fbpx

Aparatura

3D HIFU tehnologija

Karakteristike

3D HIFU tehnologija se koristi za duboki, nehirurški SMAS lifting (Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela).

Princip rada

3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima.
Aparat ima specijalni računarski program, kojim se određuje debljina sloja mekog tkiva (kože, potkožne masti, mišića) na koje se fokusirano deluje ultrazvukom na stimulaciju kolagena.
Ova vrsta tehnologije (3D HIFU) omogućava precizno određivanje dubine na kojoj se nalazi muskuloaponeurotički sloj i prilagođavanje parametara fokusa ultrazvuka, tako da se utiče samo na unapred određenu dubinu, prilagođenu individualnim karakteristikama kože klijenta vrlo precizno i garantuje željene rezultate, bez negativnih nuspojava.

 • Jedina, trenutno prisutna oprema za SMAS lifting (Ulthterapy).
 • Testirana, efikasna i bezbedna oprema sa sertifikatom.
 • Oprema odobrena od strane FDA (Agencija za upravljanje kontrole kvaliteta lekova i hrane SAD).
 • Postizanje maksimalnih, dugoročnih efekata kod primene SMAS tretmana
 • 3D HIFU tehnologija fokusiranih ultrazvučnih talasa visokog intenziteta.
 • Najsavremeniji ultrazvuk podrazumeva neinvazivnu terapiju, koja smanjuje bore, učvršćuje tonus lica, zateže područja oko očiju, čela, obraza, nazolabijalni predeo, kao i predeo brade, vrata i dekoltea, kao i butina, ruku, stomaka i zadnjice na period do 3 godine.

Plasma Pen

Karakteristike

Plasma Pen tehnologija se koristi za nehiruršku blefaroplastiku (zatezanja kože očnih kapaka), kao i uklanjanje bora, strija i ožiljaka.

Princip rada

Plasma Pen tehnologija se bazira na principu koagulacije plazme (jonizovan gas). Jonizovan gas omogućava stvaranje malog električnog luka (munjevit električni impuls), kojim se epidermis regije sa estetskim problemom, tretira bez širenja neželjene toplote na okolna tkiva. Pražnjenje električne energije se vrši kroz iglu, koja se usmerava na pacijentovu kožu (igla je na udaljenosti od 1-2 mm od tretirane regije, ne dodiruje kožu). Između završetka iglice Plasma Pen-a i površine kože, jonizujući gas se pretvara u stanje plazme.
Najfiniji plazma zraci utiču na proizvodnju kolagena i zatezanje tkiva pod strogo i vrlo precizno kontrolisanim uslovima, stvarajući na površini kože mikro-opekotine, čime se podstiče stvaranje novih ćelija i obnavljanje kože.

 • Najsavremeniji svetski plazma uređaj za nehiruršku blefaroplastiku (zatezanje kože očnih kapaka bez operacije i uklanjanje "jastučića" i tamnih kolutova ispod očiju), kao i efikasno uklanjanje bora, strija i ožiljaka.
 • Najefikasnija i visoko pouzdana isporuka plazme trenutno dostupna u svetu kozmetologije.
 • Tehnologija zasnovana na dejstvu jonizujućeg gasa, koji se pretvara u stanje plazme.
 • Ultra-fina sonda omogućava brz i izuzetno precizan tretman i na teško dostupnim regijama.
 • Postizanje maksimalnih efekata kod svih tretmana sa nultim neuspesima ili problemima greške.
 • Usklađenost sa zdravstvenim standardima kozmetologije i dermatologije - klinički testirana, odobrena i sertifikovana oprema.

808 Diod laser

Karakteristike

808 Diod laser se koristi samo za trajno uklanjanje dlaka (trajnu epilaciju).

Princip rada

Ovaj laser ima dužinu talasa 808 nm i za razliku od većine drugih vrsta aparata za trajnu epilaciju garantuje dublje prodiranje zraka u potkožni sloj ka folikulama i efikasno ih uništava.
Generator lasera ima gipko regulisanje i razvija veliku jačinu sa visokim brojem ponavljanja impulsa (frekvencija).
Lasersko zračenje se apsorbuje kroz pigment (melanin), zagreva koren dlake i uništava folikulu iznutra.
Aparat realizuje tehnologiju frakcione termolize i ne povređuje kožno tkivo, te time sprečava rast folikula u daljem periodu.

