fbpx

Trajna epilacija za muškarce

6. januara 2023.
Trajna epilacija

Kabinet nudi kozmetičku uslugu i za muškarce – laserska trajna epilacija

Tretman Laserska trajna epilacija je postao sve više prisutan i kod muške populacije. Ukoliko naš klijent želi da se oslobodi neželjenih dlaka, tretman Laserska trajna epilacija je najbolje rešenje, jer je tretman efikasan, bezbedan, bezbolan, bez propratnih neželjenih efekata i daje trajne rezultate. Tretman Laserska trajna epilacija za muškarce je pravi izbor za uklanjanje neželjenih dlaka iz dva osnovna razloga: trajnost rezultata i rešen estetski problem. Laserska trajna epilacija se može raditi na malim i velikim regijama tela i lica i kod muškaraca i kod žena. Broj potrebnih tretmani Laserska trajna epilacija, kada je reč o muškarcima, je veći u odnosu na isti tretman kod žena, zbog različitog hormonalnog statusa i jačine dlaka. Kod muškaraca je najčešće potrebno od 10 do 15 tretmana po regiji, kako bi se postigli željeni rezultati – trajno uklonjene dlake.
5. avgusta 2022.
Specijalizovane usluge za muškarce u Vita Elos-u

Trajna epilacija – tretman koji je namenjen i muškarcima

U želji da i muškarci otklone svoje estetske probleme, neguju prirodan, lep i mladalački izgled, Kabinet im nudi, između brojnih ostalih usluga i uslugu Trajna epilacija – trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa lica i tela. Trajna epilacija je danas jedna od najčešće primenjivanih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka i kod muškaraca. tretman Trajna epilacija za muškarce je pravi izbor za uklanjanje neželjenih dlaka iz dva osnovna razloga: trajnost rezultata i rešen estetski problem. Način na koji se tretman Trajna epilacija radi je bezbedan, bez nuspojava i uz poštovanje najviših higijenskih standarda. Trajna epilacija je tretman uklanjanja neželjenih dlaka postepeno, serijom tretmana. Kod muškara je taj broj nešto veći nego god žena zbog hormonskog statusa, jačine dlaka i pola i kreće se od 10 do 15 tretmana po regiji. već zahteva određeno vreme i određen broj tretmana.
18. februara 2022.
Trajna epilacija

Tretman trajna epilacija laserom namenjena i muškarcima

Trajna epilacija laserom je danas jedna od najčešće primenjivanih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka, koja je sve popularnija i zastupljenija i kod muškaraca. Tretman Trajna epilacija laserom za muškarce u našem Kabinetu je idealan izbor za uklanjanje neželjenih dlaka iz dva osnovna razloga: trajnost rezultata i rešen estetski problem. Trajna epilacija laserom se može kod muškaraca raditi podjednako uspešno i na malim i velikim regijama tela i lica.
8. oktobra 2021.
Specijalizovane usluge za muškarce u Vita Elos-u

Laserska trajna epilacija – tretman namenjen i muškarcima

Vita Elos je specijalizovan za pružanje raznovrsnih usluge iz domena najsavremenije aparatne kozmetike i za žene, ali i za muškarce. U želji da i muškarci otklone svoje estetske probleme, neguju prirodan, lep i mladalački izgled, nudi im se i usluga Laserska trajna epilacija – trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa lica i tela. Laserska trajna epilacija je danas jedna od najčešće primenjivanih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka i kod muškaraca. Tretman Laserska trajna epilacija za muškarce je pravi izbor za uklanjanje neželjenih dlaka iz dva osnovna razloga: trajnost rezultata i rešen estetski problem.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više