fbpx

Uklanjanje ožiljaka Vita Elos

November 19, 2021

Uklanjanje ožiljaka – Plasma Pen tehnologija

Plasma Pen tehnologija stvara strogo i precizno kontrolisanu povredu specifičnih kožnih ćelija u cilju podsticanja zatezanja kože, uklanjanja bora i proizvodnje kolagena. Ovaj postupak ne samo da utiče na zatezanje kože, već sigurno i veoma uspešno uklanja ožiljke i strije i poboljšava kvalitet i izgled kože. Uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen tehnologije omogućava uspešno Uklanjanje gotovo svih vrsta ožiljaka. Uspešno uklanjanje ožiljaka u Vita Elos-u primenom Plasma Pen tehnologije podrazumeva uklanjanje sledećih vrsta ožiljaka: uklanjanje lineranih ožiljaka, nastalih posle operacije, uklanjanje širokih i glatkih ožiljaka, nastalih posle opekotina, uklanjanje reljefnih ožiljaka, nastalih posle dubokih opekotina, uklanjanje atrofičnih ožiljaka, nastalih zbog gubitka dubljih struktura kože, uklanjanje hipertrofičnih ožiljaka, koji se javljaju u granicama ranije povrede ili reza, zadebljao je, crven i može biti bolan ožiljak. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku se ne vrši uklanjanje keloidnih ožiljaka, onih koji prevazilaze granice prethodne povrede ili reza, koji su zadebljali, crveni i povremeno bolni.
November 5, 2021

Uspešno uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om u našem Kabinetu

U cilju efikasnog sprovođenja tretmana Uklanjanje ožiljaka, u kabinetu Vita Elos se koristi Plasma Pen tehnologija. Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod tretmana Uklanjanje ožiljaka. Uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen-a u našem Kabinetu se radi uz korišćenje savremene i testirane opreme. Pored kvaliteta, Uklanjanje ožiljaka je i finansijski pristupačno – cena tretmana je prihvatljiva za sve naše klijente. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku ne uklanjamo keloidne ožiljke, ožiljke koji prevazilaze granice prethodne povrede ili reza, koji su zadebljali, crveni i povremeno bolni.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više