fbpx

Paketi uštede

18 avgusta, 2021
Vita Elos, Novi Sad

Uštedite izborom nekih od paketa usluga za tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica

Ultrazvučni SMAS lifting, kao nehirurški i neinvazivni face lifting bez ikakvih nuspojava, preporučujemo jer primenom ove terapije postiže mladolik izgled inovativnim konceptom liftinga lica, uz primetan napredak na tretiranoj koži. Kompletni face lifting efekat, koji se postigne nakon 6 meseci od terapije je dugoročan – do 3 godine. U cilju uštede za klijente i veću dostupnost neinvazivnog i nehirurškog face lifting tretmana, kreirani su posebni paketi, čijim izborom se omogućava ušteda i od 550 EUR. Kreirana su 4 paketa za tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica.
26 maja, 2021

Paketi uštede i do EUR 550 za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela dovodi do rezultata na potpuno prirodan način uz dugoročne efekte (i do 3 godine), te je ovaj vid face lifting-a najbolja alternativa plastičnoj operaciji. Zbog svojih efekata i neinvazivnosti (efekti kao kod hirurškog liftinga, ali bez operacije), usluga Ultrazvučni SMAS lifting je prilično skupa. Tretman se, u drugim zemljama iz okruženja Srbije, radi po značajno višim cenama od cena u Kabinetu Vita Elos, čak i kada se porede cene bez korišćenja paketa uštede. Vita Elos nudi 4 paketa uštede za svoje klijente, koji žele da uklone bore i urade nehirurški face lifting, kojima se omogućava ušteda i od 550 EUR.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više