fbpx

Kontraindikacije za Ultrazvučni SMAS lifting

11 avgusta, 2021

Kontraindikacije za Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela

Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata, dekoltea, nadlaktice, butina, stomaka. U Kabinetu Vita Elos se prvenstveno akcenat stavlja na zdravlje klijenta, uz negovanje prirodnog vraćanja mladalačkog izgleda, te se u pojedinim slučajevima tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela ne radi. Važno je naglasiti da je pregled pacijenta pre tretmana neophodan (radi ga lekar), kao i saradnja pacijenta sa lekarom (upoznavanje lekara Kabineta sa kompletnim zdravstvenim stanjem, eventualnim zdravstvenim problemima, svim terapijama i medikamentima koje pacijent koristi). Za postizanje maksimalnih efekata i uspeha samog tretmana je ključno dobro zdravstveno stanje (stanje imunološkog sistema) pacijenta.
11 januara, 2021
Lifting lica - Vita Elos

Nehirurško uklanjanje bora sa lica u Vita Elos-u

Uklanjanje bora se može vršiti sa svih delova lica, koji predstavlja estetski problem, nastao kao rezultat starenja i opuštanja kože. Uklanjanje bora se u Vita Elos-u vrlo uspešno može raditi primenom najsavremenijih aparata iz domena aparatne kozmetike, za koju smo specijalizovani. Ukoliko je stanje vaše kože takvo da su bore duboke, izražajne i ne čine vaše lice privlačnim kao ranije, nudimo vam tretmane za Uklanjanje bora koji su bezbedni i efikasni: Uklanjanje bora radiotalasima, Uklanjanje bora ultrazvukom ili Ultrazvučni SMAS lifting, Uklanjanje bora Plasma Pen tehnologijom kao tretman Nehirurška blefaroplastika ili tretman Uklanjanje bora Plasma Pen-om. Svi pomenuti tretmani za Uklanjanje bora se baziraju na podsticanju prirodnog procesa regeneracije kolagena u organizmu, čime se na potpuno prirodan i neinvazivan način podmlađuje koža, smanjuju duboke bore, eliminišu sitne bore, te se dobija svežiji i zdraviji izgled.
13 februara, 2019

Kontraindikacije za Ultrazvučni SMAS lifting tretman

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata, dekoltea, nadlaktice, butina, stomaka. Reč je o svetski priznatoj terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije, kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. U pojedinim slučajevima se Ultrazvučni SMAS lifting tretman ne preporučuje, te je neophodno znati koje su to kontraindikacije za Ultrazvučni SMAS lifting tretman.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više