fbpx

Radiotalasni face lifting

7 jula, 2021

Sa kojim tretmanima Vita Elos-a se može kombinovati Ultrazvučni SMAS lifting

Tretman Ultrazvučni SMAS lifting je svetski proverena, priznata i sertifikovana metoda učvršćivanje kože (efekat kompletnog liftinga), korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije (3D HIFU tehnologija), kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože (SMAS sloj). Tretman Ultrazvučni SMAS lifting se može kombinovati sa drugim tretmanima koje nudi kabinet Vita Elos, kao što su Radiotalasni lifting i Plasma Pen tretmani, kao što su Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om. Koji od tretmana će biti primenjen u kombinaciji sa Ultrazvučnim SMAS liftingom zavisi od stanja pacijenta i efekata koji se žele postići.
25 septembra, 2020
Lifting lica - Vita Elos

Face lifting – uspešno uklanjanje bora bez skalpela

Metode face lifting-a koje su dostupne u našem Kabinetu su: Radiotalasni face lifting, Ultrazvučni SMAS face lifting, kao i face lifting Plasma Pen-om (lifting kapaka i lifting celog lica). Ove usluge face lifting-a daju vrhunske rezultate, a koja metoda će biti primenjena zavisi od stanja lica, godina starosti i procene našeg stručnog tima. Pomenute metode je moguće kombinovati, kako bi se postigli najbolji rezultati. Metode face lifting-a koje su dostupne u našem Kabinetu su: Radiotalasni face lifting, Ultrazvučni SMAS face lifting, kao i face lifting Plasma Pen-om (lifting kapaka i lifting celog lica). Ove usluge face lifting-a daju vrhunske rezultate, a koja metoda će biti primenjena zavisi od stanja lica, godina starosti i procene našeg stručnog tima. Pomenute metode je moguće kombinovati, kako bi se postigli najbolji rezultati.
17 avgusta, 2020

Uklanjanje bora ili face lifting – šta možete da učiniti sami ili u našem Kabinetu

Postoje razne preporuke u pogledu prirodnih načina za uklanjanje bora (face lifting). Ovi saveti su korisni ne samo preventivno, već i u cilju održavanja postignutih rezultata face lifting-a. Ukoliko je stanje vaše kože takvo da su bore duboke, izražajne i ne čine vaše lice privlačnim kao ranije, nudimo vam tretmane za Uklanjanje bora (face lifting) koji su prirodni, bezbedni i efikasni.
6 jula, 2020
Lifting lica

Face lifting – postupak zatezanja kože lica nehirurškim putem

Face lifting je postupak zatezanja kože lica, kako bi se otklonili znaci starenja. Face lifting je metoda koja smanjuje vidljive bore na licu i uklanja sve ostale znake starenja sa kože lica (pege, fleke, ožiljci, promene u pigmentaciji). Face lifting, koji se radi u Vita Elos-u, predstavlja zatezanje naborane kože isključivo nehirurškim putem. Face lifting tretmani se rade na licu, kako bi se ono učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. Face lifting tretmani koje možete raditi u našem Kabinetu su: Ultrazvučni SMAS face lifting, Radiotalasni face lifting i Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više