fbpx

Morfologija lica

15. mart 2023.
SIMETRIJA LICA

Ultrazvučni SMAS lifting – poznavanje morfologije lica od velike važnosti za tretman

Za specijaliste u određenim oblastima, kao što su praktičara terapije Ultrazvučni SMAS lifting, neophodno je da se izgradi model "normalnog" lice kao „kalup“ za ono što rade – model potpuno simetričnog lica. Takvo lice bi bilo dobro izbalansirano i kao pretpostavka moguće, čak neophodno pre početka bilo kakve intervencije na licu. Ova simetrija lica je predstavljena nizom virtuelnih referentnih linija. Sa slikom "normalnog“ tj. simetričnog lica, lekar, donose profesionalnije, preciznije i estetski najprihvatljivije odluke za svoj rad i izgled svog klijenta. Pored toga, poznavanje simetrije lica omogućava ispravljanje svih nepravilnosti na licu, koje se upravo javljaju usled procesa starenja i gubitka elastičnosti kože.
2. mart 2022.
SIMETRIJA LICA

Zašto je važno da za tretman Ultrazvučni SMAS lifting poznajemo morfologiju lica

Poznavanje morfologije lica uključuje poznavanje svih detalja vezanih za lice, počev od struktura kože i potkožnog tkiva, mišićne struktura, simetrije lica, pa sve do proporcije i oblika lica. Poznavanje morfologije lica, a posebno simetrije lica, je neophodno kod pružanja svih kozmetičkih usluga koje se odnose na zatezanje lica (face lifting). U kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos sve tretmane, pa i Ultrazvučni SMAS lifting, kao najefikasniji nehirurški face lifting tretman danas, rade lekar i kozmetičar sa neophodnim znanjem i stručnošću iz oblasti morfologije lica i samog tretmana.
20. januar 2021.

Poštovanje higijenskih i drugih standarda kod pružanja tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Sprovođenje visokih higijenskih standarda je neophodno kako bi bila pružena najbolja usluga u cilju zaštite zdravlja klijenta. Pored higijenskih standarda, postoje i određeni standardi koji se odnose na način pružanja same usluge Ultrazvučni SMAS lifting. Ovi standardi, koje Kabinet poštuje i primenjuje, su važni kako za eliminisanje bilo kakvog rizika po pacijenta, tako i za postizanja maksimalnih efekata samog tretmana.
13. januar 2021.
Morgfologija lica Vita Elos

Važnost poznavanja morfologije, strukture i anatomije lica za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Poznavanje fizionomije, strukture, morfologije i anatomije lice je od velike važnosti za tretman Ultrazvučni SMAS lifting. Bez poznavanje ove oblasti je gotovo nemoguće ili vrlo rizično raditi pomenuti tretman za prirodno podmlađivanje lica. Poznavanje svih detalja vezano za lice, kao što su struktura kože i potkožnog tkiva, mišićna struktura, nervna struktura, simetrija, odnosno morfologija lica je važno preciznosti i efekata koji se ovom uslugom postižu u oblasti face lifting procedure. Prilikom tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica, zahvaljujući znanju o svim promenama na licu klijenta, moguće tačno odrediti način i tok tretmana, vrstu kertridža koji se koristi, odgovarajući razmak ultrazvučnih linija i broj tačaka dejstva ultrazvuka, kojim se direktno utiče na rast kolagena svake linije, ukloniti bore dejstvom ultrazvuka na dubinama koje one zahtevaju, povećati tonus mišića lica postižući prirodan izgled lica, vratiti najpribližniji izgled lica idealnom obliku lica.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos neće raditi do 17.05. 2024. godine (uključujući i 17.05.).

Termine za tretmane možete zakazati već danas na sajtu, putem kontakt forme ili na 065/201-2110 (viber i SMS).

Sretne praznike želi vam vaš Vita Elos!