fbpx

Laserska trajna epilacija

13. novembra 2023.
Trajna epilacija pazuha

Trajno uklanjanje dlačica pazuha tretmanom Trajna epilacija

Regija pazuha, zajedno sa preponama, je jedna od najosetljivijih i najnežnijih regija tela. Razlog je taj što se u toj zoni nalazi mreža limfnih čvorova i žlezda. Upravo zbog toga postoje i brojne predrasude vezane za trajno uklanjanja dlaka u tom predelu. Trajna epilacija pazuha laserom se može raditi bez ikakve bojazni od negativnih posledica, jer laserski snop prodire samo par milimetara ispod površine kože, dok se žlezdane strukture nalaze dublje. Upravo ovakav način uklanjanja dlaka regije pazuha (Trajna epilacija laserom) se radi kao bezbedan, proveren i uspešan u Vita Elos-u.
3. novembra 2023.

Najpovoljnije cene tretmana Laserska trajna epilacija

Laserska trajna epilacija je veoma efikasan i široko prihvaćen način rešavanja problema neželjene maljavosti, uraslih dlaka i estetski i/ili psihološki problema uzrokovanih usled pojačane maljavosti kod oba pola. Tretman Laserska trajna epilacija se radi 808 Diod laserom, čime je zagarantovan maksimalan učinak tretmana, a rizik od neželjenih nuspojava je u potpunosti eliminisan. Tretman Laserska trajna epilacija može da se radi tokom cele godine, ali idealno vreme za tretmane trajne epilacije 808 Diod laserom je zimski period, kada je telo pokriveno slojevima garderobe i nije izloženo suncu. Cena pojedinačnog tretmana Laserska trajna epilacija u Kabinetu su veoma pristupačne i dostupne velikom broju klijenata.
16. oktobra 2023.
TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u

Mišljenja i iskustva naših klijenata o tretmanu Laserska trajna epilacija

Laserska trajna epilacija je neinvazivni metod uklanjanja dlaka na licu i telu pomoću 808 Diod lasera. Laserska trajna epilacija je metod trajnog uklanjanja neželjenih dlačica sa regija, kao što su: ruke, noge, lice i svi ostali delovi tela koji su prekriveni dlakama sa pigmentom (melaninom). Tretmanom Laserska trajna epilacija se uklanjanju čak i svetle dlačice. Jedino ograničenje tretmana Laserska trajna epilacija je nemogućnost uklanjanja sedih dlaka tj. onih dlaka koje ne sadrže pigment. Tretman Laserska trajna epilacija je danas sve popularniji i prisutniji, zbog svih prednosti koje nudi, počev od trajnog uklanjanja neželjenih dlaka pa do velike uštede ovim tretmanom.
2. oktobra 2023.

Trajna epilacija – najvažnije informacije o tretmanu uklanjanja neželjenih dlaka

Trajna epilacija je neinvazivni metod uklanjanja dlaka na licu i telu pomoću 808 Diod lasera podjednako uspešan i kod žena i kod muškarca koji žele trajno da reše pitanje neželjene maljavosti. Trajna epilacija je metod trajnog uklanjanja neželjenih dlačica sa regija, kao što su: ruke, noge, lice i svi ostali delovi tela koji su prekriveni dlakama sa pigmentom (melaninom). Tretman Trajna epilacija ne spada u bolne tretmane, a sam postupak je veoma jednostavan i bez nuspojava. Tretman Trajna epilacija laserom se radi kao serija tretmana, najčešće od 8 do 15 tretmana, što je individualno i zavisi od prisutne maljavosti, pola, hormonskog statusa. Ukupan broj tretmana Laserska trajna epilacija zavisi od pigmenta dlake, gustine dlaka i jačine, hormonskog statusa klijenta, kao i pola.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više