fbpx

Paketi uštede

December 29, 2021

Iskoristite naše pakete uštede za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Lifting lica, primenom duboko fokusiranog ultrazvuka, pod nazivom Ultrazvučni SMAS face lifting, je nehirurška i neinvazivna tehnika liftinga lica, bez ikakvih nuspojava, potpuno prirodna. Kompletan face lifting efekat, koji se postigne 6 meseci nakon samo jednog tretmana Ultrazvučni SMAS face lifting, je dugoročan – do 3 godine. U cilju uštede za klijente i veću dostupnost neinvazivnog i nehirurškog lifting tretmana Ultrazvučni SMAS face lifting, kabinet Vita Elos je kreirao posebne pakete, čijim izborom se omogućava ušteda i od 550 EUR.
October 15, 2021

Pristupačne cene za sve nehirurške face lifting tretmane našeg Kabineta

Nehirurški face lifting ima niz prednosti u odnosu na hirurški face lifting, a kao najznačajnije se izdvajaju: tretmani se rade bez skalpela, te nema operativnog rizika i svih nuspojava vezanih za njih, nema ožiljaka, period oporavka je izuzetno kratak (ukoliko ga ima, do 7 dana), vrlo pristupačne cene tretmana uz postizanje dugoročnih efekata (do 3 godine). Nehirurški face lifting tretmani, koji se rade u Vita Elos-u, su: Radiotalasni face lifting, Ultrazvučni SMAS lifting, Nehirurška blefaroplastika, Uklanjanje bora primenom Plasma Pen-a. Cene nehirurških face lifting tretmana su pristupačne i prilagođene najvećem broju naših klijenata.
August 18, 2021

Uštedite izborom nekih od paketa usluga za tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica

Ultrazvučni SMAS lifting, kao nehirurški i neinvazivni face lifting bez ikakvih nuspojava, preporučujemo jer primenom ove terapije postiže mladolik izgled inovativnim konceptom liftinga lica, uz primetan napredak na tretiranoj koži. Kompletni face lifting efekat, koji se postigne nakon 6 meseci od terapije je dugoročan – do 3 godine. U cilju uštede za klijente i veću dostupnost neinvazivnog i nehirurškog face lifting tretmana, kreirani su posebni paketi, čijim izborom se omogućava ušteda i od 550 EUR. Kreirana su 4 paketa za tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica.
May 26, 2021

Paketi uštede i do EUR 550 za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela dovodi do rezultata na potpuno prirodan način uz dugoročne efekte (i do 3 godine), te je ovaj vid face lifting-a najbolja alternativa plastičnoj operaciji. Zbog svojih efekata i neinvazivnosti (efekti kao kod hirurškog liftinga, ali bez operacije), usluga Ultrazvučni SMAS lifting je prilično skupa. Tretman se, u drugim zemljama iz okruženja Srbije, radi po značajno višim cenama od cena u Kabinetu Vita Elos, čak i kada se porede cene bez korišćenja paketa uštede. Vita Elos nudi 4 paketa uštede za svoje klijente, koji žele da uklone bore i urade nehirurški face lifting, kojima se omogućava ušteda i od 550 EUR.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više