fbpx

Trajna epilacija velikih regija

3. juna 2017.

Trajna epilacija nogu u Vita Elos-u

Trajna epilacija predstavlja najsavremeniji način uklanjanja neželjenih dlaka sa određenih područja tela (lice, ruke, noge, stomak, leđa, bikini). Danas je trajna epilacija prihvaćena kao proverena i sigurna metoda u dermatološkoj praksi i široko se primenjuje sa veoma dobrim rezultatima. Cene po kojima se u našem Kabinetu radi laserska trajna epilacija su ubedljivo najpristupačnije u Novom Sadu (i šire) - RSD 6.000,00 za regiju Cele noge.
16. maja 2017.
Trajna epilacija

Trajna epilacija malih i velikih regija – spremite se za leto

Trajna epilacija je inovativna, vrlo pouzdana i sigurna metoda dugotrajnog uklanjanja dlačica sa svih delova tela, bilo kod žena ili muškaraca. Trajna epilacija je najefektivniji i najbezbolniji metod uklanjanja neželjenih dlačica u poređenju sa svim ostalim tehnikama uklanjanja dlaka. Izaberite neku od malih ili velikih regija za tretman Trajna epilacija po najpovoljnijim cenama u gradu. Zakažite svoj termin na vreme i uživajte u letu bez neželjenih dlačica!
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više