fbpx

Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen tehnologijom

20 septembra, 2021

Plasma Pen tretmani za uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka

Uklanjanje strija u Vita Elos-u se radi primenom Plasma Pen tehnologije. Uklanjanje strija Plasma Pen-om je nehirurška tehnika, u kojoj se ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod tretmana Uklanjanje strija. Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen se izvodi uz poštovanje najviših higijenskih standarda i propisanih proceduralnih koraka. Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om sa svih delova lica ili tela je veoma uspešno kada se radi o sledećim vrstama ožiljaka: uklanjanje lineranih ožiljaka, uklanjanje širokih i glatkih ožiljaka, uklanjanje reljefnih ožiljaka, uklanjanje hipertrofičnhi ožiljaka. Jedino ograničenje koje postoji je vezano za keloidne ožiljke, koji Plasma Pen-om ne mogu da se uklone.
16 avgusta, 2021

Uklanjanje bora i uklanjanje ožiljaka – Plasma Pen tretmani

Plasma Pen tehnologija se koristi za nehirurško Uklanjanje bora, kod kog ne postoje operativni rizici. Tretman Uklanjanje bora Plasma Pen-om je vrlo efikasan kod rešavanja problema opuštenosti i naboranosti kože određene regije lica ili tela. Uklanjanje bora Plasma Pen-om se uspešno radi u slučajevima kada su prisutne duboke, srednje ili male i plitke bore na licu (čelo, nazolabijalne bore, bore oko očiju, uši) i telu (vrat, dekolte). Plasma Pen tehnologija omogućava da se prirodno stanje kože, kože bez ožiljaka, vrati posle samo nekoliko nehirurških tretmana na potpuno prirodan način, bez ikakvog rizika po pacijenta i njegovo zdravlje. Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om utiče na zatezanje kože, poboljšava njen kvalitet i izgled i sigurno i efikasno uklanja ožiljak.
9 jula, 2021

Uspešno uklanjanje ožiljaka bez operacije primenom Plasma Pen tehnologije

Ožiljci se mogu ukloniti hirurškim putem i primenom nehirurških metoda. U kabinetu Vita Elos se primenjuju sve savremene tehnologije u cilju pružanja što manje invazivnih i nehirurških tretmana. U cilju efikasnog sprovođenja tretmana nehirurško Uklanjanje ožiljaka, koristimo Plasma Pen tehnologiju. Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se, tokom tretmana Uklanjanje ožiljaka, ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, već jonizovani gas pretvoren u plazmu. Tokom tretmana Uklanjanje ožiljaka, lekar sve vreme prati površinu kože zahvaćene ožiljkom koja se tretira, kao i dubinu izloženosti plazma zracima.
21 juna, 2021
Uklanjanje ožiljaka

Uklanjanje ožiljaka tehnologijom jonizovanog gasa (Plasma Pen tretman)

Ožiljak je kožna promena (najčešće u vidu zadebljanja kože), koja nastaje usled prirodnog procesa organizma da sanira ranu koja je nastala kao posledica povrede, operacije, opekotine ili akni. U Kabinetu Vita Elos se primenjuje nehirurški tretman za Uklanjanje ožiljaka, baziran na primeni jonizovanog gasa (plazme), kojim se podstiče prirodna regeneracija kolagena regije zahvaćene ožiljkom. Regeneracija kolagena dovodi do uklanjanja ožiljka, jer ožiljak čini vezivno tkivo zajedno sa kolagenih vlaknima, koje je zamenilo oštećeni deo kože tokom procesa zarastanja ožiljka. Obnavljanjem kolagena, ožiljak nestaje prirodnim putem. Kabinet Vita Elos ne radi uklanjanje keloidnih ožiljaka.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više