fbpx

Uklanjanje masnih naslaga

January 17, 2022

Ultrazvučna kavitacija – kako se razgrađuju masne naslage

Ultrazvučna kavitacija je metod koji koristi prednosti i efekte određenih frekvencija ultrazvuka, do sada neprimenjenog u oblasti estetske medicine u cilju uništavanja masnih ćelija. Ultrazvučna kavitacija je tretman bezbolne i efektivne redukcije lokalizovanih masnih naslaga, što direktno rezultira u smanjenju obima tela. Ultrazvučna kavitacija se najjednostavnije može definisati kao nehirurška liposukcija, ali uz nekoliko osnovnih razlika u odnosu na taj metod redukcije telesne mase: kod tretmana Ultrazvučna kavitacija nema bola, nema anestezije, nema igala, niti ožiljaka, jer je u pitanju nehirurški i neinvazivni tretman, tretmanom Ultrazvučna kavitacija se direktno gube lipociti (mast), pa su samim tim i rezultati koji se postižu trajni, Ultrazvučna kavitacija (lipoliza) se bori protiv lokalizovanih masnih ćelija, a ne protiv preterane gojaznosti, gubitkom masnih ćelija, tretman Ultrazvučna kavitacija dovodi do reoblikovanja tela, Ultrazvučna kavitacija čini kožu tretirane regije glatkom i ujednačenom.
December 6, 2021

Ultrazvučna kavitacija – više o tretmanu

Ultrazvučna kavitacija je savremeni, neinvazivni i nehirurški metod za oblikovanje tela. Ultrazvučna kavitacija je metoda kojom se za kratko vreme postiže gubitak masnih naslaga u cilju smanjenja obima i reoblikovanja tela. Tretman Ultrazvučna kavitacija se najčešće primenjuje na onim delovima tela koji su najviše izgubili nekadašnji oblik, usled nagomilavanja masnih naslaga: stomak (uništavanje masnih naslaga), bokovi i butine (smanjenja obima tretiranog dela), zadnjica (reoblikovanje i zatezanje tretmanom Ultrazvučna kavitacija), ruke (poboljšanju vezivnog potkožnog tkiva).
May 24, 2021

Ultrazvučna kavitacija – o tretmanu

Ultrazvučna kavitacija je savremeni, neinvazivni i nehirurški metod za oblikovanje tela. Ultrazvučna kavitacija je metoda kojom se za kratko vreme postiže gubitak masnih naslaga u cilju smanjenja obima i reoblikovanja tela. Tretman Ultrazvučna kavitacija se najčešće primenjuje na onim delovima tela koji su najviše izgubili nekadašnji oblik, usled nagomilavanja masnih naslaga: stomak (uništavanje masnih naslaga), bokovi i butine (smanjenja obima tretiranog dela), zadnjica (reoblikovanje i zatezanje tretmanom Ultrazvučna kavitacija), ruke (poboljšanju vezivnog potkožnog tkiva). Tretman Ultrazvučna kavitacija može da se kombinuje sa tretmanom Radiotalasni lifting u cilju rešavanja problema celulita.
April 12, 2021

Tretman Ultrazvučna kavitacija za vaše idealno oblikovano telo

Ultrazvučna kavitacija je metod koji koristi prednosti i efekte određenih frekvencija ultrazvuka, do sada neprimenjenog u oblasti estetske medicine, a u cilju uništavanja masnih ćelija. Dejstvom ultrazvuka dolazi do razgradnje masne ćelije (lipocita), odnosno do pucanja njene membrane i razlivanja u međućelijske prostore. Razbijanjem membrane masnih ćelija oslobađa se masnoća u obliku triglicerida u međućelijsku tečnost. Ostaci razbijenih masnih ćelija eliminišu se putem limfnog sistema i jetre. Nakon toga se, pod delovanjem enzima, razgrađuju i limfnim putem se eliminišu iz tela. Bezbolnom redukcijom lokalizovanih masnih naslaga tretmanom Ultrazvučna kavitacija se direktno utiče na smanjenje obima tela. Tretman Ultrazvučna kavitacija se u našem Kabinetu primenjuje uporedo sa dijetetskim protokolima lečenja gojaznosti i zdravstvenim savetima (promena životnih navika i zdrav načina života), namenjenim redukciji masnih naslaga i celulita i uvođenju normalne ishrane.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više