fbpx

Trajno otklanjanje dlačica

5. februar 2024.
Trajna epilacija Elos-om

Trajna epilacija – priprema za tretman u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Trajna epilacija laserom u kabinetu Vita Elos Novi Sad je kozmetički postupak koji koristi 808 Diod laser ili koncentrisani snop svetlosti, kako bi se trajno oslobodili dlačica na različitim delovima tela. Trajna epilacija laserom se preporučuje svima koji su nezadovoljni brijanjem, depilacijom voskom ili bilo kojim drugim kozmetičkim tretmanom za kratkoročno uklanjanje neželjenih dlačica. Pre tretmana Trajna epilacija laserom potrebno je da se na odgovarajući način pacijent pripremi. Sve savete u vezi pripreme za tretman pacijent dobija u kabinetu Vita Elos Bovi Sad od strane stručnog osoblja.
2. decembar 2022.
Lifting lica - pitanja

Trajna epilacija laserom – istine i zablude u vezi tretmana

Laserska trajna epilacija, kao metoda trajne epilacije, se pojavila u Srbiji pre 10-tak godina. Vremenom je prihvaćena kao popularan i jednostavan metod uklanjanja neželjenih dlaka laserom. Bez obzira na veliki broj pristalica ovakvog načina uklanjanje dlaka (trajna epilacija laserom) i dalje postoje brojne zablude vezane za tretmana Laserska trajna epilacija. Prema izveštajima Svetske Zdravstvene Organizacije laserska trajna epilacija je najefikasnija i najbrža metoda za uklanjanje neželjenih dlačica sa regija, kao što su: ruke, noge, lice i svi ostali delovi tela koji su prekriveni dlakama sa pigmentom (melaninom). Za tretman se koristi 808 Diod laser.
30. septembar 2022.

O tretmanu trajna epilacija laserom – Vita Elos

Trajna epilacija je metod uklanjanja dlačica, koji obezbeđuje trajne rezultate. Epilacija laserom je danas najpopularnija i najdostupnija metoda trajnog uklanjanja malja bez propratnih neželjenih efekata (tkiva u neposrednoj blizini tretirane regije se ne oštećuju). Reč je o potpuno komfornom, bezbednom, brzom i daleko najboljem načinu za trajno rešavanje neželjenih dlačica. Laserska trajna epilacija je efikasna na svim regijama prekrivenim dlakama, kako kod žena tako i kod muškaraca. Ukupan broj tretmana trajna epilacija zavisi od pigmenta dlake, njihove gustine i jačine, i hormonskog statusa klijenta.
16. septembar 2022.
Vita Elos, Novi Sad

Uštedite tretmanom Laserska trajna epilacija

Cena usluge Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u je se kreće od 1.000.00 RSD do 10.000,00,00 dinara po tretmanu, zavisno od regije. Za postizanje željenog rezultata neophodna je serija tretmana (od 8 do 15). Dugoročno gledano tretman Laserska trajna epilacija je daleko isplativiji način uklanjanja dlaka u odnosu na ostale načine kratkotrajnog rešavanja problema neželjene maljavosti. Ukoliko se radi tretman Laserska trajna epilacija više regija istovremeno, Kabinet nudi popuste na već vrlo povoljne cene tretmana Laserska trajna epilacija. Popust koji klijent može da ostvari na ovaj način zavisi od broja regija i potrebnog ukupnog broja tretmana za svaku regiju pojedinačno kako bi se neželjene dlake trajno uklonile.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više