Vita Elos povremeno ažurira informacije na svom websajtu. Uprkos tome, moguće je da su se podaci u međuvremenu promenili. Stoga Vita Elos ne može preuzeti odgovornost ili garanciju za aktuelnost, tačnost i potpunost informacija sa ovog websajta, jer su one samo informativnog karaktera i ne smatra se odgovornom za eventualne posledice koje mogu nastupiti na osnovu drugačijeg tumačenja materijala na našem web portalu.

Isključena je bilo kakva odgovornost Vite Elos (uključujući i nepažnju) za štete ili posledične štete koje nastanu pozivanjem na sadržaj sajta ili njegovo korišćenje (odnosno zbog nemogućnosti pozivanja ili korišćenja).

VAŽNA NAPOMENA: Kompletan sadržaj sajta je isključivo vlasništvo Vita Elos-a, te je njegovo kopiranje, umnožavanje i korišćenje u druge svrhe najstrože zabranjeno bez izričite saglasnosti Vita Elos-a ili je moguće samo uz obavezno navođenje stranica ovog sajta kao izvora teksta.

Ako posetite našu stranicu, postavićemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili da li vaš pregledač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se nakon određenog roka.