fbpx

Anti-aging usluge

19. oktobra 2020.
TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u

Zašto nehirurški face lifting u kabinetu Vita Elos

Face lifting tretmani, koji se rade u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos, su takvi da se: rezultati face lifting-a postižu na celom licu, a ne parcijalno, do rezultata se stiže prirodnim putem, bez skalpela (isključivo primena nehirurških metoda face lifting-a), rezultati se poklapaju sa očekivanim, jer se kroz face lifting tretmane radi vraćanje prirodnog izgleda lica, mogućnost tretiranja svih vrsta bora na licu, vratu i dekolteu, cene nehirurških face lifting tretmana su vrlo pristupačne, bilo da se radi o Ultrazvučnom SMAS face lifting-u, Plasma Pen face lifting ili Radiotalasnom face lifting-u, tretmanima se podstiče rast novih stanica kože lica, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i lepša, face lifting tretmani nude i prateće efekte, kao što su uklanjanje svih ostalih znakova starenja sa kože lica (pege, fleke, ožiljci, promene u pigmentaciji), postižemo prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena kože lica (zahvaljujući najsavremenijim tehnikama koje koristimo) sa dugoročnim face lifting efektima.
4. maja 2017.
Kolagen

O kolagenu

Proces starenja je osnovni uzrok prirodnog smanjenja kapaciteta obnove kolagena. Kako bi ovaj proces usporili i podstakli neinvazivnim metodama prirodno obnavljanje kolagena, zahvaljujući upotrebi najsavremenijih aparata iz oblasti aparatne kozmetike u našem Kabinetu, nudimo sledeće usluge Ultrazvučni SMAS lifting (ultrazvučni, nehirurški SMAS lifting lica i tela) i radiotalasni lifting lica i tela.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više