fbpx

Prirodno obnavljanje kolagena ultrazvukom

24. avgusta 2022.
3D HIFU

Koje regije lica i tela uspešno podmlađujemo tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting kože lica i tela je nehirurški metoda zatezanja kože, bez nuspojava, ožiljaka i neželjenog dejstva na okolna tkiva. Reč je o vrhunskom nehirurškom tretmanu za podizanja labave kože lica i tela koji daje impresivne rezultate na duži rok. Ultrazvučni SMAS lifting koristi duboko fokusirane ultrazvučne talase sa ciljem postizanja efekata u vidu zatezanja i podizanje opuštene kože. 3D HIFU tehnologija, koja se koristi prilikom tretmana Ultrazvučni SMAS lifting, je odobrena od strane FDA kao tretman za lice i vrat sa specifičnom kliničkom indikacijom za podizanje kože vrata, brade, stomaka i dekoltea, kao i ruku.
17. avgusta 2022.
Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela

Kada se tretman Ultrazvučni SMAS lifting ne radi – zdravlje pacijenta na prvom mestu

Tim, koji radi u Kabinetu čine lekar i kozmetičar, koji pre svakog tretmana (pa i Ultrazvučni SMAS lifting) detaljno razgovaraju sa pacijentom o njegovom zdravstvenom stanju, problemima, svim terapijama i medikamentima koje pacijent koristi, kao i postupku tretmana i kako on utiče na pacijenta i estetski problem koji želi da reši. Za postizanje maksimalnih efekata i uspeha samog tretmana je ključno dobro zdravstveno stanje (stanje imunološkog sistema) pacijenta. Tek nakon procene zdravstvenog stanja, odlučuje se da li tretman Ultrazvučni SMAS lifting, bez obzira na neinvazivnost i nepostojanje nuspojava, može da se radi ili ne. Tretman Ultrazvučni SMAS lifting, koji se nudi u našem Kabinetu, se u pojedinim slučajevima ne preporučuju odnosno ne radi.
3. avgusta 2022.
Kolagen

Ultrazvučni SMAS lifting za uspešno obnavljanje kolagena prirodnim putem

Kolagen je najzastupljenija belančevina u ljudskom organizmu (oko 30-35% ukupnih belančevina u telu su upravo kolageni) i glavna su proteinska komponenta kože, kostiju i vezivnog tkiva. Sastav kolagena, kao belančevine, čine aminokiseline, koje su hidrofilne, što je od izuzetne važnosti za sprečavanje gubitka vode u tkivima. Zato kolagen daje čvrstoću i stabilnost tkivu i mladalački, zategnuti izgled. Ono što je važno za kolagen je njegova osobina prirodnog obnavljanja. Upravo na toj osobini počiva tretman Ultrazvučni SMAS lifting, kojim se na potpuno prirodan način stimuliše ponovni rast kolagena i vraćanje zategnutosti – mladalačkog izgleda bez bora.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više