fbpx

Nehirurški lifting lica

2 novembra, 2020
Lifting lica - Vita Elos

Nehirurške face lifting metode – prednosti u odnosu na hirurški face lifting

Face lifting je dugo predstavljao postupak zatezanja naborane kože samo hirurškim putem. Ovo je uobičajena definicija face lifting-a, koja potiče iz perioda kada se zatezanje kože radilo kao estetska hirurgija - deo plastične hirurgije. Novija shvatanja face lifting- a ne podrazumevaju samo hirurgiju, već i drugi niz procedura, postupaka i tehnologija, koje mogu podmladiti i zateći kožu lica. Osnovna razlika između hirurških metoda face liftinga i nehirurških metoda, koje se primenjuju u našem Kabinetu, je invazivnost u smislu postojanja operacije i svih rizika koje ona potencijalno donosi kod plastične hirurgije, a kojih nema kod nehirurških metoda face lifting-a, jer se baziraju na primeni najsavremenijih neinvazivnih tehnologija.
27 aprila, 2020
Uklanjanje nazolabijalnih bora

Cene tretmana za uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) u našem Kabinetu

Sve tehnike i aparatura koju primenjujemo tokom tretmana, omogućavaju Uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) na proveren, bezbedan i efikasan način uz dugoročne rezultate. Tretmani za Uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) koje nudimo su sledeći: Uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) radiotalasima, Uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) duboko fokusiranim ultrazvukom i Uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) Plasma Pen tehnologijom.
2 decembra, 2019
Lifting lica - Vita Elos

Nehirurški lifting – neinvazivni lifting tretmani u našem Kabinetu

Nehirurški lifting lica je tretman koji ne podrazumeva korišćenje skalpela ili bilo koje druge invazivne vrste metoda zatezanja lica. Nehirurški lifting se radi isključivo kao prirodni lifting lica uz primenu najsavremenijih aparata u našem Kabinetu, kao što su ultrazvuk, radiotalasi i Plasma Pen. Suština tretmana Nehirurški lifting je podsticanje prirodnog obnavljanja kolagena, što rezultira zatezanjem tretirane regije, bez nuspojava, oštećenja kože i rizika po pacijenta.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više