fbpx

Uklanjanje papiloma laserom

20. maj 2024.

O tretmanu Uklanjanje papiloma laserom – lasersko uklanjanje visećih bradavica

U kabinetu Vita Elos Novi Sad se radi nehirurško, lasersko uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) upotrebom Nd:YAG lasera. Pre tretmana se vrši pregled od strane medicinskog osoblja Kabineta (lekar) kako bi se izbegle komplikacije i kako bi se osiguralo potpuno uklanjanje visećih bradavica. Uklanjanje papiloma laserom (uklanjanje visećih bradavica) je vrlo efikasan nehirurški tretman, koji se koristi za trajno uklanjanje papiloma sa kože. Prednosti tretmana lasersko uklanjanje papiloma (uklanjanja visećih bradavica) su: preciznost tretmana, minimalna invazivnost, brz oporavak, tretman koji ne ostavlja ožiljke na mesti polipa, na jednostavan i bezbolan način rešen estetski problem, često je potreban samo jedan tretman za trajno uklanjanje papiloma, vrlo pristupačna cena tretmana.
29. mart 2024.

Uklanjanje papiloma i keratoza laserom – cena tretmana

Uklanjanje papiloma tj. uklanjanje visećih bradavica je u našem Kabinetu moguće u potpunosti u okviru tretmana depigmentacija laserom. Najčešće je dovoljan samo jedan tretman Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) da se „viseća bradavica“ ukloni. U Kabinetu se tretman Uklanjanje keratoza radi samo ukoliko su sveže keratoze i još uvek meke, dok stare, nabubrene i keratoze sa čvrstom krastom mogu da se uklone samo hirurškim putem. Tretman Uklanjanje keratoza se radi u sklopu tretmana Depigmentacija laserom (Nd:YAG laser) sa visokom stopom uspešnosti tretmana.
12. februar 2024.
Uklanjanje visećih bradavica

Nehirurško uklanjanje papiloma (visećih bradavica) laserom u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Papilom može da se ukloni hirurškim i nehirurškim putem, primenom lasera. U Kabinetu Vita Elos Novi Sad tretman Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) se radi kao nehirurški tretman i preporučuje se njegovo uklanjanje u najranijoj fazi, čim se primeti prisustvo papiloma. Na ovaj način se sprečava dalje širenje pigmentne promene, kao i izbegavanje svih neprijatnosti koje papilom (viseća bradavica) izaziva. Nehirurško, lasersko Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) je najefikasniji način njihovog uklanjanja, jer je dokazano da je uspešnost tretmani gotovo 100%, a nakon tretmana Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) nema ožiljka, niti ikakvih nuspojava i rizika po pacijenta.
22. januar 2024.
Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom

Tretman uklanjanje papiloma – brz, jednostavan i efikasan

Depigmentacija laserom je tretman kojim se uspešno i bez hirurške intervencije, primenom lasera, uklanjaju neželjene pigmentne promene na koži, među kojima su i papilomi odnosno viseće bradavice. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan i nehirurški metod za Uklanjanje papiloma upotrebom lasera. Za tretman Uklanjanje papiloma ili uklanjanje visećih bradavica se koristi savremen, testirani laser – Nd:YAG laser. Pored efikasnosti, Uklanjanje papiloma laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana. Postupak tretmana Uklanjanje papiloma je vrlo jednostavan, ne zahteva nikakvu anesteziju i traje samo nekoliko sekundi. Nakon tretmana estetski rezultati su vidljivi odmah.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više