fbpx

Uklanjanje akni Elos-om

September 24, 2021

Usluge iz domena aparatne kozmetike koje nudi kabinet Vita Elos

Vita Elos je kabinet specijalizovan za pružanje kozmetičkih usluga za žene i muškarce iz domena aparatne kozmetike. Pristup aparatnoj kozmetici u Vita Elos-u je profesionalan i obuhvata upotrebu isključivo testiranih, odobrenih i najsavremenijih aparata sa visokim procentom uspešnosti kod svih tretmana. Vita Elos je opremljen kozmetičkim aparatima, koji obuhvataju: lasere (808 Diod laser, Nd:Yag laser), ultrazvuk (3D HIFU tehnologija), Plasma Pen tehnologija, multifunkcionalni kozmetički aparat (opremljen Elos tehnologijom, ultrazvukom, delom za usluge koje se rade radiotalasima) i aparatura za trajnu šminku obrva.
March 22, 2021

Tretmani namenjeni muškarcima koje je moguće uraditi u Vita Elos-u

Rešavanje estetskih problema se često ne odnosi na klasičan pojam estetike u kozmetici, te se usluge koje se pružaju muškarcima prilagođene njihovim potrebama. Vita Elos, kao kabinet za apartnu kozmetiku, je upravo salon koji je u potpunosti prilagođen ponudom tretmana zahtevima savremenog muškarca. Usluge koje se nude u našem Kabinetu, namenjen muškarcima, podrazumevaju stručnost i posvećenost tima (lekar i kozmetičar), efikasnost i proveren kvalitet, uz potpunu prilagođenost svih tretmana koži i hormonskom statusu muškaraca, kao i problemima koji se individualno rešavaju. Usluge obuhvataju sledeće: Ultrazvučni SMAS lifting, Laserska trajna epilacija, Radiotalasni lifting, Uklanjanje akni ELOS-om, Depigmentacija laserom, Uklanjanje neželjenih tetovaža, Laserski karbonski piling i Plasma Pen tretmani.
December 25, 2020

Uklanjanje akni primenom ELOS tehnologije u našem Kabinetu

Tretman Uklanjanje akni se preporučuje kod pojave: komedogenih akni, papularnih akni, papulopustularnih akni, cističnih akni i ožiljaka od akni. Kako bi sprečili komplikacije i neželjene estetske neprijatnosti vezane za pojavu velikog broja akni, tretman Uklanjanje akni treba započeti na vreme – već kod prvih znakova promena na koži. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos, u sastavu kompleksnog lečenja akni i kod tretmana Uklanjanje akni, koristi se fizioterapija primenom ELOS tehnologije.
November 27, 2020

O kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos

Kabinet Vita Elos, kao specijalizovani kozmetički studio za aparatnu kozmetiku, nudi veliki broj usluga i za žene i za muškarce na jedinstven način, sa ciljem negovanja prirodnog izgleda svojih klijenata. U Vita Elos-u je moguće uraditi sledeće tretmane: Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, Laserska trajna epilacija, Plasma Pen tretmani, Trajna šminka obrva metodom senčenja obrva, Laserski karbonski piling, Depigmentacija laserom, Uklanjanje tetovaža, Uklanjanje trajne šminke, Radiotalasni lifting, Ultrazvučna kavitacija i Uklanjanje akni ELOS-om.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više