fbpx

Lekar Vita Elos

21. septembra 2022.
Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela

Šta sve utiče na uspeh tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Aparat kojim se radi tretman Ultrazvučni SMAS lifting je jedan od faktora od uticaja na uspeh tretmana. Pored aparata, od uticaja na uspeh tretmana su način na koji se tretman radi (strogo po protokolu), kao i stručnost i iskustvo lekara koji tretman radi. U Kabinetu Vita Elos se strogo primenjuje pravilo individualnog pristupa svakom klijentu. Individualni pristup podrazumeva da se usluga Ultrazvučni SMAS lifting u potpunosti prilagodi specifičnim potrebama i stanju kože svakog pacijenta koji se podvrgne ovoj terapiji.
16. marta 2022.
Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela

Faktori koji utiču na uspeh tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Aparat kojim se radi tretman je jedan od faktora od uticaja na uspeh tretmana. Pored aparata, od uticaja na uspeh tretmana su način na koji se tretman radi (strogo po protokolu), kao i stručnost i iskustvo lekara koji tretman radi. 3D HIFU aparat (tehnologija) u Vita Elos-u radi na principu duboko fokusiranog ultrazvuka, koji stimuliše prirodnu regeneraciju kolagena u dubljim slojevima kože (SMAS sloj). Procedura tretmana je takva da se Ultrazvučni SMAS lifting radi strogo po unapred definisanom protokolu. Na uspeh tretmana u velikoj meri utiče i stručnost i iskustvo osobe (lekara) koji tretman radi. Lekar je najčešće od presudnog uticaja na efekat tretmana Ultrazvučni SMAS lifting. U Vita Elos-u tretman radi lekar sa preko 10 godina iskustva u aparatnoj kozmetici.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više