fbpx

Morfologija lica

2 marta, 2022

Zašto je važno da za tretman Ultrazvučni SMAS lifting poznajemo morfologiju lica

Poznavanje morfologije lica uključuje poznavanje svih detalja vezanih za lice, počev od struktura kože i potkožnog tkiva, mišićne struktura, simetrije lica, pa sve do proporcije i oblika lica. Poznavanje morfologije lica, a posebno simetrije lica, je neophodno kod pružanja svih kozmetičkih usluga koje se odnose na zatezanje lica (face lifting). U kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos sve tretmane, pa i Ultrazvučni SMAS lifting, kao najefikasniji nehirurški face lifting tretman danas, rade lekar i kozmetičar sa neophodnim znanjem i stručnošću iz oblasti morfologije lica i samog tretmana.
20 januara, 2021

Poštovanje higijenskih i drugih standarda kod pružanja tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Sprovođenje visokih higijenskih standarda je neophodno kako bi bila pružena najbolja usluga u cilju zaštite zdravlja klijenta. Pored higijenskih standarda, postoje i određeni standardi koji se odnose na način pružanja same usluge Ultrazvučni SMAS lifting. Ovi standardi, koje Kabinet poštuje i primenjuje, su važni kako za eliminisanje bilo kakvog rizika po pacijenta, tako i za postizanja maksimalnih efekata samog tretmana.
13 januara, 2021

Važnost poznavanja morfologije, strukture i anatomije lica za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Poznavanje fizionomije, strukture, morfologije i anatomije lice je od velike važnosti za tretman Ultrazvučni SMAS lifting. Bez poznavanje ove oblasti je gotovo nemoguće ili vrlo rizično raditi pomenuti tretman za prirodno podmlađivanje lica. Poznavanje svih detalja vezano za lice, kao što su struktura kože i potkožnog tkiva, mišićna struktura, nervna struktura, simetrija, odnosno morfologija lica je važno preciznosti i efekata koji se ovom uslugom postižu u oblasti face lifting procedure. Prilikom tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica, zahvaljujući znanju o svim promenama na licu klijenta, moguće tačno odrediti način i tok tretmana, vrstu kertridža koji se koristi, odgovarajući razmak ultrazvučnih linija i broj tačaka dejstva ultrazvuka, kojim se direktno utiče na rast kolagena svake linije, ukloniti bore dejstvom ultrazvuka na dubinama koje one zahtevaju, povećati tonus mišića lica postižući prirodan izgled lica, vratiti najpribližniji izgled lica idealnom obliku lica.
30 januara, 2019

Morfologija lica i njen značaj kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica

Kako Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad, nudi uslugu Ultrazvučni SMAS lifting lica, poznavanje svih detalja vezano za lice (struktura kože i potkožnog tkiva, mišićna struktura, pa i simetrija, odnosno morfologija lica) je važno kod pružanja ove usluge.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više