fbpx

Ultrazvučni SMAS face lifting

20. mart 2024.
HIFU tehnologija

Face lifting metodom 3D HIFU tehnologije

3D HIFU aparat se koristi u našem Kabinetu za tretman Ultrazvučni SMAS lifting – sigurne i bezbolne alternative hirurškom face lifting-u. Ultrazvučni SMAS lifting sprečava znakove starenja, zatežući mišiće, uklanjajući masne naslage i skraćivanjem viška kože aktivacijom nove proizvodnje kolagena u svom korenu i granama – kolagena u svim svojim gradivnim i sastavnim delovima, na potpuno prirodan, neinvazivan način i bez neželjenih nuspojava. 3D HIFU ultrazvuk, bez nuspojava, dovodi do sledećih face lifting efekata: smanjuje bore, učvršćuje tonus lica, zateže područja oko očiju, čela, obraza, nazolabijalni predeo, kao i predeo brade, vrata i dekoltea.
7. jul 2021.

Sa kojim tretmanima Vita Elos-a se može kombinovati Ultrazvučni SMAS lifting

Tretman Ultrazvučni SMAS lifting je svetski proverena, priznata i sertifikovana metoda učvršćivanje kože (efekat kompletnog liftinga), korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije (3D HIFU tehnologija), kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože (SMAS sloj). Tretman Ultrazvučni SMAS lifting se može kombinovati sa drugim tretmanima koje nudi kabinet Vita Elos, kao što su Radiotalasni lifting i Plasma Pen tretmani, kao što su Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om. Koji od tretmana će biti primenjen u kombinaciji sa Ultrazvučnim SMAS liftingom zavisi od stanja pacijenta i efekata koji se žele postići.
23. jun 2021.
Lifting lica - Vita Elos

Uklanjanje bora (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora) samo jednim tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

Vita Elos je kabinet specijalizovan za aparatnu kozmetiku. U svrhu uklanjanja bora (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora), koriste se razne tehnologije i aparati, čija je osnovna zajednička karakteristika – neinvazivnost tretmani i postizanje rezultata podsticanjem prirodne regeneracije kolagena. Kao rezultat postupka tretmana Uklanjanje bora (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora) primenom terapije Ultrazvučni SMAS lifting, javljaju se dva osnovna efekta: veliki broj akupresure dovodi do značajnog smanjenja oblasti fascije i podiže tkivo lica (tretirane regije), kao odgovor na denaturaciju vezivnog tkiva starih vlakana kolagena, javlja se značajna aktivacija metaboličkih procesa, koji podmlađuju tkivo lica (tretirane regije). Ultrazvučni SMAS lifting ima kompletan lifting efekat i podmlađuje kožu. Uklanjanje bora (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora) primenom terapije Ultrazvučni SMAS lifting daje dugoročne rezultate nakon samo jednog tretmana – od 1,5 do 3 godine (individualno). Ovaj tretman za Uklanjanje bora (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora) se može raditi tokom cele godine i pogodan je za sve tipove kože.
9. jun 2021.

Kome je namenjen face lifting tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Svi oni, koji su stariji od 35 godina i žele dugoročne efekte face lifting-a na nehirurški način, uz izbegavanje negativnih efekata plastičnih operacija lica, preporučuje se tretman Ultrazvučni duboki SMAS face lifting. Ultrazvučni SMAS lifting je neinvazivno rešenje, koje uz primenu savremene 3D HIFU tehnologije, veoma uspešno podiže kožu lica, vrata i dekoltea. Ultrazvučni SMAS lifting je namenjen sledećim grupama klijenata: osobama koji imaju vidljive prve znake starenja i stanje kože je takvo da je već moguće podvrći se hirurškom face lifting-u, ali koji ne žele da se izlažu opasnostima hirurškog zahvata (formiranje podočnjaka, pojava dubokih bora oko očiju i na čelu, stvaranje "buldog obraza", opuštanje tonusa tkiva brade, kao i pojava nazolabijalnih bora), svima koji su uradili hirurško zatezanje kože pre nekoliko godina, a žele da produže efekat operacije neinvazivnom metodom (Ultrazvučni SMAS lifting predstavlja terapeutski postupak, koji izazivajući toplotnu koagulaciju proteina u sastavu tkiva, dovodi do efekta podizanja kože, te poboljšava teksturu i glatkoću kože uz eliminisanje opuštene kože, što produžava efekte hirurškog liftinga).
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više