fbpx

Uklanjanje pauk vena

10. decembar 2019.
Uklanjanje proširenih i ispucalih kapilara

Uklanjanje ispucalih kapilara – efikasan tretman za eliminisanje “pauk vena”

Pauk vene su grupisani ispucali kapilari, koji su najčešće bezazleni, ali predstavljaju estetski problem. Mogu se javiti na telu ili licu. Uočeno je da su pauk vene prisutne kod oko 35-40% ljudi. Tretman uklanjanje ispucalih i proširenih kapilara - uklanjanje pauk vena se vrši laserom, specijalno prilagođenim za tu vrstu usluge. Efekti laserskog uklanjanje pauk vena su: smanjena ili eliminisana vidljivost neželjenih krvnih sudova na licu i telu, dugotrajni rezultati sa minimalnim vremenom oporavka, 100% prirodan i neinvazivan metod uklanjanja ispucalih i proširenih kapilara, brzo i efikasno lečenje bez neželjenih efekata.
27. maj 2019.
Uklanjanje proširenih i ispucalih kapilara

Uklanjanje pauk vena u Vita Elos-u

Pauk vene su grupisani ispucali kapilari, koji su najčešće bezazleni, ali predstavljaju estetski problem. Pauk vene su proširene vene ispod kože i crvenkaste su do plavkaste boje. Uklanjanje pauk vena se vrši laserom, specijalno prilagođenim za tu vrstu usluge. Uobičajeno je da treba 2 do 3 tretmana uklanjanja pauk vena do postizanja željenih rezultata. Regije koje se tretiraju su: lice, dekolte, šake. Nakon tretmana uklanjanje pauk vena, pacijenti se moraju pridržavati svih saveta dobijenih od lekara u Kabinetu. Zavisno do tretirane površine, vreme mirovanja pacijenta posle tretmana može da varira od jednog do par dana.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više