fbpx

Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen tehnologijom

22. maja 2023.
Uklanjanje ožiljaka

Kako vršimo uklanjanje ožiljaka u našem Kabinetu

Ožiljak može javiti na bilo kom delu lica ili tela, zavisno od uzroka pojave ožiljka. Ožiljak može nastati povredom, opekotinom ili operacijom. Veličina ožiljka, njegov izgled, boja i tvrdoća zavise najčešće od širine i dubine rane, uzroka povrede zbog koje je ožiljak nastao, opšteg stanja pacijenta, kao i karakteristike samog tkiva na kom je povreda nastala. Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi uslugu nehirurško Uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen tehnologije.
9. januara 2023.
Uklanjanje ožiljaka

Plasma Pen tretman – uklanjanje ožiljaka

Plasma Pen tehnologija je revolucionarna metoda za uklanjanje ožiljaka sa svih delova lica i tela. Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod ovog tretmana. Plasma Pen tehnologija stvara strogo i precizno kontrolisanu povredu specifičnih kožnih ćelija u cilju podsticanja zatezanja kože i proizvodnje kolagena. Ovaj postupak ne samo da utiče na zatezanje kože, već sigurno i veoma uspešno uklanja ožiljke i poboljšava kvalitet i izgled kože.
7. novembra 2022.

Kako se uspešno uklanjaju ožiljci u našem Kabinetu

Ožiljci se mogu ukloniti hirurškim putem i primenom nehirurških metoda. U kabinetu Vita Elos se primenjuju sve savremene tehnologije u cilju pružanja što manje invazivnih i nehirurških tretmana. U cilju efikasnog sprovođenja tretmana nehirurško Uklanjanje ožiljaka, koristimo Plasma Pen tehnologiju. Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se, tokom tretmana Uklanjanje ožiljaka, ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, već jonizovani gas pretvoren u plazmu.
12. septembra 2022.

Tretman Uklanjanje ožiljaka u našem Kabinetu

Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se, tokom tretmana Uklanjanje ožiljaka, ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod ovog tretmana. Najfiniji plazma zraci, tokom tretmana Uklanjanje ožiljaka, deluju na mikroregije kože pogođenu ožiljkom, izazivajući efekat koagulacije – tretirano tkivo se komprimira i sublimira, a koža u tretiranoj zoni ožiljka se obnavlja i zateže zbog povećane proizvodnje kolagena. Tretman Uklanjanje ožiljaka se može ponoviti, ukoliko je potrebno, nakon 3 meseca, koliko je obično potrebno da se tretirana regija u potpunosti regeneriše. Preporučen broj tretmana Uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen tehnologije zavisi od željenog efekta i stanja kože.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više