fbpx

Nehirurški lifting

2 decembra, 2020
Lifting lica

Nehirurško uklanjanje bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

Prirodni proces starenja uzrokuje da kod svih nastaju bore, posebno na onim delovima našeg tela koji su izloženi suncu, kao što su lice, vrat, ruke i podlaktice. Bore, koje se vremenom javljaju, mogu biti sitne, površinske linije ili dublje brazde. Nehirurško uklanjanje bora se radi u Kabinetu Vita Elos samo jednim tretmanom – Ultrazvučni SMAS lifting. U našem Kabinetu je moguće uraditi nehirurški face lifting primenom najnovije tehnologije iz oblasti aparatne kozmetike, kao što je 3D HIFU tehnologija.
2 decembra, 2019
Lifting lica - Vita Elos

Nehirurški lifting – neinvazivni lifting tretmani u našem Kabinetu

Nehirurški lifting lica je tretman koji ne podrazumeva korišćenje skalpela ili bilo koje druge invazivne vrste metoda zatezanja lica. Nehirurški lifting se radi isključivo kao prirodni lifting lica uz primenu najsavremenijih aparata u našem Kabinetu, kao što su ultrazvuk, radiotalasi i Plasma Pen. Suština tretmana Nehirurški lifting je podsticanje prirodnog obnavljanja kolagena, što rezultira zatezanjem tretirane regije, bez nuspojava, oštećenja kože i rizika po pacijenta.
28 decembra, 2018

Nehirurško zatezanje kapaka

Nehirurško zatezanje kapaka je procedura koja omogućava, na neinvazivan način, uklanjanje viška kože sa gornjih kapaka, smanjenje „jastučića“ sa donjih kapaka, uklanjanje bora oko očiju i kompletno zatezanje kože očne regije. U Vita Elos-u se tretman Nehirurško zatezanje kapaka (nehirurška blefaroplastika) radi Plasma Pen tehnologijom.
12 septembra, 2018
Kolagen

Ultrazvučni SMAS lifting – tretman za uspešnu regeneraciju kolagena

Proces starenja je osnovni uzrok prirodnog smanjenja kapaciteta obnove kolagena. Ultrazvučni SMAS lifting terapija je kojom se direktno deluje na koren kolagena u dubljim slojevima kože i time na prirodan način stimuliše njegova regeneracija i potpuno prirodno obnavljanje kolagena i elastina u tretiranim regijama. Rezultati su slični kao kod hirurške intervencije, ali bez upotrebe skalpela i svih rizika koji su mogući prilikom operacije.