fbpx

Plasma Pen tretmani

12 septembra, 2022

Tretman Uklanjanje ožiljaka u našem Kabinetu

Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se, tokom tretmana Uklanjanje ožiljaka, ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod ovog tretmana. Najfiniji plazma zraci, tokom tretmana Uklanjanje ožiljaka, deluju na mikroregije kože pogođenu ožiljkom, izazivajući efekat koagulacije – tretirano tkivo se komprimira i sublimira, a koža u tretiranoj zoni ožiljka se obnavlja i zateže zbog povećane proizvodnje kolagena. Tretman Uklanjanje ožiljaka se može ponoviti, ukoliko je potrebno, nakon 3 meseca, koliko je obično potrebno da se tretirana regija u potpunosti regeneriše. Preporučen broj tretmana Uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen tehnologije zavisi od željenog efekta i stanja kože.
12 avgusta, 2022

Plasma Pen tretmani – šta nudi Vita Elos

Plasma Pen tehnologija je najsavremeniji plazma uređaj, koji se koristi za zatezanje kapaka, uklanjanje bora, strija i uklanjanje ožiljaka nehirurškim putem. Plasma Pen tehnologija je usklađena sa zdravstvenim standardima kozmetologije i dermatologije, klinički je testirana i odobrena za upotrebu. Plasma Pen tretmani, koje nudi Kabinet su: Nehirurška blefaroplastika, Uklanjane bora, uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka Plasma Pen tehnologijom. Nehirurška blefaroplastika omogućava, na neinvazivan način, uklanjanje viška kože sa gornjih kapaka, smanjenje „jastučića“ sa donjih kapaka, uklanjanje bora oko očiju i kompletno zatezanje kože očne regije.Tretman Uklanjanje bora, uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka Plasma Pen tehnologijom je nehirurški metod, namenjen uklanjanju bora, strija i ožiljaka sa svih delova lica i tela.
3 juna, 2022

Uklanjanje ožiljaka – Plasma Pen tretman u ponudi Vita Elos-a

Plasma Pen tretmani koji su najčešći u Srbiji su Nehirurška blefaroplastika (zatezanja kože očnih kapaka), kao i uklanjanje bora, strija i uklanjanje ožiljaka. Tretman Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om je jedan od tretmana koji je dostupan u Vita Elos-u. Plasma Pen tehnologija, zahvaljujući svojim performansama, omogućava postizanje maksimalnih efekata kod svih tretmana sa nultim neuspesima ili problemima greške, uz uslov da tretman radi stručno lice (u Vita Elos-u tretmane radi lekar). Plasma Pen tehnologija omogućava da se vaše prirodno stanje kože, kože bez ožiljaka, vrati posle samo nekoliko tretmana na potpuno prirodan način, bez ikakvog rizika po pacijenta i njegovo zdravlje.
27 maja, 2022

Plasma Pen tretmani – vrste tretmana i koje probleme njima rešavamo

Plasma Pen tretmani se rade primenom Plasma Pen tehnologije. Plasma Pen tehnologija je usklađena sa zdravstvenim standardima kozmetologije i dermatologije - klinički testirana i odobrena oprema, te se Plasma Pen tretmani mogu smatrati jednim od veoma pouzdanih tretmana sa maksimalnim efektima i nultim neuspesima ili problemima greške. Plasma Pen tretmani, koje nudi Kabinet su: Nehirurška blefaroplastika, Uklanjane bora, uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka Plasma Pen tehnologijom.Estetski problemi, koji se mogu rešiti Plasma Pen tretmanima su višestruki: zatezanje kapaka, uklanjanje jastučića ispod očiju, zatezanje kompletne očne regije, uklanjanje bora, uklanjanje bora i sa teško dostupnih mesta (uši), uklanjanje strija, uklanjanje ožiljaka.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više