fbpx

Uklanjanje trajne šminke

5 aprila, 2021

Razlike u delovanju ultrazvuka, lasera, radiotalasa i Plasma pen tehnologije kod tretmana koje nudimo

Vita Elos je Kabinet specijalizovan za aparatnu kozmetiku, koji nudi kozmetičke tretmane za žene i muškarce uz visok nivo stručnosti, efikasnosti, zavidan kvalitet usluga po pristupačnim cenama. Aparati i tehnologije, koje koristimo prilikom naših tretmana, su: duboko fokusirani ultrazvuk (High Intensity Focused Ultrasound) za tretman Ultrazvučni SMAS lifting uz primenu 3D HIFU tehnologije, gde je dejstvo ultrazvuka na unapred određenoj dubini od 1,5 mm do 13 mm zavisno od regije, ultrazvuk sa frekvencijom 40 kHz koji se koristi za tretman Ultrazvučna kavitacija, 808 DIOD laser (dužina talasa 808 nm) se koristi samo za Lasersku trajnu epilaciju, Nd:YAG laser (ima 3 različite vrste filtera, čime je omogućena primena dužine talasa od 532 nm, 1064 nm i 1320 nm) za tretmane Laserski karbonski piling, depigmentacija i uklanjanje tetovaža i trajne šminke, radiotalasi (bipolarna radiofrekventna metoda) frekvencije od 3 MHz za tretman Radiotalasni lifting, Plasma Pen (jonizovan gas) za tretmane Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora, strija i ožiljaka.
27 novembra, 2020

O kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos

Kabinet Vita Elos, kao specijalizovani kozmetički studio za aparatnu kozmetiku, nudi veliki broj usluga i za žene i za muškarce na jedinstven način, sa ciljem negovanja prirodnog izgleda svojih klijenata. U Vita Elos-u je moguće uraditi sledeće tretmane: Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, Laserska trajna epilacija, Plasma Pen tretmani, Trajna šminka obrva metodom senčenja obrva, Laserski karbonski piling, Depigmentacija laserom, Uklanjanje tetovaža, Uklanjanje trajne šminke, Radiotalasni lifting, Ultrazvučna kavitacija i Uklanjanje akni ELOS-om.
9 oktobra, 2020
Uklanjanje trajne šminke

Uklanjanje trajne šminke sa kapaka, obrva i usana

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad nudi se, između ostalih brojnih usluga, i usluga Uklanjanje trajne šminke sa kapaka, obrva i usana Nd:YAG laserom. Uklanjanje trajne šminke se radi kada je reč o crnim, zelenim i plavim pigmentima. Tretman Uklanjanje trajne šminke gotovo da nema sporednih dejstava. U zavisnosti od praga osetljivosti klijenta, može se reći da je tretman gotovo bezbolan. Za potpuno uklanjanje trajne šminke sa kapaka, obrva i usana potrebno je najmanje 3 tretmana sa razmakom minimalno od mesec dana između svakog. Za korekciju trajne šminke ili prekrivanje novom bojom, obično je dovoljno 1 do 3 tretmana za prekrivanje novom bojom da bi izbledela stara boja.
3 jula, 2020

Tretman za uklanjanje trajne šminke dostupan u Vita Elos-u

Kabinet za Aparatnu kozmetiku Vita Elos vam nudi, zahvaljujući vrhunskim aparatima i stručnosti tima, uslugu – uklanjanje trajne šminke sa kapaka, obrva i usana. Svaki tretman se individualno određuje u zavisnosti od kože, tkiva, pigmentacije i mesta tretiranog dela tela klijenta. Tretman Uklanjanje trajne šminke se radi ukoliko ste: nezadovoljni postojećom trajnom šminkom usana, kapaka, obrva, ako ne želite više trajnu šminku, ako je postojeće trajna šminka izbledela.