 • Najkvalitetnija oprema sa manipulatorom nemačkog proizvoda (Germany bars).
 • Najnovija generacija lasera sa pojačanim sistemom hlađenja, uz postizanje visoke efikasnosti i bezbednosti tretmana, dajući dugotrajne rezultate.
 • Velika dimenzija manipulatora (27x15 mm) dozvoljava da se ubrza tretman i poboljša vaš komfor.
 • Mogućnost epilacije svih vrsta i tena kože, kao i svih boja dlaka (osim sedih).
 • Velika dužina talasa garantuje duboko prodiranje zraka u dermu i izaziva nepovratno uništavanje dlaka.
 • Usklađenost sa evropskim i američkim standardima kozmetologije i dermatologije - klinički ispitana oprema.

Multifunkcionalni aparat

Karakteristike

Ovaj aparat sadrži 4 funkcije (4 manipulatora): Nd:YAG laser, ELOS, manipulator za ultrazvučnu kavitaciju i manipulator za radiotalasni (radiofrekventni) lifting. Aparat ima jak sistem hlađenja, što daje mogućnost da se tretmani rade visokim jačinama bez ikakvog oštećenja kože.

Princip rada

Princip rada multifunkcionalnog aparata zavisi od vrste manipulatora koji se koristi, odnosno od vrste tretmana. Deo aparata koji se naziva ELOS radi po principu sinergije više vrsta energija (optičke i električne), Nd:YAG laser radi po principu emitovanja različite vrste radiotalasa, dok manipulator multifunkcionalnog aparata za ultrazvuk omogućava tretman ultrazvučne kavitacije. Četvrti manipulator aparata radi po principu emitovanja radiotalasa tj. elektro-magnetskh talasa određene talasne dužine.

 • Najkvalitetnija oprema sa 4 vrste manipulatora.
 • Najnovija generacija lasera, ultrazvuka, radiotalasa i optičke i električne energije.
 • Različite vrste manipulatora daju mogućnost velikog broja tretmana: depigmentacija, ultrazvučna kavitacija, karbonski (ugljenikov) piling, radiotalasni lifting, uklanjanje tetovaža i trajne šminke.
 • Postizanje maksimalnih efekata kod primene svih tretmana.
 • Visok nivo bezbednosti aparata uz obnavljajući i blagotvoran efekat na tretirana područja kože.
 • Usklađenost sa važećim standardima kozmetologije i dermatologije - klinički ispitana oprema.

ELOS

Ovo je aparat koji radi po principu metodologije objedinjavanja dve energije: optičke energije (IPL) i električne energije (radiotalasi). Skraćenica ELOS znači: EL – električna energija, O – optička energija, S – sinergija.
Ovim manipulatorom se može raditi depigmentacija (uklanjanje sitnih i velikih fleka, pega, tankih kapilara), podmlađivanje kože i lečenje akni u aktivnoj fazi. Radiotalasi prodiru dublje u dermis i optičkom energijom zagrevaju tkivo, izazivajući time rast kolagenskih vlakana i razrušavanje neželjenog pigmenta, te uništava patološku mikrofloru, koja parazitira u koži. Posle tretmana ELOS-om koža postaje glatka, svežija, zdravija, mlađa i nežnija. Tretman ELOS-om je bezbolan i ne iritira kožu. Nakon tretmana moguće je odmah vraćanje uobičajenom način života.

Radiotalasni manipulator

Radiotalasi sa koriste za podmlađivanje i zatezanje kože, a tretman se zove – radiotalasni lifting. Multifunkcionalni aparat ima bipolarni manipulator sa jakim hlađenjem, što omogućava postizanje veoma dobrih rezultata kod ovog tretmana.
U suštini radiotalasni lifting (RF) je fizioterapija kojom na skroz prirodni i neinvazivni način podmlađuje koža, smanjuju bore, te se dobija svežiji i zdraviji izgled. Kao i kod svake fizioterapije, efekat je postepeno vidljiv i raste sa vremenom. Posle završetka prve serije tretmana, mora se raditi na održavanju dobijenog efekta saglasno preporuci našeg stručnjaka. Tretman radioliftinga nije invazivan i vrlo je prijatan. Nakon tretmana nije potrebna dodatna nega kože.

