fbpx

Nehirurški lifting tela

27 jula, 2021
3D HIFU

Nehirurško podmlađivanje lica i tela samo jednim ultrazvučnim tretmanom

Nehirurško lečenjem znakova starenja, kao što su opuštena koža, opušteni obrazi ili povećane bore, je moguće tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica. Ultrazvučni SMAS lifting tela je moguć primenom novije, poboljšane 3D HIFU tehnologije, koja se primenjuje u Vita Elos-u. Regije tela koje se mogu tretirati u cilju postizanja lifting efekata su: dekolte, nadlaktice, butine, stomak i zadnjica.
14 jula, 2021
Ultrazvučni SMAS lifting nadlaktca

Ultrazvučni SMAS lifting dekoltea i nadlaktica – efekti nehirurškog lifting tretmana

Nega dekoltea ili V-zone je podjednako važna u sprečavanju znakova starenja kao i nega ostatka lica. Ono što je karakteristično za regiju kože dekoltea je to da je ona veoma tanka i na njoj se najpre vide znaci starenja: bore i brojne hiperpigmentacije. Ukoliko je V-zona već ugrožena, treba joj se posvetiti na vreme, kako bi joj se povratila elastičnost i čvrstina i istovremeno učinila mekom i glatkom. Veoma efikasno rešenje se nudi u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad – tretman Ultrazvučni lifting dekoltea. Ultrazvučni SMAS lifting, kao najpriznatija i najpopularnija nehirurška tehnika liftinga, koja daje dugoročne rezultate, može uspešno rešiti problem opuštene (viseće) kože nadlaktica. Suština Ultrazvučni SMAS lifting-a je visoko fokusirano dejstvo ultrazvuka na strogo određenim dubinama kožnog tkiva (SMAS sloj) nadlaktice, kako bi se pokrenula prirodna proizvodnja kolagena u tretiranoj regiji, a time i izazvalo zatezanje opuštene kože nadlaktica.
14 aprila, 2021
3D HIFU

Ultrazvučni SMAS lifting – tretman koji se može raditi i kao lifting tela

Tretman Ultrazvučni SMAS lifting se može raditi veoma uspešno i na celom telu – zatezanje opuštenog stomaka, butina, zadnjice ili ruku. Tretmani Ultrazvučni SMAS lifting tela se rade na dva nivoa i dubina kertridža omogućava da se deluje (pored SMAS sloja) i na sloj mišića, čime se on zateže i vraća mu se prirodni tonus u celosti. Dugoročni efekti, koji se postižu tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting tela su u trajanju od 1,5 do 3 godine, što je u direktnoj vezi sa godinama pacijenta, stanjem kože i prirodnom (genetskom) sposobnošću organizma da sam regeneriše kolagen nakon ultrazvučne stimulacije.
30 decembra, 2020

Lifting tela duboko fokusiranim ultrazvukom u kabinetu Vita Elos

3D HIFU metodologija (tehnologija duboko fokusiranog ultrazvuka), koju primenjujemo za nehirurško zatezanje tela uz postizanje dugoročnih efekata, je potpuno bezbedna i bez nuspojava, jer je bazirana na upotrebi fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta. Delovi tela koji se mogu tretirati u cilju podmlađivanja su: nadlaktice (ruke), stomak, unutrašnji i/ili spoljašnji deo butina, zadnjica. Efekti, koji se postižu, su jedinstveni, do sada nemogući korišćenjem ma koje druge tehnologije, sem hirurške intervencije. Tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting tela se postižu dugoročni rezultati – od 1,5 do 3 godine (individualno).
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više