fbpx

Raditalasni lifting

16. marta 2023.

Uklanjanje celulita tretmanom Ultrazvučna kavitacija u kombinaciji sa Radiotalasnim lifting-om

Celulit je masna naslaga, koja se javlja na pojedinim regijama tela. Celulit se javlja i razvija po fazama. Najpre je celulit neprimetan na prvi pogled i vidi se samo kada se prstima stegne koža i to u obliku malih kvržica i udubljenja. U sledećoj fazi masne ćelije prave vidljiva ispupčenja, koja su primetna i bez stezanja kože (ona je postala opuštenija). Sa daljim razvojem celulita, koža se dodatno istanjila, izgubila još veći stepen elastičnosti i potpuno primila izgled „pomorandžine kore“. Veoma uspešni i efikasni tretmani za lečenje celulita, koji su dostupni u našem Kabinetu, su ultrazvučna kavitacija i radiotalasni lifting. Kombinacijom ova dva tretmana (ultrazvučna kavitacija i radiotalasni lifting), moguće je eliminisati celulit sa bilo koje regije tela.
2. septembra 2022.
Radiotalasni ligting

Radiotalasni lifting – tretman prirodnog zatezanja kapaka, lica i vrata

Radiotalasni lifting je tretman koji se danas podjednako uspešno, kao najbolji i najefikasniji nehirurški i neinvazivni tretman sa višestrukim efektima, primenjuje i na celom licu, pa i kapcima, ali i vratu. Radiotalasni lifting se može raditi tokom cele godine. Efekti, koji se postižu tretmanom Radiotalasni lifting, su brojni. Nakon serije tretmana Radiotalasni lifting koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija, drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus, dolazi do brisanja sitnijih i umanjenja dubokih bora (usled podizanja tonusa kože obraza, smanjenjem nazolabijalnih brazdi i podbratka), postiže se veoma dobar efekat kod opuštene kože kapaka, normalizuje se lučenje sebuma (eliminiše se pojava akni), znatno se popravlja kvalitet kože u predelu vrata, radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje i zateže se opuštena koža kompletnog lica i vrata.
15. avgusta 2022.

Kako se radi tretman Radiotalasni lifting i efekti koji se postižu

Radiotalasni lifting lica je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Radiotalasni lifting je tretman liftinga lica, koji se može raditi tokom cele godine. U pojedinačnim tretmanima Radiotalasni lifting, radiotalasima je moguće je tretirati samo određene regije lica, kompletno lice, vrat ili i lice i vrat, zavisno od problema koji je prisutan. Radiotalasni lifting je jedan od retkih načina zatezanja kože lica, koji se može primeniti na područje oko očiju, kao i na očnim kapcima. Tretman Radiotalasni lifting se najčešće na početku, dok su znaci starenja vidljivi i izraženiji, preporučuje kao serija tretmana i to od najčešće 10 tretmana. Efekti traju oko 6 meseci. Preporučuje se održavanje postignutih rezultata ponavljanjem tretmana Radiotalasni lifting jednom mesečno.
6. juna 2022.

Tretman Radiotalasni lifting za negovaniji i mladalački izgled lica

Radiofrekventni ili radiotalasni lifting je tretman koji se danas smatra kao najbolji i najefikasniji nehirurški i neinvazivni tretman lica sa višestrukim efektima. Radiotalasni lifting prvenstveno služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože lica i kože bez volumena. Radiotalasni lifting je veoma popularan metod, koji ublažava postojeće znake starenja, ali deluje i preventivno, protiv nastanka prvih znakova starenja. Načinom delovanja radiotalasa, tretman Radiotalasni lifting deluje na kožu lica dvojako: čini je lepšom, negovanijom, baršunastijom, zateže je, te daje efekat mladalačkog izgleda. Za postizanje (i održavanje) najboljeg rezultata posle svih tretmana Radiotalasni lifting, potreban je odgovarajući režim održavanja kože, kako bi se pojačali i produžili ostvareni efekti.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više