fbpx

Trajno otklanjanje dlačica

16 septembra, 2022

Uštedite tretmanom Laserska trajna epilacija

Cena usluge Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u je se kreće od 1.000.00 RSD do 10.000,00,00 dinara po tretmanu, zavisno od regije. Za postizanje željenog rezultata neophodna je serija tretmana (od 8 do 15). Dugoročno gledano tretman Laserska trajna epilacija je daleko isplativiji način uklanjanja dlaka u odnosu na ostale načine kratkotrajnog rešavanja problema neželjene maljavosti. Ukoliko se radi tretman Laserska trajna epilacija više regija istovremeno, Kabinet nudi popuste na već vrlo povoljne cene tretmana Laserska trajna epilacija. Popust koji klijent može da ostvari na ovaj način zavisi od broja regija i potrebnog ukupnog broja tretmana za svaku regiju pojedinačno kako bi se neželjene dlake trajno uklonile.
18 juna, 2021

Uštedite tretmanom Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u

Cena usluge Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u je vrlo pristupačna i dugoročno gledano daleko najisplativiji način rešavanja pitanja maljavosti u poređenju sa svim ostalim tretmanima koji daju kratkoročne rezultate (vosak, pasta, kreme, gelovi, brijač). Cena tretmana depilacija ruku voskom, koji je neophodno raditi na 3 nedelje, je minimalno 400,00 RSD po tretmanu, što je na godišnjem nivou oko 7.000,00 RSD, a za period od 10 godina bar 70.000,00 RSD. Za seriju tretmana Laserska trajna epilacija celih ruku je potrebno izdvojiti 60.000,00 RSD uz najvažniju razliku u odnosu na depilaciju ruku voskom – i posle 10 godina pitanje neželjene maljavosti je rešeno i troška depilacije nadalje nema. Ušteda tretmanom Laserska trajna epilacija je dugoročno zagarantovana (na primeru depilacije celih ruku je to minimalno 10.000,00 RSD). Ukoliko se radi tretman Laserska trajna epilacija više regija istovremeno, Kabinet nudi popuste na već vrlo povoljne cene tretmana Laserska trajna epilacija.
12 februara, 2021

Trajno uklanjanje neželjenih dlaka laserom

Trajno uklanjanje neželjenih dlaka (laserska trajna epilacija) je neinvazivni metod uklanjanja dlaka na licu i telu pomoću 808 Diod lasera, koji emituje laserski snop odgovarajuće talasne dužine. Tretman Trajno uklanjanje neželjenih dlaka (laserska trajna epilacija) se može raditi tokom cele godine i podjednako je uspešan i kod žena i kod muškaraca. Postupkom tretmana Trajno uklanjanje neželjenih dlaka (laserska trajna epilacija) se dlaka u potpunosti trajno uklanja, te ih u tretiranoj regiji neće više biti - neće ponovo rasti.
16 novembra, 2020

Trajno se oslobodite neželjenih dlačica tretmanom u Vita Elos-u 808 Diod laserom

Tretman Trajna epilacija 808 Diod laserom je jedna od najčešće primenjivanih i najpopularnijih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka. Razlog tome leži u činjenici da primena ovog lasera kod tretmana Laserska trajna epilacija daje zavidne rezultate. Laserska trajna epilacija se može raditi na svim željenim regijama tela i lica podjednako uspešno i kod muškaraca i kod žena sa kojih se želi trajno uklanjanje neželjenih dlačica, kao što su: nausnice, brada, uši, zulufi, slepoočne zone i prsti, noge, ruke, stomak, leđa, bikini zova, sedalni deo (gluteus), intimne regije, celo telo.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više