fbpx

Radiotalasni lifting Vita Elos Novi Sad

5. april 2024.
Radiotalasni lifting

Tretman Radiotalasni lifting za lice bez bora

Radiotalasni lifting je bipolarna radiofrekventna metoda, kojom se deluje na derm, gde se prirodno proizvode elastin i kolagen koji su zaslužni za čvrstinu i zategnutost kože. Tretman je efikasan do 35-te godine, kada su krenuli prvi znaci starenja, kao i za preventivno produženje mladalačkog izgleda kože lica. U pojedinačnim tretmanima Radiotalasni lifting, radiotalasima je moguće je tretirati samo određene regije lica, kompletno lice, vrat ili i lice i vrat, zavisno od problema koji je prisutan. Radiotalasni lifting je jedan od retkih načina zatezanja kože lica, koji se može primeniti na područje oko očiju, kao i na očnim kapcima. Radiotalasni lifting je tretman zatezanja lica, koji se može raditi tokom cele godine.
2. februar 2024.
Lifting tela u Vita Elos-u

Radiotalasni lifting tela – o tretmanu

Tretman Radiotalasni lifting se radi u cilju zatezanja opuštene kože lica, ali se u kabinetu Vita Elos Novi Sad tretira i telo sa podjednako dobrim rezultatima tretmana. Delovi tela koji se uspešno zatežu tretmanom Radiotalasni lifting tela su nadlaktice, stomak, unutrašnji i spoljašnji deo butina, zadnjica. Za Radiotalasni lifting tela se mogu navesti brojne prednosti: tretman se može raditi tokom cele godine, nije bolan, ne zahteva nikakvu formu anestezije, niti zahteva posebno mirovanje nakon tretmana, a rezultati su vidljivi odmah. Sa tretmanom Radiotalasni lifting tela treba početi već u 30-tim godinama, čim se pojave prvi znaci opuštanja kože (ruku, stomaka, butina, zadnjice), kako bi efekti bili bolji i dugoročniji.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više