fbpx

Trajna epilacija za muškarce

18. mart 2024.
Trajna epilacija

Laserska trajna epilacija – trajno rešavanje pitanja neželjene maljavosti kod muškaraca

Rešavanje estetskih problema se često ne odnosi na klasičan pojam estetike u kozmetici, te se usluge koje se pružaju muškarcima prilagođene njihovim potrebama. Vita Elos, kao kabinet za apartnu kozmetiku, je upravo salon koji je u potpunosti prilagođen ponudom tretmana zahtevima savremenog muškarca. Laserska trajna epilacija je danas jedna od najčešće primenjivanih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka i kod muškaraca. Usluga Laserska trajna epilacija, namenjena muškarcima, podrazumeva stručnost i posvećenost tima (lekar i kozmetičar), efikasnost i proveren kvalitet opreme, uz potpunu prilagođenost samog tretmana koži i hormonskom statusu muškaraca, kao i problemima koji se individualno rešavaju. Laserska trajna epilacija za muškarce se radi na malim i velikim regijama.
6. januar 2023.
Trajna epilacija

Kabinet nudi kozmetičku uslugu i za muškarce – laserska trajna epilacija

Tretman Laserska trajna epilacija je postao sve više prisutan i kod muške populacije. Ukoliko naš klijent želi da se oslobodi neželjenih dlaka, tretman Laserska trajna epilacija je najbolje rešenje, jer je tretman efikasan, bezbedan, bezbolan, bez propratnih neželjenih efekata i daje trajne rezultate. Tretman Laserska trajna epilacija za muškarce je pravi izbor za uklanjanje neželjenih dlaka iz dva osnovna razloga: trajnost rezultata i rešen estetski problem. Laserska trajna epilacija se može raditi na malim i velikim regijama tela i lica i kod muškaraca i kod žena. Broj potrebnih tretmani Laserska trajna epilacija, kada je reč o muškarcima, je veći u odnosu na isti tretman kod žena, zbog različitog hormonalnog statusa i jačine dlaka. Kod muškaraca je najčešće potrebno od 10 do 15 tretmana po regiji, kako bi se postigli željeni rezultati – trajno uklonjene dlake.
5. avgust 2022.
Specijalizovane usluge za muškarce u Vita Elos-u

Trajna epilacija – tretman koji je namenjen i muškarcima

U želji da i muškarci otklone svoje estetske probleme, neguju prirodan, lep i mladalački izgled, Kabinet im nudi, između brojnih ostalih usluga i uslugu Trajna epilacija – trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa lica i tela. Trajna epilacija je danas jedna od najčešće primenjivanih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka i kod muškaraca. tretman Trajna epilacija za muškarce je pravi izbor za uklanjanje neželjenih dlaka iz dva osnovna razloga: trajnost rezultata i rešen estetski problem. Način na koji se tretman Trajna epilacija radi je bezbedan, bez nuspojava i uz poštovanje najviših higijenskih standarda. Trajna epilacija je tretman uklanjanja neželjenih dlaka postepeno, serijom tretmana. Kod muškara je taj broj nešto veći nego god žena zbog hormonskog statusa, jačine dlaka i pola i kreće se od 10 do 15 tretmana po regiji. već zahteva određeno vreme i određen broj tretmana.
18. februar 2022.
Trajna epilacija

Tretman trajna epilacija laserom namenjena i muškarcima

Trajna epilacija laserom je danas jedna od najčešće primenjivanih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka, koja je sve popularnija i zastupljenija i kod muškaraca. Tretman Trajna epilacija laserom za muškarce u našem Kabinetu je idealan izbor za uklanjanje neželjenih dlaka iz dva osnovna razloga: trajnost rezultata i rešen estetski problem. Trajna epilacija laserom se može kod muškaraca raditi podjednako uspešno i na malim i velikim regijama tela i lica.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više