fbpx

Uklanjanje celulita

19 jula, 2021

Radiotalasni lifting i Ultrazvučna kavitacija kao idealno rešenje u borbi protiv celulita

Kombinacijom tretmana Ultrazvučna kavitacija i Radiotalasni lifting se uspešno i efikasno uklanja celulit tako što tretmanom Ultrazvučna kavitacija razbijaju masne naslage i uništava predeo lipocita, gde je prisutan nagomilani celulit i značajno poboljšava cirkulaciju potkožnog tkiva, dok Radiotalasni lifting utiče na to da se koža „izravna“ i ujedno topi površinska masnoća, takođe u vidu celulita. Tretman Radiotalasni lifting eliminiše narandžinu koru, koju je celulit stvorio i poboljšava cirkulaciju tretirane regije. Kombinacijom tretmana Ultrazvučna kavitacija i radiotalasni lifting se celulit smanjuje i dubinski i površinski. Broj tretmana, koji je potreban, da bi se otklonio celulit kombinacijom ovih tretmana je individualan i u velikoj meri zavisi od veličine i strukture masnih naslaga, kao i od faze razvoja celulita.
18 januara, 2021
Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija u kombinaciji sa tretmanom Radiotalasni lifting za efikasno uklanjanje celulita

Celulit nastaje kao posledica poremećaja mikrocirkulacije potkožnog tkiva. Celulit se javlja i razvija po fazama. Borba protiv celulita podrazumeva fizičku aktivnost uz adekvatan način ishrane i zdrav način života. Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi veoma uspešne i efikasne tretmane za lečenje celulita, čijom kombinacijom se postižu najbolji efekti – Ultrazvučna kavitacija i Radiotalasni lifting. Kombinacijom ova dva tretmana, moguće je eliminisati celulit sa bilo koje regije tela.
18 septembra, 2020
Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija – uklanjanje celulita i masnih naslaga

Veoma uspešan i efikasan tretman za lečenje celulita i uklanjanje masnih naslaga, koji je dostupan u našem Kabinetu je Ultrazvučna kavitacija. Tretman Ultrazvučna kavitacija rešava problem masnih naslaga, a kombinacijom ovog tretmana sa tretmanom Radiotalasni lifting moguće je eliminisati celulit sa bilo koje regije tela.
4 oktobra, 2019
Ultrazvučna kavitacija i otklanjanje celulita

Uklanjanje celulita kombinacijom tretmana Ultrazvučna kavitacija i Radiotalasni lifting

Celulit nastaje kao posledica poremećaja mikrocirkulacije potkožnog tkiva. Može biti i genetički uslovljen, a kao najčešći faktori koji ga izazivaju se navode: nepravilna ishrana, stres, pušenje, konzumiranje alkohola, nedostatak fizičke aktivnosti, kao i tesna odeća. Veoma uspešni i efikasni tretmani za lečenje celulita, koji su dostupni u našem Kabinetu, su ultrazvučna kavitacija i radiotalasni lifting. Kombinacijom ova dva tretmana, moguće je eliminisati celulit sa bilo koje regije tela.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više