fbpx

Neinvazivni lifting lica i tela

20. oktobra 2021.

Ultrazvučni SMAS lifting – upoznajte se sa tretmanom

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurška terapija podmlađivanja lica i tela široko prihvaćena u svetu, kao alternativni metod hirurškom zatezanju kože lica i tela. U Kabinetu Vita Elos tretman Ultrazvučni SMAS lifting radi lekar, koristeći odobrenu i najsavremeniju tehnologiju – 3D HIFU aparat. Ultrazvučni SMAS lifting je namenjen i muškarcima i ženama koji žele da postignu efekat kompletnog face lifting-a ili liftinga pojedinih delova tela (nadlaktice, stomak, butine). Ultrazvučni SMAS face lifting se preporučuje onim klijentima koji su stariji od 40 godina. Izuzetak su klijenti čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se u takvim slučajevima Ultrazvučna SMAS face lifting terapija može raditi u 35-oj godini. Maksimalni efekti tretmana Ultrazvučni SMAS lifting su vidljivi nakon 6 meseci od tretmana. Dužina trajanja tretmana Ultrazvučni SMAS lifting zavisi od regije koja se tretira, ali se za tretman celog lica kao okvirno vreme daje oko 30 minuta. Radi se samo 1 tretman u vremenskom periodu od 1,5 godine. Osnovni efekti Ultrazvučnog SMAS lifting-a su zategnuta koža, poboljšan kvalitet kože, uklanjanje brojnih znakova starenja koji nisu samo u vidu bora (pigmentacija, nedostatak volumena, dehidracija kože).
29. septembra 2021.
Ultrazvučni SMAS lifting lica

Ultrazvučni SMAS lifting – kako se pristupa klijentu i priprema za tretman

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurška, neinvazivna terapija za zatezanje kože lica i tela. Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela dovodi do rezultata na potpuno prirodan način uz dugoročne efekte (i do 3 godine), te je ovaj vid liftinga najbolja alternativa plastičnoj operaciji. U Kabinetu Vita Elos se strogo primenjuje pravilo individualnog pristupa svakom klijentu. Individualni pristup podrazumeva da se usluga Ultrazvučni SMAS lifting u potpunosti prilagodi specifičnim potrebama i stanju kože svakog pacijenta koji se podvrgne ovoj terapiji.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više