fbpx

Uklanjanje papiloma laserom

19 septembra, 2022

Nehirurško uklanjanje papiloma laserom

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan i nehirurški metod za uklanjanje papiloma korišćenjem lasera. Za tretman Uklanjanje papiloma ili uklanjanje visećih bradavica se koristi najsavremeniji, testirani laser – Nd:YAG laser. Ovaj laser se koristi jer su brojne studije u svetu i kod nas dokazale da je Uklanjanje papiloma laserom najefikasniji način njihovog uklanjanja. Pored efikasnosti, uklanjanje papiloma laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana.
15 jula, 2022
Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom

Uklanjanje papiloma u našem Kabinetu – jednostavno, bez nuspojava i efikasno

Depigmentacija laserom je tretman koji je namenjen uklanjanju pigmentiranih promena na svim delovima kože. Kabinet ima i stručno osoblje (lekar i kozmetolog), koje ne samo da radi tretman, već i obavlja lekarski pregled, procenu stanja kože (pigmentne promene), te daje konsultacije u vezi najboljeg načina rešavanja postojećeg estetskog problema. U okviru usluge Depigmentacija laserom se uspešno primenjuje metoda uklanjanje papiloma Nd:Yag laserom. Metod Uklanjanje papiloma laserom je vrlo efikasan, bezbolan i jednostavan, koji se vrši savremenim, testiranim laserom, bez ikakvih neželjenih efekata. Postupak Uklanjanje papiloma traje nekoliko sekundi, bezbolan je (ne zahteva lokalnu anesteziju), nema krvi tokom ili nakon tretmana, ne ostaju nikakvi ožiljci na mestu gde je bio papilom.
20 juna, 2022

Uklanjanje papiloma ili visećih bradavica

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan metod Uklanjanje papiloma odnosno tretman Uklanjanje „visećih bradavica“. U svrhu uklanjanja papiloma se koristi savremeni, testirani laser (Nd:YAG laser) u okviru usluge Depigmentacija laserom. Depigmentacija laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana. Osnovni efekat tretmana Uklanjanje papiloma laserom je rešavanja svih neprijatnosti vezanih za prisustvo papiloma (stalna iritacija, mogućnost povrede i dodatnih komplikacija, sprečavanje daljeg rasta uklanjanjem na vreme). Drugi važan efekat koji se postiže tretmanom Uklanjanje papiloma laserom je rešavanje estetskog problema na delu tela ili lica na kom je papilom (viseća bradavica) prisutna.
23 maja, 2022
Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom

Uspešno uklanjanje papiloma nehirurškim putem

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan i nehirurški metod za uklanjanje papiloma upotrebom lasera. Za tretman Uklanjanje papiloma ili uklanjanje visećih bradavica se koristi savremen, testirani laser – Nd:YAG laser. Pored efikasnosti, uklanjanje papiloma laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana. Postupak tretmana uklanjanje papiloma je vrlo jednostavan, ne zahteva nikakvu anesteziju i traje samo traje nekoliko sekundi. Nakon tretmana estetski rezultati su vidljivi odmah.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više