fbpx

Laserske trajne epilacije

29. april 2022.

Laserska trajna epilacija – sve prednosti tretmana

Laserska trajna epilacija predstavlja najsavremeniji način uklanjanja neželjenih dlaka sa određenih područja tela. Regije sa kojih se mogu uspešno ukloniti neželjene dlačice i kod žena i kod muškaraca su: lice, noge, intimna regija, stomak i leđa. Pored osnovne prednosti tretmana Laserska trajna epilacija – uklanjanje neželjenih dlaka trajno, postoje i brojne druge, ukoliko se tretman radi u kabinetu Vita Elos. Laserska trajna epilacija je, dugoročno gledano, najbolji vid uštede za sve one koji žele da reše problem neželjene maljavosti (dugoročno posmatrano ekonomski najisplativiji tretman rešavanja pitanja neželjene maljavosti),. Uspešnost tretmana od 95 do 97%,. Nakon serije tretmana Laserska trajna epilacija koža je nežna, meka, glatka i bez dlaka.
28. januar 2022.
trajna epilacija

Laserska trajna epilacija – tretman za trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa nogu

Tretman Laserska trajna epilacija nogu je postupak koji koristi koncentrisan snop svetlosti (lasera) za uklanjanje neželjenih dlačica sa ove regije. Tretman Laserska trajna epilacija nogu se preporučuje kao najbolje rešenje za uklanjanje neželjenih dlaka na nogama iz više razloga, od kojih se dva posebno izdvajaju: trajnost rezultata i rešen estetski problem. Za samo nekoliko tretmana (prosek je 8 do 10) rešava se pitanje neželjenih dlaka na nogama trajno. Laserska trajna epilacija štedi novac i vreme, jer nema stalnih odlazaka na depilaciju, niti trošenja novca na problem koji će se ponovo vratiti. Nakon tretmana Laserska trajna epilacija nogu kože je nežna i glatka, više nema urastanja dlaka, crvenila i iritacije.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više