fbpx

Face lifting Srbija

3. jun 2024.

Zatezanje lica – face lifting

Tretman za zatezanje lica se često naziva i face lifting. Nuspojave, vezane za hirurški face lifting (zatezanje lica), su otoci, modrice, utrnulost i ožiljci, pri čemu su one kratkotrajne. Iskustva pacijenata pokazuju da su prisutni i rizici kod hirurškog tretmana hirurški face lifting (zatezanje lica). Najčešći rizici su moguće infekcije, krvarenja, asimetrija lica, ožiljci, pa i trajni gubitak osećaja na tretiranoj regiji lica (oštećenje nerava tokom zahvata). Razvojem aparatne kozmetike razvijale su se i alternativne metode za zatezanje lica. U Kabinetu Vita Elos Novi Sad se upravo rade takvi tretmani – neinvazivni, kao nehirurško zatezanje lica (nehirurški face lifting). Kabinet Vita Elos Novi Sad se opredelio za nehirurško zatezanje lica zbog brojnih prednosti koje ova vrsta tretmana pruža. U Kabinetu je moguće uraditi nehirurški face lifting primenom 3D HIFU tehnologije (Ultrazvučni SMAS lifting), radiotalasa (Radiotalasni lifting ili RF) i Plasma Pen tehnologije (Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om).
19. april 2024.
Radiotalasni ligting

Tretmani i tehnike za nehirurški lifting lica (nehirurški face lifting)

U kabinetu Vita Elos Novi sad se primenjuju različite tehnike i metode liftinga lica (face lifting). Koriste se najsavremeniji aparati, koji su prisutni danas na tržištu kozmetičkih, nehirurških usluga zatezanja lica. Važna karakteristika ponude face lifting tretmana u Kabinetu je mogućnost njihovog međusobnog kombinovanja i nadopunjavanja, tako da u svakom trenutku postoji set usluga kojima se rešava estetski problem svakog pacijenta u skladu sa njegovim individualnim zdravstvenim stanjem. Metode nehirurškog face lifting-a koje su dostupne u našem Kabinetu su: face lifting (lifting lica) ultrazvukom pod nazivom Ultrazvučni SMAS lifting, face lifting (lifting lica) radiotalasima pod nazivom Radiotalasni lifting, face lifting Plasma Pen tehnologijom.
1. april 2024.

Šta je lifting lica (face lifting)

Lifting lica (face lifting) je najčešća vrsta estetske hirurgije, koja uključuje uklanjanje znakova starenja na licu i vratu. Danas postoji nekoliko vrsta operacija zatezanja lica (lifting lica ili face lifting), koje su se vremenom usavršavane, kako bi se najbolje prilagodile zahtevima pacijenata. Lifting lica (face lifting) je opšti termin koji je u upotrebi za bilo koju hiruršku proceduru koja poboljšava zategnutost kože lica i vrata, uklanjajući znake starenja premeštanjem ili uklanjanjem kože, masti i/ili mišića. Razvojem savremene kozmetologije i tehnika koje ona koristi, omogućeno je da se lifting lica (face lifting) radi ne samo kao tradicionalni (hirurški), već i na druge, nehirurške i neoperativne načine. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad se rade isključivo nehirurške i neoperativne metode zatezanja lica (lifting lica, face lifting), kao što su: Ultrazvučni SMAS lifting, Radiotalasni lifting i lifting lica Plasma Pen tehnologijom. Pomenute tretmane radi lekar i kozmetičar iz Moskve sa preko 15 godina iskustva u oblasti nehirurškog liftinga lica.
21. decembar 2022.

Specijalna ponuda kabineta Vita Elos – edukacija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Edukacija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting je takva da podrazumeva da svaki polaznik prođe, tokom obuke, i kroz teorijski i kroz praktični deo nastave. Tokom obuke se vrši i video prezentacija tretmana i praktičan rad na tri modela (od kojih jedan tretman Ultrazvučni SMAS lifting, završni, radi sam polaznik). Obuka traje 4 dana po 6 h dnevno – ukupno 18 h, a po potrebi i nešto više, zavisno od polaznika. Edukacija za Ultrazvučni SMAS lifting je strogo individualna. Nakon uspešno završene obuke za tretman Ultrazvučni SMAS lifting, polaznik je osposobljen da kao vrhunski profesionalac i stručnjak, tretman radi samostalno, savesno, precizno, odgovorno, bez ikakvog rizika po pacijenta.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više