fbpx

Uklanjanje ožiljaka Vita Elos

9 januara, 2023
Uklanjanje ožiljaka

Plasma Pen tretman – uklanjanje ožiljaka

Plasma Pen tehnologija je revolucionarna metoda za uklanjanje ožiljaka sa svih delova lica i tela. Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod ovog tretmana. Plasma Pen tehnologija stvara strogo i precizno kontrolisanu povredu specifičnih kožnih ćelija u cilju podsticanja zatezanja kože i proizvodnje kolagena. Ovaj postupak ne samo da utiče na zatezanje kože, već sigurno i veoma uspešno uklanja ožiljke i poboljšava kvalitet i izgled kože.
7 novembra, 2022

Kako se uspešno uklanjaju ožiljci u našem Kabinetu

Ožiljci se mogu ukloniti hirurškim putem i primenom nehirurških metoda. U kabinetu Vita Elos se primenjuju sve savremene tehnologije u cilju pružanja što manje invazivnih i nehirurških tretmana. U cilju efikasnog sprovođenja tretmana nehirurško Uklanjanje ožiljaka, koristimo Plasma Pen tehnologiju. Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se, tokom tretmana Uklanjanje ožiljaka, ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, već jonizovani gas pretvoren u plazmu.
12 septembra, 2022

Tretman Uklanjanje ožiljaka u našem Kabinetu

Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se, tokom tretmana Uklanjanje ožiljaka, ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod ovog tretmana. Najfiniji plazma zraci, tokom tretmana Uklanjanje ožiljaka, deluju na mikroregije kože pogođenu ožiljkom, izazivajući efekat koagulacije – tretirano tkivo se komprimira i sublimira, a koža u tretiranoj zoni ožiljka se obnavlja i zateže zbog povećane proizvodnje kolagena. Tretman Uklanjanje ožiljaka se može ponoviti, ukoliko je potrebno, nakon 3 meseca, koliko je obično potrebno da se tretirana regija u potpunosti regeneriše. Preporučen broj tretmana Uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen tehnologije zavisi od željenog efekta i stanja kože.
3 juna, 2022

Uklanjanje ožiljaka – Plasma Pen tretman u ponudi Vita Elos-a

Plasma Pen tretmani koji su najčešći u Srbiji su Nehirurška blefaroplastika (zatezanja kože očnih kapaka), kao i uklanjanje bora, strija i uklanjanje ožiljaka. Tretman Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om je jedan od tretmana koji je dostupan u Vita Elos-u. Plasma Pen tehnologija, zahvaljujući svojim performansama, omogućava postizanje maksimalnih efekata kod svih tretmana sa nultim neuspesima ili problemima greške, uz uslov da tretman radi stručno lice (u Vita Elos-u tretmane radi lekar). Plasma Pen tehnologija omogućava da se vaše prirodno stanje kože, kože bez ožiljaka, vrati posle samo nekoliko tretmana na potpuno prirodan način, bez ikakvog rizika po pacijenta i njegovo zdravlje.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više