fbpx

Uklanjanje masnih naslaga

24 maja, 2021

Ultrazvučna kavitacija – o tretmanu

Ultrazvučna kavitacija je savremeni, neinvazivni i nehirurški metod za oblikovanje tela. Ultrazvučna kavitacija je metoda kojom se za kratko vreme postiže gubitak masnih naslaga u cilju smanjenja obima i reoblikovanja tela. Tretman Ultrazvučna kavitacija se najčešće primenjuje na onim delovima tela koji su najviše izgubili nekadašnji oblik, usled nagomilavanja masnih naslaga: stomak (uništavanje masnih naslaga), bokovi i butine (smanjenja obima tretiranog dela), zadnjica (reoblikovanje i zatezanje tretmanom Ultrazvučna kavitacija), ruke (poboljšanju vezivnog potkožnog tkiva). Tretman Ultrazvučna kavitacija može da se kombinuje sa tretmanom Radiotalasni lifting u cilju rešavanja problema celulita.
12 aprila, 2021
Lifting tela u Vita Elos-u

Tretman Ultrazvučna kavitacija za vaše idealno oblikovano telo

Ultrazvučna kavitacija je metod koji koristi prednosti i efekte određenih frekvencija ultrazvuka, do sada neprimenjenog u oblasti estetske medicine, a u cilju uništavanja masnih ćelija. Dejstvom ultrazvuka dolazi do razgradnje masne ćelije (lipocita), odnosno do pucanja njene membrane i razlivanja u međućelijske prostore. Razbijanjem membrane masnih ćelija oslobađa se masnoća u obliku triglicerida u međućelijsku tečnost. Ostaci razbijenih masnih ćelija eliminišu se putem limfnog sistema i jetre. Nakon toga se, pod delovanjem enzima, razgrađuju i limfnim putem se eliminišu iz tela. Bezbolnom redukcijom lokalizovanih masnih naslaga tretmanom Ultrazvučna kavitacija se direktno utiče na smanjenje obima tela. Tretman Ultrazvučna kavitacija se u našem Kabinetu primenjuje uporedo sa dijetetskim protokolima lečenja gojaznosti i zdravstvenim savetima (promena životnih navika i zdrav načina života), namenjenim redukciji masnih naslaga i celulita i uvođenju normalne ishrane.
19 februara, 2021

Uspešno uklanjanje masnih naslaga tretmanom Ultrazvučna kavitacija

Prekomerne masne naslage su, ne samo zdravstveni, već i veliki estetski problem, koji se može uspešno rešiti adekvatnim nehirurškim tretmanom iz oblasti aparatne kozmetike – tretmanom Ultrazvučna kavitacija. Ultrazvučna kavitacija (lipoliza) je svetski priznat tretman kojim se uspešno bori protiv lokalizovanih masnih ćelija (masnih naslaga), ali se ne rešava problem preterane gojaznosti. Kako je problem gojaznosti zahteva kompleksno lečenje, u kabinetu Vita Elos se svim klijentima, uz tretman Ultrazvučna kavitacija, preporučuje i određeni režim života, koji uključuje pravilnu ishranu i vežbanje, kako bi pored estetskog pitanja, bio rešen i zdravstveni problem gojaznosti.
11 decembra, 2020
Ultrazvučna kavitacija i otklanjanje celulita

Ultrazvučna kavitacija – idealno rešenje za nehirurško uklanjanje masnih naslaga

Ultrazvučna kavitacija je neinvazivan i nehirurški način, a koji ne uključuje medicinsku intervenciju ili operaciju, u borbi protiv neželjenih masnih naslaga. Ultrazvučna kavitacija je metod kojim se za kratko vreme postiže gubitak masnih naslaga, što dovodi do smanjenja obima i reoblikovanja tela. Regije tela koje na koje se može primeniti tretman Ultrazvučna kavitacija obuhvataju: bokove, butine, stomak, zadnjicu. Rezultati tretmana Ultrazvučna kavitacija su vidljivi odmah nakon svakog tretmana, a vezanim tretmanima od po nekoliko ponavljanja u određenim vremenskih intervalima, garantuje se efekat u vidu novog, lepšeg izgleda tela: zategnuto, podmlađeno i ponovo skladno oblikovano. Tretman Ultrazvučna kavitacija se prvenstveno preporučuje zbog svog neinvazivnog dejstva i rezultata koji se njom postižu. Ultrazvučna kavitacija moguća kod zdravih muškaraca i žena svih godina, čiji je BMI (body mass index) nije manji od 19 ili veći do 40.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više