fbpx

Uklanjanje masnih naslaga

27. oktobar 2023.
Ultrazvučna kavitacija

Sve o tretmanu Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija koristi prednosti i efekte određenih frekvencija ultrazvuka, do sada neprimenjenog u oblasti estetske medicine u cilju uništavanja masnih ćelija. Ultrazvučna kavitacija se najjednostavnije može definisati kao nehirurška liposukcija, Ultrazvučna kavitacija omogućava, zahvaljujući svim svojim prednostima, da se za kratko vreme postigne gubitak masnih naslaga na željenim regijama u cilju smanjenja obima i reoblikovanja tela. Tretman Ultrazvučna kavitacija se preporučuje na svakih 7 do 14 dana po jedan tretman dok se ne dosegne željeni obim i izgled tela. Kasnije se savetuje osobama sa sniženim metabolizmom da nastave sa tretmanima Ultrazvučna kavitacija jednom mesečno, kako bi održavale postignute rezultate.
22. septembar 2023.
Ultrazvučna kavitacija i otklanjanje celulita

Uspešno reoblikovanje tela tretmanom Ultrazvučna kavitacija

Uspešno reoblikovanje tela moguće je tretmanom Ultrazvučna kavitacija. Tretman Ultrazvučna kavitacija, u kombinaciji sa Radiotalasnim liftingom, omogućava i uklanjanje celulita sa željenih regija tela. Reoblikovanje tela tretmanom Ultrazvučna kavitacija se vrši na regijama kao što su: bokovi, stomak, zadnjica, butine. Tretman Ultrazvučna kavitacija se u Kabinetu primenjuje uporedo sa dijetetskim protokolima lečenja gojaznosti i zdravstvenim savetima, namenjenim redukciji masnih naslaga i uvođenju normalne ishrane.
21. april 2023.

Kako funkcioniše tretman Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija se najjednostavnije može definisati kao nehirurška liposukcija, ali uz nekoliko osnovnih razlika u odnosu na taj metod redukcije telesne mase: kod tretmana Ultrazvučna kavitacija nema bola, nema anestezije, nema igala, niti ožiljaka, jer je u pitanju nehirurški i neinvazivni tretman, tretmanom Ultrazvučna kavitacija se direktno gube lipociti (mast), pa su samim tim i rezultati koji se postižu trajni, Ultrazvučna kavitacija (lipoliza) se bori protiv lokalizovanih masnih ćelija, a ne protiv preterane gojaznosti. Tretmani Ultrazvučna kavitacija se sprovode svakih 7 do 14 dana dok se ne dosegne željeni obim i izgled tela. Kasnije se savetuje osobama sa sniženim metabolizmom da nastave sa tretmanima Ultrazvučna kavitacija jednom mesečno, kako bi održavale postignute rezultate.
2. februar 2023.
Ultrazvučna kavitacija

Šta je Ultrazvučna kavitacija i čemu je namenjen tretman

Tretman Ultrazvučna kavitacija ultrazvukom direktno deluje na razgrađivanje masnih ćelija i razbijanje celulita. Ultrazvučna kavitacija dovodi do topljenja masti pomoću ultrazvuka, gde se masne ćelije pretvaraju u sitne kapi, koje se potom lako eliminišu putem urinarnog i limfnog sistema. Na taj način, vaše telo će postepeno, tokom serije tretmana Ultrazvučna kavitacija, vratiti svoj prirodan izgled i oslobodićete se masnih naslaga i neprijatnog celulita. Regije tela koje na koje se može primeniti tretman Ultrazvučna kavitacija obuhvataju: bokove, butine, stomak, zadnjicu.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više