fbpx

Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen tehnologijom

7 novembra, 2022

Kako se uspešno uklanjaju ožiljci u našem Kabinetu

Ožiljci se mogu ukloniti hirurškim putem i primenom nehirurških metoda. U kabinetu Vita Elos se primenjuju sve savremene tehnologije u cilju pružanja što manje invazivnih i nehirurških tretmana. U cilju efikasnog sprovođenja tretmana nehirurško Uklanjanje ožiljaka, koristimo Plasma Pen tehnologiju. Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se, tokom tretmana Uklanjanje ožiljaka, ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, već jonizovani gas pretvoren u plazmu.
12 septembra, 2022

Tretman Uklanjanje ožiljaka u našem Kabinetu

Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se, tokom tretmana Uklanjanje ožiljaka, ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod ovog tretmana. Najfiniji plazma zraci, tokom tretmana Uklanjanje ožiljaka, deluju na mikroregije kože pogođenu ožiljkom, izazivajući efekat koagulacije – tretirano tkivo se komprimira i sublimira, a koža u tretiranoj zoni ožiljka se obnavlja i zateže zbog povećane proizvodnje kolagena. Tretman Uklanjanje ožiljaka se može ponoviti, ukoliko je potrebno, nakon 3 meseca, koliko je obično potrebno da se tretirana regija u potpunosti regeneriše. Preporučen broj tretmana Uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen tehnologije zavisi od željenog efekta i stanja kože.
3 juna, 2022

Uklanjanje ožiljaka – Plasma Pen tretman u ponudi Vita Elos-a

Plasma Pen tretmani koji su najčešći u Srbiji su Nehirurška blefaroplastika (zatezanja kože očnih kapaka), kao i uklanjanje bora, strija i uklanjanje ožiljaka. Tretman Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om je jedan od tretmana koji je dostupan u Vita Elos-u. Plasma Pen tehnologija, zahvaljujući svojim performansama, omogućava postizanje maksimalnih efekata kod svih tretmana sa nultim neuspesima ili problemima greške, uz uslov da tretman radi stručno lice (u Vita Elos-u tretmane radi lekar). Plasma Pen tehnologija omogućava da se vaše prirodno stanje kože, kože bez ožiljaka, vrati posle samo nekoliko tretmana na potpuno prirodan način, bez ikakvog rizika po pacijenta i njegovo zdravlje.
18 aprila, 2022

Uklanjanje ožiljaka – efikasno i stručno u našem Kabinetu

Tretman Uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen tehnologije podrazumeva koagulaciju plazme odnosno stvaranje jonizovanog gasa na mestu pogođenog ožiljkom. Stvaranjem malog električnog luka (munjevit električni impuls) se kožna i epidermalna područja pogođena ovim estetskim problemom tretira, bez širenja neželjene toplote na okolna područja. Tretman Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om podrazumeva strogo i vrlo precizno kontrolisanu površinu mikro-opekotina (bez otvorenih rana, ožiljaka, infekcija i gubitka pigmenta) na tretiranoj regiji. Stručnost tima (lekar i kozmetolog) su od presudnog značaja za uspeh tretmana Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om. Razlog tome je činjenica da su mnoge nestručne osobe, radeći tretman Uklanjanje ožiljaka izazvala niz neželjenih nuspojava, od kojih je najteža opekotina tretirane regije, praćena infekcijom. U kabinetu Vita Elos se tretman Uklanjanje ožiljaka radi strogo poštujući protokol i higijenske standarde propisane za tretman.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više