fbpx

Laserska trajna epilacija pazuha

4 aprila, 2022
Trajna epilacija pazuha

Trajna epilacija pazuha laserom u našem Kabinetu

Laserska trajna epilacija pazuha je svakako poželjna i tretman koji preporučujemo, ne samo iz estetskih razloga i trajnog rešavanja problema neželjene maljavosti, već se u pojedinim slučajevima na ovaj način rešavaju i problemi kao što su: upale folikula dlake, hidradenitisa i urasle dlačice.
25 januara, 2021

Laserska trajna epilacija pazuha

Regija pazuha je jedna od najosetljivijih i najnežnijih regija tela. U zoni pazuha se nalazi mreža limfnih čvorova i žlezda. Upravo zbog toga postoje i brojne predrasude vezane za tretman Laserska trajna epilacija u tom predelu. Ono što je činjenica je da je stav lekara i stručnog tela takav da se Laserska trajna epilacija pazuha može raditi bez ikakve bojazni od negativnih posledica, jer laserski snop prodire samo par milimetara ispod površine kože, dok se žlezdane strukture nalaze dublje i bivaju nedirnute. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se radi tretman Laserska trajna epilacija pazuha 808 Diod laserom (nemačka, proverena i testirana oprema), koji ima izuzetan sistem hlađenja, čime se povećava komfor tretmana Laserska trajna epilacija pazuha i omogućava postizanje zavidnih rezultata.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više