajna epilacija 808 Diod laserom

Tretman Trajna epilacija laserom je veoma jednostavan i brz i smatra se najefikasnijim za rešavanje pitanja neželjene maljavosti. Efikasnost tretmana se bazira na primeni najsavremenijeg lasera - 808 Diod lasera. Tretman Trajna epilacija laserom je praćen blagim peckanjem na koži, ali ne spada u bolne tretmane. Postupak tretmani Laserska trajna epilacija je veoma jednostavan i bez nuspojava. Trajna epilacija laserom (u intervalima koje lekar Kabineta odredi) dolazi do trajnog izostanka rasta dlake. Trajna epilacija laserom sa obavlja tokom faze rasta dlake, jer je tada najbolje delovanje lasera, a tretmani se ponavlja u određenim razmacima, zbog različitih faza rasta dlake. Ukupan broj tretmana Trajna epilacija laserom zavisi od pigmenta dlake, gustine dlaka i jačine, hormonskog statusa klijenta, kao i pola.
June 18, 2021

Uštedite tretmanom Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u

Cena usluge Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u je vrlo pristupačna i dugoročno gledano daleko najisplativiji način rešavanja pitanja maljavosti u poređenju sa svim ostalim tretmanima koji daju kratkoročne rezultate (vosak, pasta, kreme, gelovi, brijač). Cena tretmana depilacija ruku voskom, koji je neophodno raditi na 3 nedelje, je minimalno 400,00 RSD po tretmanu, što je na godišnjem nivou oko 7.000,00 RSD, a za period od 10 godina bar 70.000,00 RSD. Za seriju tretmana Laserska trajna epilacija celih ruku je potrebno izdvojiti 60.000,00 RSD uz najvažniju razliku u odnosu na depilaciju ruku voskom – i posle 10 godina pitanje neželjene maljavosti je rešeno i troška depilacije nadalje nema. Ušteda tretmanom Laserska trajna epilacija je dugoročno zagarantovana (na primeru depilacije celih ruku je to minimalno 10.000,00 RSD). Ukoliko se radi tretman Laserska trajna epilacija više regija istovremeno, Kabinet nudi popuste na već vrlo povoljne cene tretmana Laserska trajna epilacija.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više