fbpx

Plasma Pen tretmani

26. maja 2023.

Uklanjanje bora primenom Plasma Pen tehnologije

Tretman Uklanjanje bora Plasma Pen-om je vrlo efikasan kod rešavanja problema opuštenosti i naboranosti kože određene regije lica ili tela. Zahvaljujući karakteristikama Plasma Pen tehnologije, moguće je ukloniti bore sa lica, ali i na onim mestima koja su teško dostupna, kao što su uši. Uklanjanje bora, primenom Plasma Pen tehnologije, se može raditi kao samostalan tretman za željenu regiju ili u kombinaciji sa drugim tretmanima za uklanjanje bora. Uklanjanje bora Plasma Pen-om se uspešno radi u slučajevima kada su prisutne duboke, srednje ili male i plitke bore na licu (čelo, nazolabijalne bore, bore oko očiju, uši) i telu (vrat, dekolte).
22. maja 2023.
Uklanjanje ožiljaka

Kako vršimo uklanjanje ožiljaka u našem Kabinetu

Ožiljak može javiti na bilo kom delu lica ili tela, zavisno od uzroka pojave ožiljka. Ožiljak može nastati povredom, opekotinom ili operacijom. Veličina ožiljka, njegov izgled, boja i tvrdoća zavise najčešće od širine i dubine rane, uzroka povrede zbog koje je ožiljak nastao, opšteg stanja pacijenta, kao i karakteristike samog tkiva na kom je povreda nastala. Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi uslugu nehirurško Uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen tehnologije.
1. marta 2023.
Poklon Vaučer

U susret osmom martu – poklonite željenoj osobi vaučer za tretmane u našem Kabinetu

Poklon vaučer Vita Elos-a funkcioniše vrlo jednostavno. Svojoj dragoj osobi, koju želite da iznenadite tretmanom ulepšavanja povodom 8. marta u našem Kabinetu, uplatite iznos poklon vaučera u Vita Elos-u, te dobijete vaučer u toj vrednosti. Dobijeni vaučer je dovoljan da se osoba, kojoj je tretman namenjen, javi i zakaže svoj termin kod nas, uz donošenje vaučera prilikom dolaska. Dodatna pogodnost u korišćenju Vita Elos poklon vaučera je ta što može biti iskorišćen i za tretmane veće vrednosti ili serije tretmana, pri čemu postoje dve mogućnosti: da se uplaćen iznos, naznačen na vaučeru, smatra plaćenim delom pune cene tretmana, sami odredite iznos poklon vaučera u zavisnosti od vrste i broja tretmana koje poklanjate.
24. februara 2023.

Princip rada Plasma Pen tehnologije

Plasma Pen tehnologija je revolucionarna metoda za zatezanje kapaka, uklanjanje jastučića ispod očiju, uklanjanje bora, strija i ožiljaka sa svih delova lica i tela. Plasma Pen je nehirurška beskontaktna tehnika u kojoj se ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod ovog tretmana. Plasma Pen tehnologija stvara strogo i precizno kontrolisanu povredu specifičnih kožnih ćelija u cilju podsticanja rezultata. U Kabinetu se nude dve usluge koje koriste Plasma Pen tehnologiju: Nehirurška blefaroplastika (zatezanje očnih kapaka i uklanjanja jastučića ispod očiju), Uklanjanje bora, strija i ožiljaka Plasma Pen-om.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više