fbpx

Laserska trajna epilacija

10 septembra, 2021

Laserska trajna epilacija 808 Diod laserom

Tretman Trajna epilacija laserom je veoma jednostavan i brz i smatra se najefikasnijim za rešavanje pitanja neželjene maljavosti. Efikasnost tretmana se bazira na primeni najsavremenijeg lasera - 808 Diod lasera. Tretman Trajna epilacija laserom je praćen blagim peckanjem na koži, ali ne spada u bolne tretmane. Postupak tretmani Laserska trajna epilacija je veoma jednostavan i bez nuspojava. Trajna epilacija laserom (u intervalima koje lekar Kabineta odredi) dolazi do trajnog izostanka rasta dlake. Trajna epilacija laserom sa obavlja tokom faze rasta dlake, jer je tada najbolje delovanje lasera, a tretmani se ponavlja u određenim razmacima, zbog različitih faza rasta dlake. Ukupan broj tretmana Trajna epilacija laserom zavisi od pigmenta dlake, gustine dlaka i jačine, hormonskog statusa klijenta, kao i pola.
20 avgusta, 2021
Trajna epilacija 808 Diod laserom

Najpovoljnije cene tretmana Trajna epilacija u našem Kabinetu

Trajna epilacija se može raditi na malim i velikim regijama. Regije tela i lica na kojima se radi tretman se dele u dve grupe - male regije (nausnice, brada, uši, zulufi, slepoočne zone i prsti) i velike regije (noge, ruke, stomak, leđa, bikini zova, sedalni deo, celo telo). Cena pojedinačnog tretmana Trajna epilacija zavisi od vrste regije. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se može uraditi tretman Trajna epilacija lica i tela po najpristupačnijim cenama u gradu. U našem Kabinetu su zagarantovani rezultati, zahvaljujući ne samo izuzetnim performansama 808 Diod lasera, već i stručnosti tima koji pruža uslugu Trajna epilacija laserom.
23 jula, 2021

Laserska trajna epilacija – važne informacije o tretmanu i efektima

Laserska trajna epilacija je neinvazivan i bezbedan način rešavanja problema neželjene maljavosti na licu i telu korišćenjem laserskog snopa - nemački Diod 808 laser najnovije generacije (Germany bars), koji ima pojačanim sistemom hlađenja. Ovaj laser omogućavaju brz i komforan tretman Laserska trajna epilacija. Kako Tretman Laserska trajna epilacija može da cilja oko 80% folikula dlake, svaki pojedinačni tretman Laserska trajna epilacija uništi trajno 15-20% dlaka na tretiranoj regiji, te je neophodno raditi seriju tretmana za postizanje željenih efekata. Efekti tretmana Laserska trajna epilacija: tretman Laserska trajna epilacija, kao svoj osnovni efekat, ima trajno uklanjanje dlaka na tretiranoj regiji uz uspešnost tretmana od 95 do 97%, nakon serije tretmana Laserska trajna epilacija koža je nežna, meka, glatka i bez dlaka, ovim tretmanom se rešava i problem uraslih dlaka, Laserska trajna epilacija je, dugoročno gledano, najbolji vid uštede za sve one koji žele da reše problem neželjene maljavosti.
18 juna, 2021
Vita Elos, Novi Sad

Uštedite tretmanom Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u

Cena usluge Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u je vrlo pristupačna i dugoročno gledano daleko najisplativiji način rešavanja pitanja maljavosti u poređenju sa svim ostalim tretmanima koji daju kratkoročne rezultate (vosak, pasta, kreme, gelovi, brijač). Cena tretmana depilacija ruku voskom, koji je neophodno raditi na 3 nedelje, je minimalno 400,00 RSD po tretmanu, što je na godišnjem nivou oko 7.000,00 RSD, a za period od 10 godina bar 70.000,00 RSD. Za seriju tretmana Laserska trajna epilacija celih ruku je potrebno izdvojiti 60.000,00 RSD uz najvažniju razliku u odnosu na depilaciju ruku voskom – i posle 10 godina pitanje neželjene maljavosti je rešeno i troška depilacije nadalje nema. Ušteda tretmanom Laserska trajna epilacija je dugoročno zagarantovana (na primeru depilacije celih ruku je to minimalno 10.000,00 RSD). Ukoliko se radi tretman Laserska trajna epilacija više regija istovremeno, Kabinet nudi popuste na već vrlo povoljne cene tretmana Laserska trajna epilacija.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više