fbpx

Uklanjanje ožiljaka Vita Elos

26. februar 2024.

Nehirurško uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen tehnologije u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Ožiljak najčešće nastaje nakon povrede, operacije i traume. U kabinetu Vita Elos Novi Sad se vrši nehirurško Uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen tehnologije. Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se, tokom tretmana Uklanjanje ožiljaka, ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod ovog tretmana. Plasma Pen tehnologija omogućava da se stanje kože značajno poboljša i u velikoj meri smanji obim i veličina ožiljka nakon potrebnog broja tretmana Uklanjanje ožiljaka. U Kabinetu se ne uklanjaju keloidni ožiljci, koji prevazilaze granice prethodne povrede ili reza, koji su zadebljali, crveni i povremeno bolni.
27. novembar 2023.

Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen tehnologijom

Ožiljak je zajednički naziv za promenu na koži, koja sadrži pretežno nefunkcionalno, obilno vezivno tkivo, a koje nastaje usled zarastanja rane na koži ili sluzokoži. Ožiljak može nastati povredom, opekotinom ili operacijom. Primenom Plasma Pen tehnologije ostvaruju se željeni rezultati kod tretmana Uklanjanje ožiljaka. U Kabinetu se ne tretiraju jedino keloidni ožiljci. Plasma Pen tehnologija. utiče na zatezanje kože, poboljšava kvalitet i izgled kože i sigurno i efikasno uklanja ožiljak.
22. maj 2023.
Uklanjanje ožiljaka

Kako vršimo uklanjanje ožiljaka u našem Kabinetu

Ožiljak može javiti na bilo kom delu lica ili tela, zavisno od uzroka pojave ožiljka. Ožiljak može nastati povredom, opekotinom ili operacijom. Veličina ožiljka, njegov izgled, boja i tvrdoća zavise najčešće od širine i dubine rane, uzroka povrede zbog koje je ožiljak nastao, opšteg stanja pacijenta, kao i karakteristike samog tkiva na kom je povreda nastala. Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi uslugu nehirurško Uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen tehnologije.
9. januar 2023.
Uklanjanje ožiljaka

Plasma Pen tretman – uklanjanje ožiljaka

Plasma Pen tehnologija je revolucionarna metoda za uklanjanje ožiljaka sa svih delova lica i tela. Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod ovog tretmana. Plasma Pen tehnologija stvara strogo i precizno kontrolisanu povredu specifičnih kožnih ćelija u cilju podsticanja zatezanja kože i proizvodnje kolagena. Ovaj postupak ne samo da utiče na zatezanje kože, već sigurno i veoma uspešno uklanja ožiljke i poboljšava kvalitet i izgled kože.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više