fbpx

Uklanjanje ožiljaka

26. februar 2024.

Nehirurško uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen tehnologije u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Ožiljak najčešće nastaje nakon povrede, operacije i traume. U kabinetu Vita Elos Novi Sad se vrši nehirurško Uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen tehnologije. Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se, tokom tretmana Uklanjanje ožiljaka, ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod ovog tretmana. Plasma Pen tehnologija omogućava da se stanje kože značajno poboljša i u velikoj meri smanji obim i veličina ožiljka nakon potrebnog broja tretmana Uklanjanje ožiljaka. U Kabinetu se ne uklanjaju keloidni ožiljci, koji prevazilaze granice prethodne povrede ili reza, koji su zadebljali, crveni i povremeno bolni.
15. decembar 2023.

Plasma Pen tretmani za zatezanje kapaka, uklanjanje strija i ožiljaka, uklanjanje bora

Tretman za zatezanje kapaka se radi primenom Plasma Pen tehnologije. Tretman za zatezanje kapaka se naziva Nehirurška blefaroplastika. Nehirurško zatezanje kapaka je moguće raditi kako preventivno (kod prvih znakova opuštanja kapaka), tako i u cilju kompletnog otklanjanja problema opuštene kože očne regije. Plasma Pen tehnologija je tehnologija bazirana na principu koagulacije plazme (jonizovan gas). koja se korist u Vita Elos-u u cilju nehirurškog uklanjanja bora, uklanjanja strija i uklanjanja ožiljaka. Plasma Pen tehnologija podrazumeva strogo i vrlo precizno kontrolisanu površinu mikro-opekotina, bez otvorenih rana, ožiljaka, infekcija i gubitka pigmenta na mestu dejstva zraka.
27. novembar 2023.

Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen tehnologijom

Ožiljak je zajednički naziv za promenu na koži, koja sadrži pretežno nefunkcionalno, obilno vezivno tkivo, a koje nastaje usled zarastanja rane na koži ili sluzokoži. Ožiljak može nastati povredom, opekotinom ili operacijom. Primenom Plasma Pen tehnologije ostvaruju se željeni rezultati kod tretmana Uklanjanje ožiljaka. U Kabinetu se ne tretiraju jedino keloidni ožiljci. Plasma Pen tehnologija. utiče na zatezanje kože, poboljšava kvalitet i izgled kože i sigurno i efikasno uklanja ožiljak.
13. oktobar 2023.

Plasma Pen tretmani za uklanjanje bora, strija i ožiljaka i zatezanje kapaka

Zatezanje kapaka i uklanjanje kesica ispod očiju, tretman Nehirurška blefaroplastika, se radi primenom Plasma Pen tehnologije uz postizanje dugoročnih rezultata – do 3 godine. Zatezanje kapaka i uklanjanje kesica ispod očiju je procedura koja omogućava, na neinvazivan način, uklanjanje viška kože sa gornjih kapaka, smanjenje „jastučića“ sa donjih kapaka, uklanjanje bora oko očiju i kompletno zatezanje kože očne regije. Plasma Pen tretman za Uklanjanje bora, strija i ožiljaka je drugi tretman u Kabinetu, koji se radi Plasma Pen tehnologijom. Postupak Uklanjanja bora, uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka je moguće ponoviti nakon 3 meseca. Preporučen broj tretmana Uklanjanja bora, uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka tehnologijom Plasma Pen zavisi od željenog efekta i stanja kože. Rezultati koji se postižu tretmanom Uklanjanje bora, strija i uklanjanje ožiljaka su dugoročni.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više