fbpx

Kontraindikacije za Ultrazvučni SMAS lifting

11. avgusta 2021.

Kontraindikacije za Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela

Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata, dekoltea, nadlaktice, butina, stomaka. U Kabinetu Vita Elos se prvenstveno akcenat stavlja na zdravlje klijenta, uz negovanje prirodnog vraćanja mladalačkog izgleda, te se u pojedinim slučajevima tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela ne radi. Važno je naglasiti da je pregled pacijenta pre tretmana neophodan (radi ga lekar), kao i saradnja pacijenta sa lekarom (upoznavanje lekara Kabineta sa kompletnim zdravstvenim stanjem, eventualnim zdravstvenim problemima, svim terapijama i medikamentima koje pacijent koristi). Za postizanje maksimalnih efekata i uspeha samog tretmana je ključno dobro zdravstveno stanje (stanje imunološkog sistema) pacijenta.
11. januara 2021.
Lifting lica - Vita Elos

Nehirurško uklanjanje bora sa lica u Vita Elos-u

Uklanjanje bora se može vršiti sa svih delova lica, koji predstavlja estetski problem, nastao kao rezultat starenja i opuštanja kože. Uklanjanje bora se u Vita Elos-u vrlo uspešno može raditi primenom najsavremenijih aparata iz domena aparatne kozmetike, za koju smo specijalizovani. Ukoliko je stanje vaše kože takvo da su bore duboke, izražajne i ne čine vaše lice privlačnim kao ranije, nudimo vam tretmane za Uklanjanje bora koji su bezbedni i efikasni: Uklanjanje bora radiotalasima, Uklanjanje bora ultrazvukom ili Ultrazvučni SMAS lifting, Uklanjanje bora Plasma Pen tehnologijom kao tretman Nehirurška blefaroplastika ili tretman Uklanjanje bora Plasma Pen-om. Svi pomenuti tretmani za Uklanjanje bora se baziraju na podsticanju prirodnog procesa regeneracije kolagena u organizmu, čime se na potpuno prirodan i neinvazivan način podmlađuje koža, smanjuju duboke bore, eliminišu sitne bore, te se dobija svežiji i zdraviji izgled.
13. februara 2019.

Kontraindikacije za Ultrazvučni SMAS lifting tretman

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata, dekoltea, nadlaktice, butina, stomaka. Reč je o svetski priznatoj terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije, kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. U pojedinim slučajevima se Ultrazvučni SMAS lifting tretman ne preporučuje, te je neophodno znati koje su to kontraindikacije za Ultrazvučni SMAS lifting tretman.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više