fbpx

Lifting dekoltea

14. jula 2021.
Ultrazvučni SMAS lifting nadlaktca

Ultrazvučni SMAS lifting dekoltea i nadlaktica – efekti nehirurškog lifting tretmana

Nega dekoltea ili V-zone je podjednako važna u sprečavanju znakova starenja kao i nega ostatka lica. Ono što je karakteristično za regiju kože dekoltea je to da je ona veoma tanka i na njoj se najpre vide znaci starenja: bore i brojne hiperpigmentacije. Ukoliko je V-zona već ugrožena, treba joj se posvetiti na vreme, kako bi joj se povratila elastičnost i čvrstina i istovremeno učinila mekom i glatkom. Veoma efikasno rešenje se nudi u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad – tretman Ultrazvučni lifting dekoltea. Ultrazvučni SMAS lifting, kao najpriznatija i najpopularnija nehirurška tehnika liftinga, koja daje dugoročne rezultate, može uspešno rešiti problem opuštene (viseće) kože nadlaktica. Suština Ultrazvučni SMAS lifting-a je visoko fokusirano dejstvo ultrazvuka na strogo određenim dubinama kožnog tkiva (SMAS sloj) nadlaktice, kako bi se pokrenula prirodna proizvodnja kolagena u tretiranoj regiji, a time i izazvalo zatezanje opuštene kože nadlaktica.
9. januara 2019.
Lifting vrata i dekoltea

Ultrazvučni SMAS lifting – nehirurško i neinvazivno zatezanje i uklanjanje bora sa dekoltea

Veoma efikasno rešenje u smislu podmlađivanja dekoltea (uklanjanje bora i zatezanje kože ove regije) se nudi u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad – tretman Ultrazvučni SMAS lifting, ultrazvučni lifting dekoltea. Pozitivan efekat liftinga dekoltea pomoću 3D HIFU tehnologije, je naučno dokazan brojnim kliničkim ispitivanjima. Maksimalne rezultate pacijenti mogu očekivati nakon 6 meseci, zbog prirodnog vremenskog toka regeneracije kolagena, a efekti su trajni (do 3 godine).
17. avgusta 2017.
Lifting vrata i dekoltea

Lifting vrata i dekoltea u Vita Elos-u

V-zona najviše odaje godine i pokazuje koliko se neguje. Ukoliko ste u grupi žena kojima je V-zona već ugrožena – treba joj se posvetiti na vreme, kako bi joj se povratila elastičnost i čvrstina i istovremeno učinila mekom i glatkom. Veoma efikasno rešenje se nudi u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad – tretman ultrazvučni lifting vrata i ultrazvučni lifting dekoltea.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više