Nd:YAG laser

Nd:YAG laser je aparat koji ima 3 različite vrste filtera, čime je omogućena primena dužine talasa od 532 nm, 1064 nm i 1320 nm.
Sa dužinom laserskog talasa od 1320 nm radi se samo jedan tretman – čišćenje lica ili bilo koje druge regije tela tj. tretman laserski karbonski (ugljenikov) piling sa pojačivačem QS karbonskim nanogelom. Nd:YAG laser uspešno uništiva patološku mikrofloru i pomaže u borbi sa dubokim upalnim procesima i virozama. Detaljnije o ovom tretmanu možete pročitati ovde.
Sa dužinom talasa od 1064 nm i 532 nm rade se sledeće vrste tretmana: depigmentacija i uklanjanje tetovaža i trajne šminke.
Depigmentacija je tretman uklanjanja neželjenih ili neestetskih promena na koži, kao što su: papilomi, hemangiomi, pege, fleke, keratoze, kuperoze, tanki kapilari, pauk-vene. Metoda depigmentacije Nd:YAG laserom je veoma uspešna i efikasna, jer ne ostaju ožiljci nakon tretmana, niti bilo kakve druge posledice na tretiranoj regiji.
Drugi tretman koji se podjednako uspešno radi u našem kabinetu primenom Nd:YAG lasera talasima ove dužine (1064 nm i 532 nm) je uklanjanje tetovaža i trajne šminke. Tretman je malo bolan, narednih 3-7 dana posle tretmana koža mora da se neguje u skladu sa savetima našeg lekara.

Ultrazvuk

Multifunkcionalni aparat ima još jednu funkciju – ultrazvuk sa frekvencijom 40 kHz koji se koristi za tretman ultrazvučne kavitacije.
Ultrazvukom se prodire u dermis gde ima nagomilanih masnih ćelija, te ih razbija. Nakon tretmana ultrazvučne kavitacije narednih 5-7 dana organizam izbacuje masnoću putem limfnog sistema i masne naslage se smanjuju. Posle tretmana je obavezno piti dosta vode (3l dnevno) i pojačati fizičku aktivnost, kako bi efekti tretmana bili najbolji.
Ultrazvuk ne šteti organizmu, tretman nije invazivan i ne zahteva dodatnu negu.

Aparatura za trajnu šminku

Karakteristike

Ova aparatura se koristi za trajnu šminku obrva (metod senčenja).

Princip rada

Za trajnu šminku koristimo najkvalitetniju nemačku opremu: mašinicu (olovka) marke "Intelligent", struju "Cheyenne", iglice za jednokratnu upotrebu, sistem easy-click (u skladu sa EU standardom) koji sakriva iglicu onog trenutka kada se mašinica isključi iz struje. Ovaj sistem iglica je mnogo bezbednije koristiti za trajnu šminku, jer ima i unutrašnju i spoljašnju dezinfekciju, kao svoj sastavni deo. Mašinica gotovo da nema vibracija i radi izuzetno tiho i ravnomerno na svim brzinama, što povećava komfor tretman i preciznost kod postupka trajnog šminkanja. Pored vrhunske opreme za trajnu šminku, nudimo i širok izbor najkvalitetnijih pigmenata američkog brenda "Biotouch", koji su dermatološki testirani.

 • Najsavremenija nemačka oprema za trajnu šminku (mašinica tj. olovka) marke Intelligent.
 • Primena sistema "easy-click", koji je u skladu sa EU standardima.
 • Jednokratna upotreba iglica za trajnu šminku - visoko higijenski tretman za svakog klijenta.
 • Visok nivo preciznosti kod trajnog šminkanja zbog male vibracije aparature.
 • Automatska unutrašnja i spoljna dezinfekcija.
 • Najkvalitetniji pigmenti, širokog spektra prirodnih boja za usne, obrve i kapke, dermatološki testirani, brenda "Biotouch".
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više