fbpx

Laserska trajna epilacija žene

2. oktobra 2023.

Trajna epilacija – najvažnije informacije o tretmanu uklanjanja neželjenih dlaka

Trajna epilacija je neinvazivni metod uklanjanja dlaka na licu i telu pomoću 808 Diod lasera podjednako uspešan i kod žena i kod muškarca koji žele trajno da reše pitanje neželjene maljavosti. Trajna epilacija je metod trajnog uklanjanja neželjenih dlačica sa regija, kao što su: ruke, noge, lice i svi ostali delovi tela koji su prekriveni dlakama sa pigmentom (melaninom). Tretman Trajna epilacija ne spada u bolne tretmane, a sam postupak je veoma jednostavan i bez nuspojava. Tretman Trajna epilacija laserom se radi kao serija tretmana, najčešće od 8 do 15 tretmana, što je individualno i zavisi od prisutne maljavosti, pola, hormonskog statusa. Ukupan broj tretmana Laserska trajna epilacija zavisi od pigmenta dlake, gustine dlaka i jačine, hormonskog statusa klijenta, kao i pola.
24. jula 2023.

Laserska trajna epilacija – najvažnije o tretmanu

Laserska trajna epilacija je jedna od najčešće primenjivanih kozmetičkih procedura za trajno rešavanje pitanja neželjene maljavosti i kod žena i kod muškaraca. Laserska trajna epilacija je neinvazivni metod uklanjanja dlaka na licu i telu pomoću 808 Diod lasera. Laserska trajna epilacija je metod trajnog uklanjanja neželjenih dlačica sa regija, kao što su: ruke, noge, lice i svi ostali delovi tela koji su prekriveni dlakama sa pigmentom (melaninom). Tretmanom Laserska trajna epilacija se uklanjanju čak i svetle dlačice. Jedino ograničenje tretmana Laserska trajna epilacija je nemogućnost uklanjanja sedih dlaka tj. onih dlaka koje ne sadrže pigment.
9. februara 2023.

Trajna epilacija laserom za uklanjanje neželjene maljavosti i kod žena i kod muškaraca

U kabinetu Vita Elos se tretman Trajna epilacija se radi 808 Diod laserom, čime je zagarantovan maksimalan učinak tretmana, a rizik od neželjenih nuspojava je u potpunosti eliminisan. Laser selektivno cilja folikule dlake kako bi ih zagrevao i na taj način ih trajno uništio, bez ikakvih neželjenih posledica na tretiranoj regiji (siguran tretmani koji neće oštetiti okolne ćelije kože). Tretman Laserska trajna epilacija je bezbolan, a jačina laserskog snopa se individualno prilagođava svakom klijentu 808 Diod laserom se mogu tretirati svi tipovi kože i dlaka (jedino ograničenje je nemogućnost trajnog uklanjanja sedih dlaka koje ne sadrže pigment). Nakon tretmana Laserska trajna epilacija nije potrebna nikakva posebna nega tretirane regije, ali se preporučuje oprez kod izlaganja suncu. Laserska trajna epilacija se i kod žena i kod muškaraca može raditi na malim i velikim regijama tela i lica.
23. januara 2023.

Laserska trajna epilacija – faze rasta dlake

Kod dlake se mogu razlikovati 3 faze rasta: 1. Anagena – faza aktivnog rasta korena dlake u folikulu, 2. Katagena – prelazna faza. 3. Telogena – faza mirovanja (spavanja) i u ovoj fazi dlaka može ispasti sama ili biti istisnuta novom, nakon čega se pojavljuje nova dlaka u istom folikulu i otpočinje ponovo prva faza, faza rasta – anagena faza. Tretman Laserska trajna epilacija se obavlja tokom faze rasta dlake (anagena faza), jer je tada najbolje delovanje lasera. Laserska trajna epilacija ne može ukloniti sede dlake – dlake bez pigmenta zbog načina rada 808 Diod lasera – princip rada lasera se bazira na prepoznavanju pigmenta dlake i uništavanju dlake u korenu laserskim snopom u fazi rasta dlake.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više