fbpx

Kontraindikacije za Ultrazvučni SMAS lifting

31. januar 2024.

Ultrazvučni SMAS lifting 3D HIFU tehnologijom – kada se tretman ne radi

Ultrazvučni SMAS lifting se danas određuje kao najsavremenija i najefikasnija neinvazivna metoda povećanja tonusa i zategnutosti kože lice ili druge tretirane regije (primenjuje se i na licu i na telu), koja vraća mladalački izgled i prirodnu fizionomiju tretirane regije bez hirurškog zahvata. Postoje pojedine situacije i stanja pacijenta kada se tretman ne radi. U kabinetu Vita Elos Novi Sad se vrši pregled pacijenta prilikom prvog dolaska od strane lekara Kabineta. Lekar se informisanje o zdravstvenom stanju klijenta. Poštujući sve dobijene informacije i želje svakog pacijenta pojedinačno (strogo individualni pristup), konačnu odluku o tretmanu donosi lekar Kabineta. Razlog ovakvom pristupu leži u činjenici da se u Vita Elos-u lepota neguje isključivo ukoliko je bezbedna i sigurna za klijenta.
11. avgust 2021.

Kontraindikacije za Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela

Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata, dekoltea, nadlaktice, butina, stomaka. U Kabinetu Vita Elos se prvenstveno akcenat stavlja na zdravlje klijenta, uz negovanje prirodnog vraćanja mladalačkog izgleda, te se u pojedinim slučajevima tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela ne radi. Važno je naglasiti da je pregled pacijenta pre tretmana neophodan (radi ga lekar), kao i saradnja pacijenta sa lekarom (upoznavanje lekara Kabineta sa kompletnim zdravstvenim stanjem, eventualnim zdravstvenim problemima, svim terapijama i medikamentima koje pacijent koristi). Za postizanje maksimalnih efekata i uspeha samog tretmana je ključno dobro zdravstveno stanje (stanje imunološkog sistema) pacijenta.
11. januar 2021.
Lifting lica - Vita Elos

Nehirurško uklanjanje bora sa lica u Vita Elos-u

Uklanjanje bora se može vršiti sa svih delova lica, koji predstavlja estetski problem, nastao kao rezultat starenja i opuštanja kože. Uklanjanje bora se u Vita Elos-u vrlo uspešno može raditi primenom najsavremenijih aparata iz domena aparatne kozmetike, za koju smo specijalizovani. Ukoliko je stanje vaše kože takvo da su bore duboke, izražajne i ne čine vaše lice privlačnim kao ranije, nudimo vam tretmane za Uklanjanje bora koji su bezbedni i efikasni: Uklanjanje bora radiotalasima, Uklanjanje bora ultrazvukom ili Ultrazvučni SMAS lifting, Uklanjanje bora Plasma Pen tehnologijom kao tretman Nehirurška blefaroplastika ili tretman Uklanjanje bora Plasma Pen-om. Svi pomenuti tretmani za Uklanjanje bora se baziraju na podsticanju prirodnog procesa regeneracije kolagena u organizmu, čime se na potpuno prirodan i neinvazivan način podmlađuje koža, smanjuju duboke bore, eliminišu sitne bore, te se dobija svežiji i zdraviji izgled.
13. februar 2019.

Kontraindikacije za Ultrazvučni SMAS lifting tretman

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata, dekoltea, nadlaktice, butina, stomaka. Reč je o svetski priznatoj terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije, kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. U pojedinim slučajevima se Ultrazvučni SMAS lifting tretman ne preporučuje, te je neophodno znati koje su to kontraindikacije za Ultrazvučni SMAS lifting tretman.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više